Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość springer

mam pytanie :)

Polecane posty

Gość springer

Czy wypada zaprosić mężczyznę do kina ? Chcę się do niego zbliżyć, lepiej poznać i wpadłam na pomysł, żeby zaprosić jego i jego syna do kina. Ja byłaby ze swoim. Czy to jest w ogóle dobry pomysł. Film będzie dla dzieci ;)

Gość nie wypada
jak facet nie zaprasza to nie masz u niego szans

Gość springer
Nie wiem czy mam szanse czy nie. Oboje dosyć asekuracyjnie do tej znajomości podchodzimy, oboje zachowujemy się "dziwnie". Przede wszystkim jakis czas temu powiedziałam mu, że nie chcę się wiązać i to chyba nie był najlepszy pomysł z mojej strony :O

Gość springer
Czy jest szansa, że ktos coś poradzi ?:)

Gość też kamilka
jasne, że wypada:)

Gość hm,mm,mm...
Uwazam, ze powinnas sprobowac. Wypada czy nie wypada? Czasy sie zmieniaja, on moze nigdy nie odwazy sie zrobic pierwszego kroku (byc moze ze wzgledu na to co mu powiedzialas?). Dlatego powinnas sama wyciagnac reke w jego strone... jesli nie wypali, no to coz przynajmniej nie bedziesz mogla sobie zarzucic, ze nie probowalas :)

Gość hm,mm,mm...
Uwazam, ze powinnas sprobowac. Wypada czy nie wypada? Czasy sie zmieniaja, on moze nigdy nie odwazy sie zrobic pierwszego kroku (byc moze ze wzgledu na to co mu powiedzialas?). Dlatego powinnas sama wyciagnac reke w jego strone... jesli nie wypali, no to coz przynajmniej nie bedziesz mogla sobie zarzucic, ze nie probowalas :)

Gość Wypada :D
to XXI wiek, a nie średniowiecze.

Gość grge
wypada bo mialas swietny pomysl :) zaprosic jego samego do kina moze byloby glupio, a Tobie chodz przeciez o wyjscie z dzieciakami zeby zrobic im atrakcje :)

Gość springer
Dzięki :) Spróbuję. Co prawda troszkę się boję, ale z drugiej strony w sumie można zrobić z tego na prawdę luźny wypad do kina z dzieciakami. Może uda mi się też troszkę odkręcić to wszystko co powiedziałam.

Gość springer
Dzięki :) Spróbuję. Co prawda troszkę się boję, ale z drugiej strony w sumie można zrobić z tego na prawdę luźny wypad do kina z dzieciakami. Może uda mi się też troszkę odkręcić to wszystko co powiedziałam.

Gość upiorny4
Upiorne to, ale zaszcyconym byłbym UPiornym zaproszony przez Upiorzycę:-) Więc zobaczysz jego minę gdy upiorzystę z jego upiorzątkiem zaprosisz :-)albo:-( I wiesz już wszystko!:-) Może ma takie same pytanie, które nam zadałaś? ...i będzie szczęśliwy,że Upiornie, ale jednak wyręczyłaś go... Więc myk, myk...:-)

Gość springer
Bo taki miałam plan na życie, nie chciałam się już wiązać. Złe doświadczenia. Jednak choć nie szukałam, to znalazłam kogoś kto dotarł do mojego serca. Upiorny, trudno - albo uda się, albo nie będę snuć domysłów :)

Gość upiorny4
I tak trzymaj Upiorzyco:-) Najpierw życie... a potem jego... Więc za jaja, za jaja Gwiazdo!!!

Gość upiorny4
I tak trzymaj Upiorzyco:-) Najpierw życie... a potem jego... Więc za jaja, za jaja Gwiazdo!!!

Gość springer
Z tym to będzie trudno - powiedzieć wprost. Ale może zorientuje się, że jestem nim zainteresowana. Zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie, być może obudziłam sie za późno, ale po prostu cos sobie wkręciłam.

Gość springer
Z tym to będzie trudno - powiedzieć wprost. Ale może zorientuje się, że jestem nim zainteresowana. Zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie, być może obudziłam sie za późno, ale po prostu cos sobie wkręciłam.

Gość springer
Upiorny

Gość springer
Czyli co ?? W prostu mu powiedzieć, że mi sie podoba ?