Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Endurom

o co tu chodzi, czy zrobiła to z zemsty ?

Polecane posty

Gość Endurom

przez cztery lata spotykałem się z kobietą, wspólne wakacje i zimowe wyjazdy w góry na narty, wspólny Sylwester, imprezowanie, grillowanie w ogrodzie albo u znajomych , imieniny i urodziny , scenyny zazdrości i kłótnie aż do rana i potłuczone talerze na podłodze i po ostatniej kłótni rozstanie i przerwa aby na chwilę od siebie odpocząć początkowo na trzy miesiące bez żadnego kontaktu ale już wiedziałem, że Monika spotyka się z jakimś Dyziem, że razem wyjechali do Zakopanego i tydzień spędzili razem w pensjonacie, po pół roku dowiedziałem się że Monika jest w ciąży a ojcem dziecka jest Dyzio, który na chwilę zostawił żonę i dwoje dzieci , Monika urodziła córkę w listopadzie 2010 roku, córce dała swoje nazwisko i tak zostało w papierach , Monika po narodzinach córki zadzwoniła do mnie i chciała abym został ojcem chrzestnym jej córki ale odmówiłem i rzuciłem słuchawką , powiedziałem, że nie chcę jej znać, i teraz kilka dni temu dowiedziałem się że Monika urodziła kolejne dziecko i nie chce się przyznać kto jest ojcem dziecka, znowu w papierach wpisała rodowe nazwisko , moim zdaniem spierniczyła sobie życie ale dlaczego tak zrobiła, czy z zemsty ?

To jak to możliwe żebyś był ojcem tego drugiego dziecka skoro się rozstaliście przed narodzinami pierwszego?