Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GrzecznaAga27

e-papieros czym kierować się ??

Polecane posty

Gość rozsądkiem się kieruj
i nie kupuj tego świństwa

Gość dhsbfhbjhdfds
Ja mam e-papierosa, a miałam ich kilka. Bardzo sobie go chwalę i chociaż nie rzuciałam palenia, ale czuję się lepiej fizycznie paląc go. Powiem tak. Uważaj na produkty nie markowe. Siadają baterie i często masz problem z uwzględnianiem reklamacji albo czekasz długo na ich realizację. Uważaj w jakich stoiskach kupujesz lub sklepach. Oszukują na bateriach, tzn. do nowo zakupionego zestawu dają używaną baterię, ale nie producent, ale sklepy i stoiska, bo najczęściej te urządzenia są pakowane w zwykły woreczek z klejącą taśmą. Odradzam kupowania e-papierosów w stoisku firmowym w Galerii Krakowskiej. Wyminiałam tam baterię, bo mi padła po 2 dniach i dali mi również starą. Napisałam skargę do głównego dystrybutora, nie wiem czy się tym zajęli, bo od 2 miesięcy nie byłam w Galerii, ale wysłali mi za to całego nowiutkiego e-papierosa i działa do teraz bez zarzutu i elegancko. Czyli: uwaga na sprzedawców i uwaga na baterie.

Gość dhsbfhbjhdfds
Dystrybutor zalecał mi po tych incydentach, abym nie zaopatrywała się w tym stoisku w GK, ale bezpośrednio ze strony dystrybutora i od tej pory problemów nie mam.

Gość to stare modele
nie wymienisz w nich samej grzałki (ok7 zł) a cały kartomizer-(juz ok 30 zł)/szukaj rozbieralnych,ce5,ce5 plus.za tanie jak na dobry sprzet.

Gość ja mam volish
volish ego 3 crystal 2. Dałam za to 300 zł. Bardzo jestem zadowolona.

Gość dhsbfhbjhdfds
Ja też mam volish ego 3 crystal 2 i jest rewelacja, z tym że ostrzegam przed kupowaniem go w galerii krakowskiej. Tam jest niby firmowe stoisko volish, ale ono jest na licencji tylko i powim wam że kantują na bateriach, sprzedają stare i w ramach reklamacji też wciskają stare. Najlepiej u dystrybutora i bez problemu rewelka.

Gość dhsbfhbjhdfds
GrzecznaAga27, kartomizer to jest malutki pojemniczek przykręcony do baterii, który w środku ma układ grzewczy i do tego pojemniczka wlewasz płyn. Są jeszcze kartomizery z płynem, wymienne jednorazowe, ale ja wolę uzupełniać sobie płyn a i taniej wychodzi.

Gość dhsbfhbjhdfds
GrzecznaAga27 :) na przykład każda bateria nowiutka e-papierosa volish powinna być zapakowana w woreczek foliowy z takim klejącym paskiem. Łatwo można go otworzyć i podmienić baterię na starą nawet w nowym zestawie. Tak jest wszędzie i bez względu na markę, spójrz nawet jak sprzedają na allegro. Ale, jeśli twoja rzekomo nowa bateria nosi ślady odcisków palców, jest przybrudzona przy brzegach przycisku i przy styku (tam gdzie ją przykręcasz do kartomizera) jest dość mocno wyrobiony krążek, zostaje ślad kułeczka (wyrabia się dość mocno od rozkręcania i skręcania), znaczy to że bateria jest używana i żądaj nowiutkiej. Nowa bateria ma leciutki krążek, ale na prawdę leciutki (po testach w fabryce), ale używane ewidentnie mają widoczne krążki i często oszuści nie kwapią się nawet żeby wyczyścić ślady paluchów, czy zabrudzenia przy przycisku. Nowa bateria jest lśniąca na jej metalowych częściach i bez najmniejszych zabrudzeń i bez śladów paluchów.

Gość jest w sieci
forum o e papierosach. polecam lekturę.

Gość koczkodan z europy takiej
Jasne, a papierosy to co, nie szkoda zdrowia? Lepiej palic e-papierosa kory moze nie jest super zdrowy (wszakze dostarczanie nikotyny nie jest zdrowe jakkolwiek), ale jest zubozony o 4.000 substancji toksycznych i trujacych niz zwykly papieros. Jak sie truc to przynajmniej mniej.