Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okurcze,.,

spoznia mi sie okres....

Polecane posty

Gość okurcze,.,

Witajcie:) W listopadzie dokladnie ostatni raz kochalam sie z facetem 9. Okres dostalam jak w zegarku 15.11 jak zawsze. Jednak teraz spoznia mi sie 4 dzien! Dodam, ze od 10.11 sie nie kochalam, bo moj chlopak wyjechal, czy mozliwe ze to ciaxa? Uzylismy prezeratywy, ale nie zauwazylismy, zeby byla dziurawa czy cos.... Niby w listopadzie byl ten okres, ale jakos sie dziwie, ze tyle sie spoznia

Gość zxzx
Jeśli to ciąża to test wykaże już.

Gość okurcze,.,
Planuje jutro zrobic.... Niby piersi mnie lekko bola, ale przed okresem nie dalo rady ich dotknac. Zadnych objawow nie mam. Ja piernicze pierwszy raz mam taka sytuacje

Gość zxzx
A czemu jutro? Kup dziś i zrób od razu. Po takim czasie to ciąża wyjdzie o każdej porze dnia.

Gość okurcze,.,
Ja zrobie, probuje znalezc tutaj informacje czy to w ogole mozliwe dostac okres kilka dni po zaplodnieniu....

Gość zxzx
Co do objawów -2 ciąże i 2 razy brak jakichkolwiek objawów ciązowych. Tylko okresu brak.

Gość okurcze,.,
Jak mi czasu wystarczy to dzisiaj kupie :)

Gość zxzx
Może to nie był okres a krwawienie np. implantacyjne albo efekt zaburzeń hormonalnych.

Gość okurcze,.,
Wlasnie u mnie okres wystapil i to mnie dziwi...

Gość okurcze,.,
Kurde jesli to ciaza to trudno, bede miec prezent na swieta:)

Gość zxzx
No to może teraz to efekt zaburzeń hormonalnych. Wyklucz ciążę to będzie wiadomo co dalej. Są kobiety krwawiące w ciąży (myślą że to okres). Moim zdaniem zależy od tego jaki ten okres jest.

Gość okurcze,.,
Ja mam raz obfity na następny miesiac slabsyz... Ten wlasnie slabszy byl. Postaram sie kupic ten test dzisiaj. Pewnie bym sie tym nie przejmowala gdyby nie to, ze zawsze mam zespol napiecia przedmiesiaczkowego, ale akurat teraz nie. Mam nadzieje ze to hormony, ale jesli to ciaza to trudno, trzeba sie cieszyc z tego co sie ma:)

Gość zawsze-szczera
o Jezu a kogo to obchodzi ze Ci sie okres spóźnia 4 dni! Zrób test i będziesz wiedziała! Bierzesz się za seks a później płacz na forum że okres się spóźnia Maaatko!

Gość zawsze-szczera
o Jezu a kogo to obchodzi ze Ci sie okres spóźnia 4 dni! Zrób test i będziesz wiedziała! Bierzesz się za seks a później płacz na forum że okres się spóźnia Maaatko!