Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierpliwa_m

zareczyny??

Polecane posty

Gość niecierpliwa_m

witam, powiedzcie ile czekacie na zareczyny??

Gość niecierpliwa_m
smieszne. chłopak sie chwalił kuzynowi ze za 2 lata bedzie slub a tu juz 1,5 roku mineło i nic;(;(

Gość przyszlamama123456
ja czekałam 2 lata, a ślub odbył się dokładnie rok i 3 miesiące po zaręczynach :) a ile juz jesteście razem?

Gość niecierpliwa_m
w walentynki mija nam 3 lata, zawsze mi powtarzał ze chciałby miec slub przecd 30-stka a w maju bedzie miał juz 29 lat ...;(

Gość przyszlamama123456
a nie próbowałaś go podpytać delikatnie, co na ten temat sądzi, czy by chciał itd ja ze swoim chłopakiem normalnie rozmawiałam na te tematy, powiedziałam że jestem pewna, że chcę z nim być i spędzić resztę życia, on tak samo i normalnie zaczęliśmy rozmowę o zaręczynach.... później o ślubie :)

Gość niecierpliwa_m
niby tam jakos rozmawialismy no opowiadał ze on musiałby miec ładna sale weselna z ładnym obejsciem itd ale kiedy nie wspominał przykro mi z tego powodu bo on sie chwali innym a mi nic nie mowi choc i tak nic z tego nie wychodzi;( albo w tym tygodniu ogladalismy razem mecz ja on i nasz kolega,i kolega zaczal rozmowe o slubie wiec powiedział mu ze zostanie na pewno zaproszony itd, wydaje mi sie ze z innymi chetniej rozmawia na takie tematy a ze mna nie;-( a przeciez to ja mam zostac partnerka jego zycia;(...

Gość janooooooosik
Spokojnie... jak będzie się żenił to na pewno Ci o tym powie :D

Gość kutra natra
Moze ci sie tylko wydaje ze masz zostac jego partnerka na reszte zycia. Nie kumam kobiet z parciem na zareczyny, bedzie chcial, czul to to ci sie oswiadczy. Po cholere rozmyslac kiedy to zrobi. P.S. moj się oswiadczyl po 2 latach bycia razem, slub w 2013 po kolejnych dwoch latach od zareczyn

Gość niecierpliwa_m
w takim razie nie rozumie po co sie tym chwali;( teraz ost komentarz mnie dobił ;( skoro ze mna jest to chyba normalne

Gość erttttttt
po 17 miesiącach znajomości ;)

Ja się oświadczyłem po dwóch latach. Ale już mieliśmy zaplanowaną datę ślubu przed zaręczynami więc tak trochę dziwnie. Ogólnie to wydaje mi się że to powinno jakoś tak naturalnie wyjść a nie z przymusu i nacisku. Ale ja jestem tylko facetem.

Gość KolorowaONA
Mój się mnie spytał kiedyś na spacerze czy chciałabym być jego żoną w najbliższym czasie, taka zwykła rozmowa, a po miesiącu od tej rozmowy mi się oświadczył. Byliśmy ze sobą 8 miesięcy kiedy się zaręczyliśmy. Po 1,5 roku wzięliśmy ślub.