Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ążelina

Byłe i obecne samotne ciężarne - Jakie to uczucie dostać kopa w tyłek od faceta

Polecane posty

Gość Ążelina

gdy ten dowiaduje się o ciąży? ­ nie wstyd wam?

Gość wwwaaattttooowa
ale pocisk

Gość łąki pola lasy
widziały gały co brały, mogły mądrzej wybierać mężczyzn z którymi chodzą do łóżka.

Gość koloradoi
Ążelina - jestes beszczelna szmata ! oby tobie sie takie cos nie przytrafilo

Gość koloradoi
bo mnie mój turek zostawił jak tylko dowiedział się o ciąży, a obiecywał mi złote góry, bo jego firma Kebab świetnie prosperowała 😭

Gość koloradoi
hahaha smieszny podszyw szmato- dla twojej wiadomosci nie mam dzieci :D nie rozkladam nog jak wy kazdemu z mezem o dziecko bedziemy sie starac za 2 lata. ale to twoje pytanie jest beszczelne ! niechc ciebie kopnie to zobaczysz jakie touczucie ! kurwiszon

Gość Majka.k
A z jakiego powodu ma im być wstyd wstydzić się powinien ten który robi dzieciaka i spieprza jak poparzony

Gość koloradoi
mlodama- szkoda ze sie nie posralas :D

Gość koloradoi
majka.k d- dokladnie bo to swiadczy o nim ze jest nie odpowoiedzialny !

koloradoi chyba cos jest na rzeczy bo strasznie nerwowo podchodzisz do tematu. I dlaczego wyzywasz autorkę tematu? Może sama jestes kurwiszonxx??

Gość koloradoi
mój mąż mustafa dorobił się niemałego haremu, oczywiście wszystkie jesteśmy polkami, kiedyś mi nawet wyznał, iż żadne kobiety z innych nacji tak ochoczo nie rąbią mięska na kebab. jestem dumna z tego że jestem polką!

Gość Ążelina
@koloradoi co się tak rzucasz i wyzywasz ludzi? zadałam normalne pytanie, i nie mierz mnie swoją miarą, nie każda idzie z każdym ;)

Gość Ążelina
@Majka.k no ale kobieta w tym momencie nie wykazuje się zbytnią inteligencją sypiając z jakimś łachmytą ;) skoro facet zostawia ją w ciąży to znaczy, że nigdy jej nie kochał i chciał tylko za darmo pobzykać :)

Gość koloradoi
kiedyś odwiedzał mnie pewien hiszpan, gdy rozpływaliśmy się w miłosnych uniesieniach to szeptał mi namiętnie do ucha: "puta, puta, puta"

Gość koloradoi
nie nic nie ma na rzeczy - ale denerwuje mnie takie pytanie '' jak sie czujecie jak was kompal w dupe'' moja przyjaciolke zgwalcil chlopak po szkole zaszla w ciaze zeby nie wyszlo najaw ze to sie stalo oklamywala wszystkich ze ja chlopak zostawil... dla mnie taki topik jest pusty jak jego autorka. owszem jest wiele kobiet ktore sa samotnuymi matkami bo koles je zostawil ale pytanie moglo byc troszke inaczej sformulowane

Gość koloradoi
nie jestem kurwa - i te podszywy sa strasznie dziecinne- wyzywam autorke bo jest pusta ktos kto zadaje takie pytania jak sie czujecie jak was kopnal w dupe nie sa na miejscu i tyle ... mogla inaczej zadac pytanie...

Gość łąki pola lasy
koloradoi - no to mogła wziąć tabletkę 72 h po albo taką ciążę usunąć, w czym problem?

Gość koloradoi
laka- dziewczyna w szoku byla ty bys w takim momecie myslala o tabletce nie sadze :/ naprawde przezyla wiele nawet probowala sie po tym zabic ... co innego miala w glowie niz tabletki -

Gość łąki pola lasy
koloradoi - oczywiście, gwałt to wielka tragedia i trauma na całe życie, ale takie ciążę można usuwać, ja na pewno bym to zrobiła, nie wyobrażam sobie rodzić dziecka gwałciciela.

Gość koloradoi
uwierz mi ze ja bym to samo zrobila. lecz jest ona z katolickeij rodziny nie toleruja aborcji - raczej jej rodzice:/ ona miala malo do powiedzenia wtedy... uwazam ze to glupota rodzicow. wspeirali ja bardzo jak tylko mogli z calego serca. ale ciazy usunac nie mogla :(... ona bardzo do dzisiaj cierpi - i poprostu zdenerwowalo mnie ze takie dziewcze ktore tak naprawde w dupie bylo gowno widzialo i malo wie prawdopodobnie o zyciu- bo dojzala i dorosla osoba by neie pisala takich topikow - zadaje takie pytania - moze nie chodzi o samo pytanie bo owszem ma prawo sie zapytac jakie to uczucie ale tak okropnie !

Gość koloradoi
jeszcze z pytaniem czy im nie wstyd... nie ich wina ze koles je zostawil autorko - napewno sobie tak tego nie wyobrazaly a wpadka moze zdarzyc sie kazdemu

Gość łąki pola lasy
nigdy nie pojmę tych bogobojnych i katolickich rodzin, ich dziecko cierpi, córka nie może się pozbierać po gwałcie, a oni jej każą rodzić dziecko tego śmiecia...

Gość koloradoi
wiesz mysle ze sam Bogh nie ma nic do tego mysle ze kosciol - kesiza wymyslaja swoje nglupie zasady a tacy wlasnie w nie wierza. ja wierze w Boga ale jak by mi sie takie cos stalo to bym podjela decyzje aborcji. ona jest dla mnie jak siostra i jest mi jej szkoda bo nie kocha tego dziecka a musi wychowywac.

Gość koloradoi
wiesz mysle ze sam Bogh nie ma nic do tego mysle ze kosciol - kesiza wymyslaja swoje nglupie zasady a tacy wlasnie w nie wierza. ja wierze w Boga ale jak by mi sie takie cos stalo to bym podjela decyzje aborcji. ona jest dla mnie jak siostra i jest mi jej szkoda bo nie kocha tego dziecka a musi wychowywac.

Gość koloradoi

Gość łąki pola lasy
koloradoi - takich rodziców to tylko wytłuc, moi daliby mi wolną rękę, bo to przecież decyzja kobiety czy urodzić.

Gość boża boża bożenka
też mi się wydaje, że skoro dziewczyna zostaje sama z brzuchem to musi być głupiutka, oj głupiutka.

Gość musicie mieć pstro...
W głowie, żeby osadzac samotne dziewczyny w ciąży i pisać, że są głupie i ze to dziwki. Co powiecie mi? Po 2 latach narzeczenstwa i 4 latach małżeństwa zaszłam w planowana z mężem ciążę i co? I pewnego dnia po prostu zniknął bez słowa a po roku otrzymałam pozew o rozwód !!!!!!! Głupie wszystkowiedzace krowy które życie znają tylko z wenezuelskich telenoweli. Powodzenia!!!! Obyście się nigdy nie znalazły w takiej sytuacji, nie życzę tego nikomu.