Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SwKate_22

Dzisiaj byłam z moim chłopakiem na zakupach i widziałam jakiegoś kolesia

Polecane posty

Gość SwKate_22

Podjechał jakimś nowiutkim mercem pod sklep (tesco) i wysiadł taki osowiały z tego samochodu. Co się rzuciło w oczy to że był kurduplowaty i miał strasznie szpetną mordę. Mówicie że kobiety patrzą na kasę. Mój chłopak zarabia 2000 ale jest niezwykle atrakcyjny i w życiu nie zamieniłabym go na tamtego kolesia nawet jakby zarabiał miliony. Nie mogłabym znieść tego że ja piękna, on brzydki, nie mogłabym na niego patrzeć seks by nie istniał bo nie chciałabym żeby mnie takie coś dotykało. Był w sklepie sam więc widocznie żadna go nie chciała. Dlaczego tacy brzydcy ludzie nie znajdują wśród swoich partnerów tylko chcą tych pięknych? Wkurza mnie to. Ja przynajmniej nie wstydzę się ze swoim chłopakiem wychodzić w łóżku jest świetnie uwielbiam na niego patrzeć on na mnie też. A tu? Która by wytrzymała z kimś takim? I wiecie co mnie wkurzyło? Podjechał wysiadł elegancko ubrany i na tym szpetnym ryju miał taki pewny siebie wyraz twarzy. On siebie widział kiedyś? Tylko tyle mu zostało szpanowanie kasą a i tak żadna wartościowa i atrakcyjna kobieta takiego kogoś nie weźmie, chyba że po 40 roku życia jak uroda zacznie przemijać.

Gość na razie nie śnisz mi się
A TY NIBY TA wartościowa ?? :classic_cool:

Gość ..i:-
A jaki kurwa miał wysiąść? Smutny? Miał skoczyć z mostu?

Gość SwKate_22
Studiuje jestem bardzo ładna mam dużo zainteresowań jestem dobra. Tak jestem wartościowa. Pewnie mi zazdrościsz życia jak większosć.

Gość niezniszczalnaa
albo wezmie ta co poleci na hajs i jego samochod

Gość IMO12370
Brzydkich powinno się sterylizować, tudzież zabijać, a ich egoistycznie nagromadzony dobytek rozdawać pomiędzy tych wartościowych, czyli atrakcyjnych. :classic_cool:

Gość tak to jest xd
jakie masz zainteresowania? no pokaz jaka jestes ladna :D

Gość laska z dużej wsi
Ładni wybierają ładnych.Udowodnione!

Gość oijuhnm
twój może ładany dla ciebie a dla innych a ty ładna ,może poprostu zadufana w sobie małolata? uroda u faceta nie jest ważna,mlodosc i wygląd przemija ,facet powinien potrafic zarobic pieniądze,nie trzeba brac bogatego ,ale obrotnego i odpowiedzialnego.a za 2 tysiące szczerze mówic g...no mozna zdziałac.będziesz starsza ,będziesz potrzebowala sie upiększyc ,lifting itd i jak za co > kredyt będziesz brała

Gość SwKate_22
poza tym biore do buzi tylko duze penisy, a ten gostek mial malego , jakos nie moge sie przemoc do malych fiutkow , chociaz moj chlopak tez nie ma wielkiego, czesto marze sobie o czarnych kutaskach

Gość karol.karolinaxyz
przeczytaj sobie raz jeszcze to co napisałas,jestes ładna,mądra ,piękna:D mądra dziweczyna nie pisałaby takich głupot,nie zakładałaby takiego tematu.ładna i mądra dziewczyna wiedziałaby ze jest ładna i nie szukałaby potwierdzenia tego na kafe.tępa strzała z ciebie

Gość a mnie zastanawia czemu
właściwie piszesz o tak mało ważnym fakcie w taki rozemocjowany spsób...

Gość SwKate_22
karol wiesz co? daj sobie na luz, bo ci pojade zaraz, pewnie masz kompleks malego fiutka i sie wyzywasz na kobietach na kafe, to przykre ze tak traktujesz mnie tym bardziej ze mnie nie znasz

Gość SwKate_22
jestem tak ładna ,że zaraz przelece się sama wielkim czarnym wibratorem.wsadze go sobie w kążdy otwór.o boszszsz e jaka ja jestem ładna,mam ochote zamiescic swoje zdjecie i mojego wspaniałego chłopaca co zarabia całe 2 tysie.może kiedys znajde bogatszego ale na razie wystarczają mi 2 tysiaki .no moze mam troche brzydki nosek ,ale ukrywam go za czarną grzywką ,jak myślicie nos jest ważny? eee chyba nie.poza tym studiuje to takie żadkie w polsce ,tak mało osób studiuje z moich znajomych.

Gość laska z dużej wsi
Racja że uroda i młodość przemija ale brzydcy starzeją się szybciej!

