Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asereche

MAM DZIWNĄ FOBIE CHODZI O WŁOSY

Polecane posty

Gość asereche

otóż nie chodze do fryzjera mam 23 lata w zyciu byłam z 3 razyy nie lubie gdy ktoś dotyka moich wlosów i czuje wstręt gdybym miała dotknąć czyiś

Gość taki z ciebie psychiatra jak
czyichś*

Gość 0nufry
a co słychać na vaginie, piękny warkocz jest ?

nie dziwie się bardziej od CZYIŚ włosów bałabym się tych pojebanych zdałnionych fryzjerek w przydeptanych drewniakach które tylko szpecic potrafia wiadomo że od tłuka po zawodówce nie ma co wymagać niewyobrażalnej inteligencji ale 5 od 15 cm to już w podstawówce dzieci rozrożniają

Gość bhy78
bo masz marne brzydkie i dlatego i jestes dziewica jak cie koles za bobra wytarmosi to naczej beddziesz szczekac

Gość o matko......
ja chodze do fryzjera raz w miesiącu- nieźle musisz być zapuszczona :/

Gość asereche
ja nie potrafie ot tak wejśc i coś zrobic przygotowania do wizyty trwaja 2 tyg przez pierwszy mówie sobie że dam rade przez drugi nie spie nie jem płacze mam lęki przed wejściem do salonu mdleje podczas wizyty prawie płacze wyobrażam sobie że wbijam jaj nożyczki w oko po wszystkim szybko uciekam płacze oddycham głęboko rycze kolejne 2 tyg wyzywam ją o dnajgorszych masakra a włosy nie sa zapuszczone sa piękne gęste falowane nie farbowane zawsze pięknie upięte wszyscy mi ich zazdroszcza i pytaja o adres fryzjera widzisz można nie chodzic do fryzjera i wyglądać jak z żurnala albo zapierdalac tak jak ty raz w miesięcu i wygladac jak zmokła kura

faktycznie mam znajome co zapierdalają co miesiąc a wyglądaja jak gówno nie wiem czym tu sie szczycić co z tego ze zapierdalasz jak i tak masz parchaty ryj:)

Gość beacia s.k
jak łazisz co miesiąc to pewnie na chłopa jestes ścieta hahaha i masz łyse prześwityhahaha

Gość Andree Piyahaya
Spoko....to tylko takie lekutenkie jebnięcie.Nic groźnego.

Gość o matko......
tak to sobie tłumaczcie zakompleksione pipki :D

Gość jaq
ja tez nie ludzie jak ktoś obcy dotyka moich wlosow. poza tym ze fryzjerki nie rozumieja co sie do nich mowi (np. tylko 1 cm - one sciaja min. 5 cm czy grzywka na bok, a one robia jakies kurewskie schodki) to farba wypłukuje mi sie po 1 mc. nie jestem zadwolona z koloru. teraz kupuje farbe i sama sobie kupuje i sama podcina koncowki. niogdy nie mialam lepszych wlosow.

fryzjerki to zazdrosne szmaty same maja normalne fryzury a dziewczynom proponuja jakies modne fryzurki i potem chodza z jakimś grzybem przez te gnojówy