Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko jednego czlowieczka

Na taki samochód idzie wyrwać jakąś panienkę na jedną noc?

Polecane posty

http://otomoto.pl/porsche-panamera-turbo-espresso-500-km-2012-C27254794.html Facet 173cm wzrostu, zadbany, niezbyt ładny, ubrany w elegancki garnitur, ładnie pachnący, pewny siebie, elokwentny, o wizerunku człowieka z wyższych sfer. Czy taki facet + samochód w linku + wynajem apartamentu w centrum miasta dałoby takiemu facetowi szansę na swobodne poznawanie kobiet i od czasu do czasu znalazłby taką "na jedną noc" jakie sypiają z przystojniakami? Proszę o szczerą odpowiedź :)

Gość odpowiem konkretnie
NIE

Gość E , a nawet F ,,,,,
pewnie nie jedna by poleciała

Gość odpowiem konkretnie
ja mowie o kobietach nie o galeriankach 15+

Ale nie bo co? Mogą być i blachary i dziwki, dobre i to. Lepsze zainteresowanie blachar i dziwek, darmowy seks, niż latanie do prostytutek i udawanie że się jest na radce :D

"wynajęty apartament" :D Nie obraź się, ale ludzie którzy chwalą się "swoim" bogactwem, to idioci totalni. Skoro żeby zdobyć kobietę zniżasz się do posiadania rzeczy materialnych to świadczy tylko o tobie i twoim prawdopodobnie zjebanych charakterze za przeproszeniem

Udowodniono że tylko mężczyzna może wydać się atrakcyjny kobiecie tylko w dwojaki sposób. Albo będąc atrakcyjnym fizycznie albo będąc bogatym. To pierwsze jest uwarunkowane zewnętrznie, na to drugie mamy wpływ. I charakter to ostatnia rzecz na które patrzą kobiety w pierwszych tygodniach znajomości.

Gość DDSAADSDA
515 000 PLN (126 105 EUR) brutto A SKAD TY WYTRZEPIESZ TAKA KASE; CHYBA Z KAPUCYNA:-P NOO OZNA WYRWAC NA JEDNA GODZINE LASKE ;

z panamera bez problemu wyrwiesz laske z tym ze nie mozesz szpanowac autem zadnych tanich numerow z kluczykami na stoliku w knajpie - nic nie jest lepszym wabikiem na kobiety niz kasa i wladza no ale jeszcze ubierz sie nie jak nowobogacki pizdus tylko z klasa , omega , drogie buty i porzadny pasek

Gość DDSAADSDA
515 000 PLN (126 105 EUR) brutto A SKAD TY WYTRZEPIESZ TAKA KASE; CHYBA Z KAPUCYNA:-P NOO OZNA WYRWAC NA JEDNA GODZINE LASKE ;

Udowodniono że tylko mężczyzna może wydać się atrakcyjny kobiecie tylko w dwojaki sposób. Albo będąc atrakcyjnym fizycznie albo będąc bogatym. To pierwsze jest uwarunkowane zewnętrznie, na to drugie mamy wpływ. I charakter to ostatnia rzecz na które patrzą kobiety w pierwszych tygodniach znajomości.

Znam osobiście człowieka który nie jest osobą publiczną, nie piszą o nim w gazetach, nie ma o nim żadnych informacji w internecie a zarabia 4-5 milionów euro rocznie i to od kilku lat. Takich jak on jest więcej, co prawda nie każdy jest tak dobry, ale z czasem jest coraz lepiej. Pieniądze można zdobyć, wystarczy chcieć i być zdeterminowanym, trzeba postawić sprawę jasno, albo zdobędę czego pragnę albo zginę w drodze po to z przepracowania :)

Zamiast zazdrościć weźcie się do pracy. Ja przestałem zazdrościć sportowcom, modelom, aktorom i zacząłem sam pracować na swoje szczęście.

Sprzedaje pewne usługi finansowe pewnych specjalnym odbiorcą. Porsche mi się nie bardzo podoba, tu jest problem. Denerwują mnie samochody z niskim nadwoziem. Mercedes lub BMW może byłoby lepszym wyborem?

odbiorcom* bo zaraz się przyczepicie :)

Gość Honda nsx wiem bo mam
i tzipy kładą się praktycznie na maskę :D:D:D a ja mam je w dooopie bo wole jedną mądrą porządną

Gość Honda nsx wiem bo mam
Edek nie tylko świadczy o zjebanym charakterze ale ogólnie o zjebanym całokształcie tak w skrócie :D

Gość JadziaPokrętło
na jedna noc wyrywa sie wyłącznie "na urodę", a nie samochód. jak laska leci wyłącznie na kasę, to będzie dążyła do czegoś na stałe, pokazania sie jako cnotliwa i nie będzie sie przed toba zaraz rozkładac, co zreszta przyjdzie jej bez trudu skoro jej nie pociagasz.

Gość lol lol lol lol
to kasiasty ale nieatrakcyjny musi kilka tygodni udawac przed laska ze jemu na niej zalezy zeby dala sie przeleciec? hehe co za swiat hehe zwsze jak juz taki bogaty moze na kilku frontach grac zeby szybciej poruchac

Gość fgjhgf
Na taki samochód zaliczysz każdą!!!

Gość czy wiesz ze
znam jednego człowieka ktory ma taką panamere i to jest jego najtańsze autko wsród tych jakie ma. Samochód nie powala urodą a laski i tak sie nie znają wiec moze inne

Gość lol lol lol lol
ja jakbym mial kase to bym sobie kupil bmke 7 seri albo merca cls bo fajnie wyglada albo audcie 8ke to porsche wyglada kijowo lepiej kupic normalna sportowa wersje a nie takie dziwaczne

Gość lol lol lol lol
na bmke latwiej laske byloby znalezc bo one kojarza bmki a tu jak nie zobaczy z tylu ze pisze porhe to ponysli ze to kia :D hehe

Gość ktostaaam
Lepiej kup 911 lub bmw 6 . Efekt murowany .

Gość 1200 netto
A ja jestem królem całej wsi bo mam paska w te de iii !