Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość populokokta

jak powiedziec

Polecane posty

Gość populokokta

Witam , mam problem , spotkałąm miłęgo faceta , jesteśmy po kilku spotkaniach - ale na każdym nie miałam odwagi powiedzieć że mam 5 letniego synka. Wiem że to głupie - nigdy nie miałam problemu - zawsze na początku to robiłąm -facet bardzo mi się podoba , działa na mnie jak nikt od lat . czas coraz bardziej gmatwa sytuaję - może nic nie mówić cieszyć się chwilą ?? Nie za bardzo potrafię uwierzyć że mogłabym sobie jeszcze ułożyć zycie- może po prostu nie psuć tego co jest

Gość errtrtrtrtt
niech nastepny zrobi ci bekarta i kopnie w tylek

Gość populokokta
Zdaje sobie sprawe,ze moze to zakonczyc sie nastepnym dzieckiem.Siedze calymi dniami na necie i czesto bredze na roznych forach.Juz 16 razy sie zakochalam tak

Lepiej jak przy nastepnym spotkaniu z grubej rury powiesz ze masz dziecko. Budujcir swoj ewentualny zwiazek na szczerosci. Nie wypytuj czy lubi dzieci i takie tam, po prostu powiedz.

Gość populokokta
hm nie wiempo cosięktoś podszywa- ?:( No cóż rozwiodłąm się nie czuję ze ktoś zrobił mi dziecko - wspólna decyzja - i nie z mojej winy rozwód nastąpił

Gość Ja Ja Ja
powinas powiedziec po co sie meczyc i potem rozczarowanie jesli facet kocha to dziecko zaakceptuje

Gość populokokta
nie wiem - może powinnam się beztresowo bawić - mma 31lat - - czy to jest coś złego? Faceci chyba myślą że kobieta z dzieckiem to tylko szuka ojca - i każdego zdesperowana weżmie kto tylko chce. przez zo jestem od 3 lat sama , nie związaąłm się z nikim

Gość populokokta
może ktoś doświadczenia - jakis facet odpowie?

Gość małgorzatammm
powiedz mu o tym jakoś spontanicznie, nie ukrywaj tego, bo nic dobrego z tego nie wyniknie.