Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malheureux

pomylka w kodzie pocztowym - wysylka kurierem dhl

Polecane posty

Gość malheureux

Witam. Zamówiłam rzecz z gdanska ale podajac adres pomyslilam sie w kodzie pocztowym. zamiast 62 napisalam 60 poza tym wszystko jest w porzadku. gosciu wyslal wczoraj przesylke kurierem dhl i sie zastanawiam czy dojdzie do mnie? pisalam do sprzedawcy maila ale na razie nic nie odpisal jeszcze.

Gość Łodzianka...28
powinno dojsc, i tak najwazniejsza jest ulica, nr domu

Gość A JA WIEM.....................
spoko, dojdzie, jak jest miasto i adres to główna poczta po ulicy wie gdzie to dalej puścić:)

Gość Ksiazeczka8181
na codzien wysylam paczki i wiem z wlasnego doswiadczenia ze w sortowni nie patrzą na numer jakim jest kod miejscowości tylko na numer oddzialu do ktorego ma przesyłka zostać dostarczona :) A dopiero w sortowni przyjmującej jest zwracana uwaga na kod dostarczenia. A wiec wysyłajac przesylka z Krakowa naprzykłąd do Łeczycy kolo łodzi to w sortowni w krakowie kieruja sie numerem rejonu czyli nr 75 Łodz i tyle wiec jesli miejscowosc o poczatkowym numerze kodu znajduje sie w twojej okolicy czyli w obszarze dzialania danego rejonu to przesyłka dojdzie. a Jesli naprzyklad jest to inny rejon to paczka z sortowni mogla pojechac w inna strone Polski

Gość dokładnie jak przedmówca
nr rejonu idzie na pierwszy strzał , jesli masz nr nadania to zaloguj sie na ich strone i poszukaj przesylki