Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia drawska

zdrada emocjonalna

Polecane posty

Gość sylwia drawska

dziewczyny jak mogłybyście opisać zdradę emocjonalną ze strony faceta ( tzn. jeżeli seksu z tą inną nie było)

Gość kasia3d
Dla mnie jest to oglądanie innych kobiet w internecie, gazetach, nawet na dyskotekach.. A dlaczego ? Dlatego że w tym czasie jego emocje dotyczą jej nie mnie.

Gość kasia3d
To wytłumacz co wam to daje? Moim zdaniem jeżeli facet wpatruje się w dziewczynę jak w obrazek to chyba coś jest nie tak skoro w swoją tak nie patrzy

Gość ffebster
jesli twoj facet/maz utrzymuje wbrew twojej woli zażyły związek z inną Jesli w tych rozmach jest z nia blisko, zwierza sie jej u mnei ta kbylo, do tego opoaidal jej o nas, mowil o mnie - czasem negatywnie Ona mu pisala, ze on byl jej jedyna ,miloscia (to byla jego eks) Na moja prosbe, zeby to jakos ograniczyl powiedzial, ze CHCE MU ZAMKNAC OKNO NA SWIAT i ze ona ZAWSZE bedzie w jego sercu :) mysle, ze to byla zdrada Jest nadal, ich kontakt trwa A ja jestem ograniczona wiesniara, ktorej brak nowoczesnosci Chce od niego odejsc teraz, a on mi to utrudnia Bo WIELCE MNIE KOCHA HA HA HA