Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opioj

czy sa ludzie ktorzy nigy nie mieli mysli samobójczych ??

Polecane posty

Gość kasy kasy ;;;;
ja mysle ze wiecej jest co nie mieli niz mieli

Gość bla ble blo
ja tez nie i nie rozumiem takich ludzi !!!

Gość SADDDDDd
w PODSTAWOWCE; z powodow nauczycielki!! TERAZ JAK BYM Banicka polonistke z Torunia spotkala to bym jej w pysk naplula:-))) GLOWA DO GORY ZYCIE JEST CUDOWNE TYLKO TRZEBA SOBIE TROCHE DOPOMOC BY BYLO JAK W RAJU; ZLE CHWILE MINA; PRZYJDZIE JESZCE SZCZESCIE DO CIEBIE; TAK JAK I DO NIE PRZYSZLO

Gość Moimii gminis il
Ble ble blo nie zrozumiesz bo nie jesteś brzydka i nie wiesz jak to jest czuć odrazę do własnego ciała, twarzy. A to chyba najgorsze, więc myślimy o samobójstwie.

Gość SADDDDDd
mam oparzenia na ciele, i tym sie nie przejmuje, ledwo z zyciem uszlam!!!a teraz sie ciesze ze zyje mimo szlam pooparzeniowych

Gość SADDDDDd
na twarzy mam czerwone slady maluje jje i sie tez nie przejmuje

Gość bla ble blo
nie wazne czy jestem ładna czy brzydka ale jestem zdania ze z niepowodzeniami i trudnościami trzeba walczyc a nie uciekac sie do najprostszego, nie sztuką jest zabrac sobie zycie tylko probowac walczyc...

Gość Moimii gminis il
Pytanie po co walczyć i to czasem bez sensu skoro i tak w końcu trafimy do tego grobu, czasem łatwiej a przede wszystkim lepiej ukrócic sobie cierpienia

Gość opioj
ale ja nie czuje potrzeby nikomu niczego udowadniac ani walczyc

Gość bla ble blo
Moimii gminis il wiadomo, że dla kazdego życie sie kiedys skonczy ale to nie znaczy że mamy je sobie sami odbierac

Gość bla ble blo
opioj Ty masz walczyc dla siebie a nie dla kogos, życie to nie bajka raz jeste lepiej raz gorzej ale jak to mówia po deszczu zawsze wychodzi słonce...

Gość opioj
dla siebie tez mi sie nie chce jak przygladam sie z boku ludziom zaharowującym sie na smierc to sie zastanawiam po co to wszystko za kilka lat to wszystko i tak juz nie bedzie mialo znaczenia do wszystkiego musimy sie zmuszac do wczesnego wstawania, do pójscia do znienawidzonej pracy i tak w kolko zazdroszcze ci tego optymizmu ja jestem smutna realistka

Gość bla ble blo
ja wiem, że życie jest ciezkie i ta ciagła gonitwa za wszsytkim, moje życie też nie jest kolorowe ale uwazam że to nie powód aby odbierac sobie życie