Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akmarara

Można jakaoś załątwic doświadczenie?

Polecane posty

Gość Akmarara

Witam. Mam dobrą ofertę pracy za granicą, płatne 14 za h na rękę. Spełniam ogólnie wymagania oprócz jednego. Nie mam min. dwóch lat pracy doświadczenia na takim lub podobnym stanowisku. Co mogłabym zrobić aby takie doświadczenie mieć? Można coś takiego załatwić? Ktoś może z Was miał podobny problem i jakoś sobie poradził, podpowiedzcie coś proszę. Pozdrawiam

Gość GretaBarbo
eeeeeeeeee.... przperacować min. 2 lata na podobnym stanowisku? podobno najprostsze rozwiązania są najlepsze ;)

Gość Akmarara
No nie są najlepsze, bo ta praca nie będzie czekać na mnie 2 lata. Musiałabym mieć na już te wymagane doświadczenie.

Gość Akmarara
Ciężko naleźć obecnie prace za 14 euro netto na rękę.... Taka okazja może się nie powtórzyć.

Gość asdfghjkl;
jak mój narzeczony szukał pracy w norwegi to pisali że trzeba mieć pięc lat doświadczenia a on miał tylko rok a mimo to go przyjęli, więc jeśli masz jakiekolwiek doświadczenie tylko że nie są to pełne dwa lata to i tak warto złożyć cv

Gość GretaBarbo
co byś nie wymyśliła to będzie oszustwo, które jak wyjdzie na jaw to nie tylko tą pracę stracisz, ale jeszcze narobisz sobie kłopotów

Gość Akmarara
Jakich kłopotów np?

Gość ghjjjht
Co to za praca? Może Jak się dowiemy to będzie łatwiej doradzić,

Gość GretaBarbo
ano na przykład takich, że jeżeli trafisz na pracodawcę, który się wkurvi i będzie mu się chciało to może Cię oskarżyć o oszustwo. No i oczywiście utrata takiej pracy