Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daark20

Jak często kłocicie się ze swoimi facetami? I czego te kłótnie zazwyczaj dotyczą

Polecane posty

Gość no napisz jeszcze ze po raz
100 zerwałaś z tym samym facetem, żeby się zmienił. :classic_cool: 🖐️

przynajmniej nie zmieniam nicka za kazdym razem gdy chce cos napisac hahahahahaha, ignoruje takie osoby jak ty

Tak poważnie jeszcze nigdy sie nie kłóciliśmy, a jestesmy razem 4 lata :) nasze kłótnie, albo raczej sprzeczki dotyczą wielkiej miłości mojego męża do piłki nożnej tzn meczyków w tv :p oraz tego że on zawsze uważa że ja za mało jem i ciągle musi komentowac moje posiłki

Gość o jejusssiu
chyba z milion razy w ciagu 2,5 roku

Gość LadyMakbet111
wow zazdroszcze.. my sie klocimy codziennie,pare razy dziennie. mamy oboje straszne charaktey , nie mieszkamy razem , spedzamy kolo 3-4 dni w tyg razem.. coraz czesciej niestety mysle czy to ma sens gdy oboje juz nie jestesmy w pelni szczesliwi w tym zwiazku HmMm,,, a jak tam u Ciebie autorko ?

Gość Malvvvinka888
SPRZECZKI o rzucone majtki (moje:D), wypite mleko i odstawienie pustego kartonu do lodówki, palenie papierosów w mieszkaniu/samochodzie - CODZIENNIE prawdziwa kłotnia , taka po której płakałam RAZ jesteśmy razem 5 lat

Gość kamilkaaaaa23
Taka prawdziwa kłótnia, z wywlekaniem różnych brudów, krzykami, wyzwiskami, obrażaniem itp.? Nie było czegoś takiego ani razu, a jesteśmy ze sobą 4 lata, mieszkamy od 2 lat. Nasze fochy nie trwają dłużej niż 5 minut, bo zaraz któreś podchodzi i chce porozmawiać, wyjaśnić. Owszem, były bardzo trudne momenty ( raz nawet oddałam mu pierścionek zaręczynowy, tak mnie wkurzył) ale umieliśmy sobie kulturalnie wszystko omówić i dojść do porozumienia. Oboje pochodzimy z rozbitych rodzin i nie chcemy powtarzać błędów rodziców... Szanujemy się nawzajem, wspieramy, dajemy dużą dozę zrozumienia i zaufania:)

Gość kamilkaaaaa23
A nasze "wymiany argumentów" dotyczą przeważnie jego bałaganiarstwa;)

Gość 22 lata razem
20 lat po slubie.Klocimy sie najczesciej o tzw.pierdoly.Najgorsze jest to ze nie potrafimy sie na siebie gniewac :D.Chociaz jak przechodzilismy kryzys to sie nawet moj maz wyprowadzil na kilka dni.Nigdy nie bylo wyzwisk.Małozenstwo ktore sie nie kloci to najczesciej malozenstwo nudne lub takie ktore niedlugo juz potrwa.