Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od zarania wredna tesciowa

Nasz syn chce sprowadzić sobie dziewczynę

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeewwwwwwwwqqqqq
nie zgadzaj sie jak zniesiesz swiadomosc ze twoj syn uprawwia seks za sciana?? on jest niedojrzaly, rozumiem 25 lat ok, ale 21??gowniarze

Gość do facetteż
Jesteś rodzicem? i pozwalasz na to by córka która jest dzieckiem uprawiała seks?

Gość od zarania wredna tesciowa
chyba jednak jestem za bardzo zdenerwowana, muszę nieco tę sytuację przyswoić. Zachowanie męża mnie przeraża. Odpuszczę, nie jestem w stanie nawiazac dzisiaj dialogu Dziekuje za wszyskie posty.

Gość eeeeeeeeeewwwwwwwwqqqqq
w ogóle to zachowanie tej dziewczyny jest conajmniej dziwne kim są jej rodzice? że nie ma za co opłacić akademika?

A od kiedy studenci są dziećmi? Bo nie kumam. Ja ożeniłem się na studiach i żyję. Żona też żyje. Bynajmniej nie potrzebowaliśmy niczyjej zgody na to, bo oboje byliśmy już dorośli. Moi rodzice też hajtali się na studiach, żony rodzice też. Nie kumam o co chodzi z dziećmi. 21 lat to osoba dorosła jest. Co do dojrzałości to akurat nie wiek ją określa. Znam 50-latków, którzy zatrzymali się gdzieś w wieku dwudziestu lat i do niczego nie doszli. Znam gówniarzy, którzy mają swoje firmy i bynajmniej nie mają słomy w głowie. Myślcie zanim ocenicie, bo niektórzy tu piszą jak niedoje.ane katole rydzykowe.

Gość też wyszłam za mąż na studiach
miałam 22 lata. Czuliśmy się dorośli i tak też postępowaliśmy. Przestaliśmy brać kasę od rodziców, zaczęliśmy zarabiać. Było bardzo ciężko ale daliśmy radę. Synuś chce pomóc koleżance (problem z opłatą akademika???), tylko dlaczego Twoim kosztem...? Niech płacą za siebie. Na inną możliwość nie wyraziłabym zgody. Pociągnij temat, kiedy już opadną emocje. Jak on/oni to widzą? Chyba, że łyżka strawy za darmowe dupczenie :)

Gość do facetteż
Nie jestem katolem ale ja swojej córce nie pozwoliłbym uprawiać seksu.

Gość Jmdaj
A czy zapłaciliście ekwilament za wyszkolenie przed dokonaniem tak spekturalnego transferu krystyny z gazowni?

Gość wredniucha05
tylko patrzeć jak się wnuczek szybciutko pojawi - biedne dziewczyny tylko na taką intrygę stać