Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość chapcioo1

Gradówka na powiece

Polecane posty

Gość chapcioo1

Witajcie, chciałabym podzielić się z wami wspaniałą radą jak pozbyć się tej paskudy z powieki. Otóż moja 4 letnia córeczka miała ją od ponad pół roku na powiece i jak wiecie żadne maści nic nie dają i tak było też u nas ( a wypróbowałam ich naprawdę dużo). Kiedy już miałam umówić ją na zabieg wycięcia, przypadkiem pojechałam zawieś moją prababcię do koleżanki na pogaduchy i otóż ta wspaniała starsza pani powiedziała mi abym nazbierała świeżą pokrzywę i zaparzyła ją w pół szklanki wody, po czym jak ostygnie liściem przykładać oczko. I tam też zrobiłam, przez pierwsze dwa dni moja córka mówiła w trakcie tych okładów że nie chce już bo ją te listki jedzą a one natomiast ściągały pięknie całe to zapalenie. Nasze leczenie całkowite trwało zaledwie tydzień, teraz nie ma już żadnego śladu,jest powieka czysta. Pamiętajcie tylko aby za każdym razem używać nowych listków( okład taki okładamy dodatkowo wacikiem namoczonym w owym naparze). Mam nadzieję że pomogę też i wam bez konieczności zabiegu. Pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować