Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemwszoku

Nagle rozbudzone potrzeby seksualne-o co chodzi?

Polecane posty

Gość jestemwszoku

Hej! Nie rozumiem co się ze mną ostatnbio dzieje, przez całe 25 lat życia myślałam, że jestem aseksualna, po prostu nie miałam potrzeb w tym temacie. Próbowałam seksu z różnymi mężczyznami i za każdym razem było tak samo-suchość i ból, więc zero przyjemności dla mnie. Latem wyszłam za mąż za wspaniałego mężczyznę który akceptuje moją przypadłość choć sam ma duże potrzeby i do tej pory kochaliśmy się raz na parę miesięcy. Wszystko zmieniło się w październiku kiedy poznałam Tomka i od tej pory nie wiem, co się ze mną dzieje. Gdy na mnie patrzy robię się mokra, gdy mnie przypadkiem dotyka moje ciało przechodzi dreszcz, gdy go widzę cały czas myślę w jakich pozycjach mnie bierze. Wstyd mi za siebie strasznie ale to jest silniejsze ode mnie, mam nadzieję tylko, że on tego nie widzi jak na mnie działa. Z drugiej strony czuję się jakby uskrzydlona, uśmiech nie schodzi mi z twarzy a po każdym spotkaniu z Tomkiem kocham się z mężem a on cieszy się, że nabrałam ochoty no i że już nie jestem sucha. CHore to strasznie i nie wiem co robić:(

Gość a ja tak mialam
jak zaszlam w ciaze.... tylko sex,sex,sex :)

Gość prowwwwwwwwwwwwwwww
prowwwwwwwwo

Gość jestemwszoku
To nie prowo tylko nie wiem co robic. Czuje ze powinnam zakonczyc znajomosc z Tomkiem, choc nie robimy nic zlego, ale widze jaki maz jest szczesliwy, nawet juz sie nie klocimy...

Gość jestemwszoku
Nie poradzicie mi:(

Gość No to korzystaj póki możesz
Mąż zadowolony ty tez ...