Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnsamdnasndandjasjdna

czy mozna sprawdzic transakcje jakiej dokonalo sie....

Polecane posty

podczas zakupow w sklepie dokonalam platnosci karta i czekam juz bardzo dlugo na zwrot w tej samej formie czy jesli nie otrzymam pieniazkow (a uplynal juz tydzien) od dokonania zwrotu to czy w miejscu gdzie dokonalam zakupu mozna sprawdzic ta transakcje

Gość zenek654681
A masz świstek ?

mam paragon ze soba z zakupu

otrzymalam takze druk "zwrotu" formatu A4 ale jest na nim tylko moj podpis brakuje podpisu osoby upowaznionej do dokonania zwrotu czy ten dokument jest w zwiazku ztym wazny

Nie wiem... Z instrukcji terminala ... "Terminal drukuje potwierdzenie dokonania zwrotu transakcji sprzeday DCC (Rysunek 13). Klient ma obowiązek potwierdzenia transakcji podpisem. Jeśli podpis klienta jest zgodny, kasjer dokonuje zakończenia transakcji wciskając przycisk F1." i ... "Terminal drukuje potwierdzenie dokonania zwrotu transakcji sprzeday DCC (Rysunek 13). Klient ma obowiązek potwierdzenia transakcji podpisem. Jeśli podpis klienta jest zgodny, kasjer dokonuje zakończenia transakcji wciskając przycisk F1." Nie wiem jak to jest, niegdy nie zwracałem

...Po przeprowadzeniu transakcji zwrotu pojawi się ekran z zapytaniem o wydruk kopii. Jeeli klient chce otrzymać kopię transakcji zwrotu wybierz TAK (klawisz F1) i zaczekaj na wydruk z terminala potwierdzający zakończenie transakcji (Rysunek 23). Jeeli kopia transakcji zwrotu nie jest potrzebna wybierz NIE (klawisz F4). Terminal powróci do ekranu startowego."