Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tia...

była nowo poznanego faceta jest w ciąży

Polecane posty

Gość tia...

kuwa! zajebisty facet, świetne poczucie humoru, pasujący charakter i co się okazuje? jego była przychodzi i oznajmia, że jest w ciąży. i co ja mam zrobić? nie wiem. :( rozsądek każe odpuścić

Gość tia...
ech, to takie niesprawiedliwe :( 5 miesięcy temu rozstałam się z kimś, strasznie to przeżyłam. myślałam, że może teraz coś będzie fajnego, a tu taki kwas. chyba jakaś klątwa nade mną ciąży, bo już tyle lat mi nie wychodzi w tych tematach...

Gość ochhhhhhhhhhhhh
ja bylam w ciazy i now nie odpuscila...a moze jej nie powiedział hmmm niewiem...

Gość wkeufvd
klątwa ciąży - nie inaczej :)

Gość qwweet34
jeżeli facet oleje swoją byłą w ciąży dla ciebie, to znaczy, ze nie jest wcale taki zajebisty. i była nie jest tak bardzo "była" skoro jest zapłodniona. świeża historia. ja kiedys poznałam niby fajnego faceta i sie okazało, że ma 2 nieslubnych dzieci i z zadną z tych dziewczyn nie próbował stworzyć stałego związku, tzn z drugą próbował, ale sie zniechęcił po kilku m-cach mieszkania z nią i dzieckiem. jak sobie pomyslałam, że miałabym być kolejna kretynka wychowująca dziecko tego patafiana, to zaczełam spierdalać z prędkością światła.

Gość tia...
znam go na tyle, żeby uwierzyć, że go wrobiła. kłócili się od dawna i rozstanie wisiało na włosku, w końcu zerwali, a wtedy on wyjechała z newsem. usunąć nie chce, choć to by rozwiązało problem. ech ja to mam życie

Gość tia...
aha i on nie olewa jej dla mnie. oni się rozstali przed pojawieniem się mnie na horyzoncie. informacja o ciąży nic nie zmieniła - nie chciał już z nią być. kurczę, strasznie mi szkoda, mogło być interesująco.

Gość vbnm6yhff6
Nie wiem naprawdę czemu tak odrzucacie porządnych choć nieco z mniejszym szpanem porządnych mężczyzn? nie miałybyście takich problemów.

Gość tia...
zdziwiłbyś się. ten gość to wcale nie typ ruchacza-podrywacza. dlatego się zastanawiam, co zrobić.

Gość Casa Blanka
ciaża to nie choroba... PODOBNO :P

Gość tia...
choroba nie :) ale nie ma się co oszukiwać, to ogromny problem

Gość ola do przedszkola
ale jak mogla go wrobic? zmusila go do seksu? przywiazala do lozka? jak nie chcial z nia byc, nie ukladalo sie im to po co pchal sie miedzy nogi?