Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 41545745415

zagrać w otwarte karty?

Polecane posty

Gość 41545745415

Znalazłam się w takiej sytuacji: utrzymuję kontakt z pewnym facetem od prawie roku. On mieszka w innej części kraju. Oboje od jakiegoś czasu jesteśmy singlami. Rozmawiamy, mówi: mi na tobie zależy, że jestem wspaniałą osobą, we mnie zawsze znajdziesz wsparcie itp. Ja mu pomagam jak mogę, on jest moją bratnią duszą w każdym aspekcie, uczuciowym, seksualnym, cielesnym, no po prostu druga połówka. I teraz meritum: najprawdopodobniej on myśli, że ja go postrzegam tylko jako przyjaciela, a na prawdę chciałabym by był kimś więcej, a ja nie wiem czy on o mnie myśli tylko jak o przyjaciółce czy coś więcej? Jak mam zapytać, wprost? Czy zapytać: jak traktujesz naszą znajomość? Czy co mam zrobić, czekać? Już sama nie wiem, a jak będę czekać za długo i szansa przepadnie?

Gość Gacie po przejsciach
Byl cyberek czy nie bylo? :classic_cool:

Gość 41545745415
Nie było cyberka ale duuużo rozmów w tym temacie było. To nie byłby związek na odległość, ja i tak się muszę przeprowadzić w ciągu najbliższego roku (z powodu pracy - do innego oddziału), w jego mieście też jest filia naszej firmy.