Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-wyjazd34

Brak zgody ojca dziecka na stały wyjazd

Polecane posty

Gość A JA WIEM.....................
Xenomorph XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx nic dodać nic ując

Gość A JA WIEM.....................
pewnie wypowiadają sie tu porzucone mamusie, ktorych jedynym celem zycia jest dopiec ex, a nie patrzą na dobro swojego dziecka, załosne... z nowym facetem mozna sobie ułozyć zycie nie kosztaem swojego dziecka!!!!!!!!!!!!!1

Gość jyrhtrgew
dlaczego wieszacie psy na matkach, ktore tez chca sobie ulozyc zycie. nikt nie wspomina ze to on ja zostawil! jak piep..yl sie z kochanka nie myslal o dziecku, jak sie z nia spotykal nie zalowal ze ten czas mogl spedzic z dzieckiem. ludzie, dlaczego w tym kraju jak kobieta nie jest matka cierpiaca, odrazu jest zla. rzygac sie chce na Was.

Gość polka na emigracji
Wiesz, nie kazda matka chce dopiec ex. Mnie moj ex nigdy nie obchodzil mimo, ze porzucil mnie jak bylam w ciazy. Ja mu nigdy sprawy o alimenty nawet nie wytoczylam bo mam wiecej honoru. Kazda kobieta zasluguje na to, zeby ulozyc sobie zycie. Jak ja facet zostawia z dzieckiem to go dziecko nie obchodzi? Musi sie liczyc z tym, ze kobieta do smierci nie bedzie samotna matka. Kobiety, macie prawo do tego zeby zyc jak chcecie i ulozyc sobie wszystko wedlug Was. Moj ex w mig sie ozenil, drugie dziecko, pierwszym nigdy nie byl zainteresowany. Nigdy nie bylam zazdrosna bo mam wlasne zycie. I calkiem lepiej na tym wyszlam. Oni dom na kredyt na kolejne 40 lat, male dziecko, ona stracila prace, on haruje na to zeby utrzyumac ich wszystkich. Ja wlasne mieszkanie za granica, przyzwoita praca, dziecko odchowane, maz prawie idealny.

Gość mama-wyjazd34
Absolutnie nie chodzi by dopiec.Nie planowałam tego - tak wyszło. Chodziło o to by jak najlepiej poukłada nasze życie tak by dziecko było zadowolone, byśmy my mogli z exmęzem zrobić by dziecko było szczeliwe pomimo rozpadu małżeństwa ale i my a nie tylko On.

Gość mama-wyjazd34
To nie jest kwestia dokumentów bo mam paszport - po prostu nie chce w ten sposób załatwiać spraw, że uprowadzam własne dziecko

Gość polka na emigracji
Na tymczasowy dowod osobisty tak samo jak i na paszport potrzebna jest zgoda ojca albo sadu.

Gość eghjljvx
Witam Mam takie pytanie otóż planuję w przyszłości wyjazd ze swoim dzieckiem za granicę nie na stałe lecz na jakiś czas... Dziecko ma nazwisko ojca ale nie mam z nim ślubu, on przestał się interesować synem jakiś rok temu, skończył z odwiedzinami poprostu odszedł do innej kobiety...alimentów tez nie płaci , sprawa ciągnie się u komornika, ciga go policja itp. Jednym słowem olał dziecko i ma wszystko w d... Na dzień dzisiejszy nie mam pojęcia gdzie on przebywa zatem czy jest potrzebny koniecznie jego podpis tzn zgoda na wyjazd dziecka na jakis czas po za granicę?