Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świateczna

Święta...jak będą wygądały u Was??

Polecane posty

Gość świateczna

Ile osób zasiada u Was na Wigilii, jakie potrawy przyrzadzanie, jakie prezety kupiliscie nablizszym, jakie stroje macie kobietki na Wigilię ??

Gość paweł z tarasu
u nas normalnie,jak w każdej porządnej katolickiej rodzinie,wszyscy będą najebani już koło południa,póżniej rubaszne śpiewy i taksówką na pasterke

Gość gienka ty to masz
sama , nie ma choinki nie ma oplatka kupie se winko salatke zrobie i pierogi kupie a co tu cudowac bed elezec w lozku i ogladac tv w pizamie

Gość gienka ty to masz
sama , nie ma choinki nie ma oplatka kupie se winko salatke zrobie i pierogi kupie a co tu cudowac bed elezec w lozku i ogladac tv w pizamie

Gość kirstiii
N a wigilii tylko 5 osob :( niestety reszta rodziny daleko ..,ja pracuje do godz 12 a pozniej jad e do rodzicow,ubrana odswietnie

Gość capoverde
a jak to jest odświętnie? w komży idziesz czy kurwa jak

Gość świąteczna
kirstiii: U mnie to mam nadzieje bedzie wyglądalo mniej wiecej tak :), na Wigilii bedzie 12 osób, wieczerza odbędzie się w moim rodzinnym domu, więc z mamą będziemy miały masę pracy :), choinkę zamierzam ubrać już w sobotę (bo w niedzielę i poniedziałek bede zajeta potrawami) :) prezety kupujemy sobie drobne :), bedzie biały obrus, wystroj stolu w czerwieni i zlocie, oplatek, koleda, karp. Zamierzam ubrac czarno-rozowa sukienkę :) i jakieś dodoatki pod kolor, a o polnocy na pasterkę. W pierwsze swieto jadę na obiad i kawkę do rodziców narzeczonego, on bedzie u mnie na Wigilii i caly pozostaly czas świąt :) a w drugie swieto moze do kogoś z rodziny pojedziemy :)

Gość świąteczna
może wujek władek zepsuje uroczystość bo ciągle pijany chodzi:-(

Gość świąteczna
podszywą dziękuję :) chodzi mi o ostatni wpis, u mnie nikt nie pije, ewentulanie kieliszek wina po kolacji

Gość świąteczna
moze dostanę słownik ortograficzny pod choinkę:-)

Gość kirstiii
odswiętnie - czyli akurat na swięta tak ,hehe u mnie sie pije ale kazdy co innego:mama winko,tata czysta ,ja piwko a moj facet whisky z cola

Gość zbychu 57
patologia:-(

Gość migala
Cóż... U mnie świąt nie będzie. Pewnie cały dzień spędzę w łóżku, na kolację zrobię sobie pizzę.