Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ben

Ile można najdłużej nosić tampony ?

Polecane posty

Gość ben

jutro jade na wycieczkę do austrii-wiedeń więc o 3 w nocy muszę wstać tampona pewnie włożę gdzieś tak o 3:45 na miejscu mamy być gdzieś tak o 11. a nie wiem czy w autobusie będzie łazienka i czy będą postoje. więc nie wiem czy założyć tampona.czy to będzie za długo ? a jest mi wygodnie z tamponem bo nie przecieka jak podpaska... jestem początkująca wczoraj dopiero zaczęłam ich używać. i powiem wam że są genialne

Myślę,że nie bedzie problemu ja nieraz mam nawet 6 godzin, tylko musisz kupić o dużej chłonności.

Gość medus_A
spokojnie możesz, ja często zakładam koło 23:00 po wieczornej kąpieli i wyjmuje dopiero po wstaniu, a w weekend wstaję często późno, nawet koło 10:00-11:00 i nigdy nic się nie działo, nie miewam też infekcji

Gość Jwagt
11 godzin trzymasz tampona?makabra,ale do 6 h mozna

Gość medus_A
jeżeli w nocy nie wstanę na siusiu, to siedzi długo przecież nie będę nastawiała budzika na zmianę tamponu, to by była przesada ale robię tak od kiedy miałam 16 lat, czyli już prawie 20 lat i nic mi się nie stało od tego

Gość sdfghjkl;
uzyj tampona i chociaz jeszcze wkładki.Tak dla komfortu.

Gość fgdaah
Co 4 h powinno się wymieniać. Na pewno będą postoje.

Gość sarna s
na drogę założyłabym tampona i np belle cienką ( ja mogę tylko te soft, czyli blue i orange bez skrzydeł) wtedy Ci na pewno nie "przeleci" ja mam tampona zwykle tyle, ile śpię. budzika nie nastawiam.... a potrafię pospać, oj, potrafię jak tylko mogę

Gość wielkie halo
Co 4h ? nie wiem z kad taka informacja .. ;) tez nie wiem czemu kolezanka pisze, ze 11h to makabra bo powinno sie wymieniac co 6h. O tuz jesli czytacie instrukcje (przypuszczam ze raczej nie jak wiekszosc hehe tez tak robie :D ) Jest napisane, ze co okolo 8h. Wiadomo takze, ze spimy okolo 8h wiec nie ma przeszkod by stosowac je na noc nawet gdy ktos spi po 12h przeciez jak juz kolezanka napisala nie ma sensu nastawic budzik by wymiec tampona. Rozumiem ze niektorzy sa bardzo wrazliwi itd. ale wydaje mi sie , ze raczej w ciagu dnia powinnismy dbac o to by sobie tam wymienic reguralnie a w nocy spokojnie spac. + wiem, ze post jest stary ale kieruje do innych. Jak jedziecie daleko to nie sluchajcie sie tutaj, ze fu itd tylko normalnie zalozcie tampona i sie niczym nie przejmujcie ze jeden dzien "posiedzi" troche dluzej niz zwykle bo raczej na codzien tak nie robicie. jesli nie macie bardzo obfitej miesiaczki to przypuszczam ze nie ma problemu a jak macie to dodatkowo wkladke i w droge ! ;)

Gość gość
z kad , O tuz SKĄD, OTÓŻ To dopiero makabra.