Gość SwKate_22
nadal myśle o tym mercu yyy to znaczy tym faciecie.no tak się zastanawiam czemu mój chłopak nie ma merca tylko rower.dzisiaj zapakowalismy zgrzewke mleka na rowery a wiecie co? mamy 2 koszyki i juki a ten z marca ze szpetnąmordą nie ma roweru ,pewnie dlatego był taki osowiały.niedługo mam kolokwium na temat przydatnosci miotel wierzbowych ,ach pwenie znowu błysne tak jak ostatnio,podczas omawiania motopompy

Gość NICZEGO CI NIE ZAZDROSZCZE
SwKate_22 Studiuje jestem bardzo ładna mam dużo zainteresowań jestem dobra. Tak jestem wartościowa. Pewnie mi zazdrościsz życia jak większosć. bO NIE MAM CZEGO I BOGU DZIĘKUJE ŻE NIE JESTEŚ MOJĄ DZIEWCZYNĄ :)

Gość kjhgvb
brzydcy wcale nie starzeją sie szybciej,albo ma sie dobre geny albo nie.często vbywa tak ,ze laska szybko zakwitnie i szybko zwiednie a to co moglaby miec np,ładne wlosy zniszczy farbami i i w wieku 25 lat wiszą krótkie ,postrzępione pióra

Gość SwKate_22
niektorzy z was sa zalosni, zazdroscicie mi wszystkiego, nawet tego ze marze o czarnym kochanku z wielka dzida , tez sobie pomazcie

Gość iuhbbbbbv
w przyrodzie musi byc równowaga są brzydcy i ladni ,są mądrzy i puści jak autorka.tyle w temacie

Gość buahahaha
brzydcy starzeją się szybciej? hahaha co za brednie przecież rysy twarzy wzrost czy wielkośc kutasa nie świadczy w XXI wieku o dobrych genach to popkultura media i kultura wytrzyola taki a nie inny ideal jak głód byl na swiecie to za grubasami laski lataly ze ho ho wiekszosc was uwaza brzydote czyli takie a nie inne rysy twarzy za defekt albo zle geny co jest glupota straszna i jest wytworem kultury jeszcze wzrost i kutasa mozna uzasadnic jako tako ale to jaki kto ma ryj? no prosze was ten z ladnym ryjem lepiej polowal na mamuty? ten z ladnym ryjem jest wierniejszy? ten z ladnym ryjem jest plodniejszy? ten z ladnym ryjem jest inteligentniejszy? - oczywiscie ze nie ma zadnej koleracji raz jest raz nie. przestancie pierdolic a ja osobiscie wolalbym byc bardzo bogaty i brzydki niz biedny i przystojny bo za kase mozna miec kobiety i zayebiste zycie a za urode tylko kobiety 🖐️

Gość laska z dużej wsi
Ale dlaczego tak jest że niektóre 30tki wyglądają starzej niż niektóre 40tki ? Z facetami jest podobnie.Ilu jest takich po 40tce co są przystojniejsi i bardziej zadbani od 20-30 latków? Dużo.To widać szczególnie w dużych miastach.

Gość buahahaha
Jak ktos o siebie dba, o swoja skore, wyglad to bedzie dluzej mlodo wygladal. Ci z telewizji od nastlatkow codziennie smaruja ryje kremmami na zmarszczki i chuj wie co to i dluzej wygladaja mlodo. kobieta szybciej sie starzeje niz facet nie ma czegos takiego jak starzenie sie dziedziczone w genach ty cialge piszesz o wygladzie nie o byciu starym bo to ze ktos ma mniej wlosow i wiecej zmarszczek ale jego narzady sa w swietnej formie to dla takich pustych szmat sa starzy bo juz cie nie kreca ale dla nich to lepiej bo beda dluzej zyc w zdrowiu

Gość laska z dużej wsi
Kobiety szybciej się starzeją to prawda. Ludzie na wsi oraz ci co pracują ciężko fizycznie też starzeją się szybciej.

Gość zapomniales o pigulkach
SwKate_22 niektorzy z was sa zalosni, zazdroscicie mi wszystkiego, nawet tego ze marze o czarnym kochanku z wielka dzida , tez sobie pomazcie A co na to twój wspaniały przystojny chlopak kozo?>

Gość zapomniales o pigulkach
nie rozumiem jak mogę zazdrościć czegoś komuś kogo mam głęboko w dupie?

Gość taka prawda taka prawda aka
Wszyscy ktorzy krytykuja autorke sa albo brzydkimi kobietami albo brzydkimi facetami i stad w was tyle jadu pogodzcie sie z tym ze wysoki przystojny facet z porzadnym sprzetem ale nie najbogatysz, bedzie 100 razy lepszym facetem do zwiazku niz brzydki milioner urody nie da sie kupic :D :D:D my piekni jestesmy wybrancami boga a wy... dlatego parzcie sie z soba i nie wzdychajcie do kobiet o pieknych cialach jezeli sami ich nie macie podobnie kobiety z ryjem zamiast twarzoy i cialem foki - zaden przystojniak was nie zechce :D