pola01 0 Napisano Grudzień 17, 2012 zazwyczaj miałam regularne cykle okres co27, 28 dni. w tym miesiacu 18 dnia zaczeło sie dośc obfite ( ale slabsze niz okres) plamienie. teraz mam 38 dzien cyklu a okresu nadal nie ma;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość astronooom Napisano Grudzień 17, 2012 Wspolzylas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adsadsa 0 Napisano Grudzień 17, 2012 A tamto plamienie ile dni trwało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pola01 0 Napisano Grudzień 17, 2012 zawsze z zabezpieczeniem. trwalo ok 5 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alojzyyyyyyyyy Napisano Grudzień 17, 2012 no to miałaś wcześniej okres i tyle nie ma sie czym martwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adsadsa 0 Napisano Grudzień 17, 2012 Dokładnie. To był okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pola01 0 Napisano Grudzień 17, 2012 mam nadzieje ale było to o wiele słabsze krwawienie, gdzies tak jedna podpaska na dzien, pewnie jeszcze miej. poprostu nie wiem co o tym myslec... i wymyslam sobie rozne rzeczy, jak naprzyklad hormony lub jakies choroby. ale mam nadzieje ze macie racje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pola01 0 Napisano Grudzień 17, 2012 w dlaczego w takim razie okres zaczał by sie tak wczesnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Grudzień 17, 2012 Jeśli takie wahania będą się powtarzać to zgłoś się do ginekologa. Oczywiście zapisujesz sobie wszystkie terminy miesiączek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pola01 0 Napisano Grudzień 17, 2012 tak i nawet dzisiaj liczymał wszystkie od stycznia... prawie zawsze miałam 27 czasem 28 a w ostatnich miesiacachkolejno 25, 24 no i teraz z tym plamieniem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pola01 0 Napisano Grudzień 17, 2012 pare dni temu zaczeły mnie bolec piersi tak jak przed okresem, i teraz czekam kiedy sie w koncu pojawi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pola01 0 Napisano Grudzień 17, 2012 a przed tym plamieniem mnie nie bolały wiec tak sobie mysle ze to chyba jednak nie był wczesniejszy okres. co sadzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiki wik Napisano Grudzień 18, 2012 mi sie wydaje ze w takim razie to nie był wtedy okres.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pola01 0 Napisano Grudzień 18, 2012 w takim razie co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszka micckey Napisano Grudzień 18, 2012 idz do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pola01 0 Napisano Grudzień 18, 2012 wiem ze powinnam ale chcialam jeszcze poczekac, i zobaczyc czy go dostane w tym tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolita ka Napisano Grudzień 18, 2012 dokladnie to obserwuj.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bialamasajka Napisano Grudzień 19, 2012 lepiej przyglądaj się swoim cyklom, wyznaczaj jego fazy, szybciej będziesz mogła wychwycić anomalie. Jak masz z tym problemy dobre do pomocy są testy albo mikroskopy owulacyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach