Brine 1 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Dziś 2 kromki chleba, maslo, polędwica wiejska sądecka z biedronki (zaskakująco dobra), 1 jajko ugotowane prawie na twardo i majonez hellmans babuni. Edytowano 1 godzinę temu przez Brine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 39 Napisano 1 godzinę temu Mięso w piątek? Pójdziesz do piekła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 1 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, sv7 napisał: Mięso w piątek? Pójdziesz do piekła. Piekło jest za życia. Zresztą ja nie kościołowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 39 Napisano 1 godzinę temu 12 godzin temu, Brine napisał: Piekło jest za życia. Zresztą ja nie kościołowa. A jaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 163 Napisano 1 godzinę temu Tera to lunchyk Zrobię se kawusi z cykoriom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 1 Napisano 57 minut temu 11 minut temu, sv7 napisał: A jaka? Świadoma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 39 Napisano 56 minut temu 12 godzin temu, szmul napisał: Tera to lunchyk Zrobię se kawusi z cykoriom Rzuciłam kawę ze 3 tygodnie temu i opijam się herbatą w zamian. Co będziesz spożywała? Zjadłabym i ja coś dobrego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 39 Napisano 56 minut temu 12 godzin temu, Brine napisał: Świadoma Super. Bądź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 163 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, sv7 napisał: Rzuciłam kawę ze 3 tygodnie temu i opijam się herbatą w zamian. Co będziesz spożywała? Zjadłabym i ja coś dobrego. Racuszki na kefirze z wczoraj z dżemem jagodowym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 39 Napisano 53 minuty temu 12 godzin temu, szmul napisał: Racuszki na kefirze z wczoraj z dżemem jagodowym Mniam, mniam. Kurdę, mam marmoladę i o niej kompletnie zapomniałam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach