Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liszka123456780

Głodówka

Polecane posty

Gość ach wiec???!
ja robie sobie taka glowdowke raz w miesiacu,pije tylko wode i tak od 2 lat;P

Ja chciałabym na głodówce być od 19.12 do 23.12,tak na początek, później po świętach bym jeszcze spróbowała, ale chciałabym z kimś bo jak wiadomo z kimś jest zawsze lepiej

Gość ach wiec???!
caly dzien,moj organizm juz sie przyzwyczail.

Gość ach wiec???!
Podstawowe pytanie po co ci glodowka? Bo ja to robie aby oczyscic organizm,a ty? Tylko nie mow ze chcesz schudnac?

Poza tym najlepsza głodówka to taka do której się przygotujesz (nie można kilka tyg wcześniej jeść smażonego itp) lub taka jedno góra dwu dniowa. Wtedy oczyścisz organizm. Pij wodę z cytryną.

czemu uważasz że to zły pomysł ? chciałabym również zmniejszyć żołądek i zmienić nawyki żywieniowe, u rodziny będę się powstrzymywała aby zjeść coś tłustego i w dużych ilościach

Gość ach wiec???!
moze i zrzucisz te ekstra kilo ale zapewne w swieta to nadrobisz

od czterech tygodni mam fatalny kaszel i ciągle wymiotuje, jem sucharki i pije wodę, ale o mniejszej wadze nie ma mowy :/ czasami jem rownież zupy albo zwykły obiad np.ziemniaki i pierś z kurczaka... Niestety jak mówię, jestem chora i tak naprawde to co zjem ląduje w toalecie, więc myśle że głodówka byłaby ok

Gość ach wiec???!
ale glodowka nie pomoze ci zmniejszyc zoladka. Gdy ja sie odchudzalam to jadlam polowe tego co jadlam przed odchudzaniem i ost posilek jadlam o 16.

Święta to czas gdzie na stołach króluje niezdrowe jedzenie (ciasta, kapusty, tłuste potrawy) a poza tym są tego wielkie ilości. Po głodówce człowiek powienien małe porcje jeść bo jak się przejesz (zjesz tyle ile normalnie) to będziesz się źle czuła. Zrób sobie głodówke ale jedno dniową. Wypij rano szkl wody z całą cyutryną a potem przez cały dzien tylko wodę i zielona herbate. Taka głodówka jednodziowa oczyści twój organizm a i nadaje sie przed świetami.

Głodówka , nie jest tak o z dnia na dzień. Do niej musisz się przygotować , tyle dni wchodzisz w głodówkę co w niej jesteś i tyle samo dni z niej wychodzisz. Samo to , że nie zjesz tłustego nie wystarczy.

wredna blondyna- myślę że zrobie tak jak napisałaś :) chociaż jeszcze zobacze ... może dwa dni ... Już sama nie wiem, uważam że mam silną wole i nawet na świetach mogę sie powstrzymać

od 4 tygodni masz problemy z gardłęm i nie idziesz do lekarza? Jakaś nie powazna jestes, głodówka , przy chorobie ,poza tym sucharki i woda plus wymioty na pewno waga by ci zeszła. To jakaś prowokacja jest

Taka jednodniowa głodówka przed świetami ci wystarczy. Po świętach przez kilka dni jedz delikatne potrawy a potem zrób sobie głodówkę kilkudniowa taka jak chcesz.

Gość no wlasnie jak jest chora
to glodowka napewno pomoze organizmowi sie wyleczyc bo nie bedzie sie organizm zajmowal trwaieniem a wszystkie sily skieruje na walke z choroba

Brałam antybiotyki, leżałam w szpitalu i nic, nie ważne... na początek głodówka jednodniowa a po świętach kilku dniowa... krztusiec przechodzi sam po kilku miesiącach

:) NO RACZEJ WAŻNE , BO JEŚLI ZDECYDUJESZ SIĘ NA GŁODÓWKĘ TAK DŁUŻSZĄ TO OSŁABIONY ORGANIZM LUB BRANIE ANTYBIOTYKÓW JĄ WYKLUCZA.

:) NO RACZEJ WAŻNE , BO JEŚLI ZDECYDUJESZ SIĘ NA GŁODÓWKĘ TAK DŁUŻSZĄ TO OSŁABIONY ORGANIZM LUB BRANIE ANTYBIOTYKÓW JĄ WYKLUCZA.