Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slebeebster

czy to romans?

Polecane posty

Gość slebeester
ja mam nadzieje, ze to po prostu chwila słabości, ze popisal jakieś głupie smsy i się opamięta i ze nie poszedl na całośc W końcu jest dorosłym facetem Nie mamy konfliktów w związku, pasujemy do siebie Jedynie w seksie nie do końca jest tak jak on chce, ale on jest troche zbyt wyzwolony jak na moje potrzeby A tak na codzien to pasujemy do siebie, mamy podobne poglady, poczucie humoru itd

Gość slebeester
rzucic? kazdy latwo pisze jak chodzi o kogos innego A przeciez kazdy z nas czasem popelni jakis głupi bład Porozmawiam z nim Nomralnie zapytam Jak sie bedzie wypieral to pokaze wydruki

Gość no co ty kobieto jeszcze
hahahah no dla mężczyzn to akurat seks jest najważniejszy, no nie była bym w stanie być z kimś takim.Nawet już to czy zdradził czy tylko tak podrywa nie ma dla mnie znaczenia, tylko ten fakt świadczy o tym że nie kocha cię

Gość mukakka
Nie jesteś tą kobietą dla niego której się nie zdradza. Takie mam zdanie po twojej lekturze. Po za tym nie przytaczaj stereotypów. Kobiety zdradzają tak samo jak mężczyźni, a czy procent ich jest trochę mniejszy? Być może jest, to ma jakieś znaczenie? Albo masz partnera/kę którego/ej nie zdradzasz bo nie masz takiej potrzeby, albo nie masz takiego partnera. Bez większej filozofii

Gość slebeester
a nie wiesz o tym, ze faceci oddzielają seks od milosci i nie dla wszystkich jest taki wazny, moja przyjaciolka ma meza i ostatnio mowila mi, ze w ogole stracila ochote na seks, powiedziala o tym mezowi, a on jej na to, ze nie to jest najwazniejsze i ze on da rade wytrzymac, ze poczeka, az ona bedzie czula ochote Wiec nie mow, ze dla facetow seks najwazniejszy

Gość slebeester
Nie jesteś tą kobietą dla niego której się nie zdradza co to w ogole znaczy? nie wystarczy, ze go kocham, dbam o niego, troszcze sie, moze na mnie liczyc? to malo ?? to co ? mam stanąć na głowie czy jak ? :(

Gość nozyczkiii
patrzac na poziom inteligencji autorki to nie dziwie sie, ze jej facet znalazl sobie nowy obiekt autorko, on cie zdradza, ty zaczynasz go tlumaczyc - gratuluje glupoty

Gość Sekonda
Autorko koniecznie daj znac jak sie ta sytuacja rozwinie:p Twoj facet to swinia i tyle. Wiemy ze ciezko, ze plany, ze wiek juz nie ten, ale zastanow sie czy jestes gotowa na zycie z kims takim? Uciekaj poki nie jest za pozno

Gość wielemożliwości
Autorko, ja bym nie miała wątpliwości, co do ich relacji Nie ważne, kim ona jest To trwa długo, za długo i zbyt intensywnie W mojej ocenie albo on się zaangażował albo ona jest jakaś super w seksie i kutas nim steruje. Przykro mi, że tak dosadnie, ale takie jest życie. Skoro on w tym wieku tak postępuje to albo jest nieodpowiedzialny albo Cię nie kocha albo jedno i drugie.

Gość slebeester
jeszcze godzina .... nie wytrzymam już tego Ma wpaść po mnie i mnie podrzucić do domu i wziąć ode mnie z domu płyty i potem jechac coś zalatawiać trochę mu szyki popsuję.

Gość mukakka
Jak to co to znaczy, że nie jesteś tą kobietą dla niego której się nie zdradza. Tu nie ma żadnego drugiego dna. Po prostu może nie jesteś i już. Ja też kiedyś miałem partnerkę, która mnie kochała itd. ale dla mnie widać to nie było to, skoro zdarzało mi się brykać na boki. Dziś nie ma już takiej sytuacji i nie dlatego, że tak nie potrafię oddzielić miłości od seksu, tylko dlatego, że poza tym, że jest moją partnerką jest dla mnie kimś najważniejszym w życiu, przyjacielem. Takich osób się nie zdradza na żadnej płaszczyźnie. Może nie macie takich relacji jeszcze.

Gość slebeester
co chwila sprawdzam jego bilingi ... nie dzwonił do niej ani nie pisal dziś jeszcze Może juz tego nie zrobi w ogóle ...

Gość slebeester
mukaka skoki w bok to jedno, ale jego znajomość z nią trwa już 10 miesięcy A Ty jesteś teraz z tą kobietą, którą zdradzaleś? czy z inną ?

Gość ochhhhhhhhhhhhh
autorka sama napisała,ze nie maja udanego pozycia seksualnego...ze jej partner bardziej jest wyzwolony...wiec moze tego szuka u drugiej....skoro nie moze tego dostać od swej partnerki....

Gość ochhhhhhhhhhhhh
aaa i jeszcze cos napisałąs ,ze Twoja przyjaciółka ma męża,który rozumie ,ze w danej chciwli nie ma ochoty na seks...ale no własnie to jest jej mąz...a ty masz 34 leteniego chłopa,który raczej nie mysli o małżeństwie z toba wiec....

Prawda jest taka, że seks dla facetów jest i nie jest najważniejszy. Nie jest najważniejszy dlatego, że jak facet jest zakochany to może żyć bez niego. Jednak natury się nie oszuka. W moim związku seks nie jest najlepszy. Prawdę mówiąc bywało o wiele lepiej i czasem mam takie skryte pragnienie przespać się z inną. Ale o ile miałem już na to możliwość, to tego nie zrobiłem. Nie pozwalała mi na to moralność. Jeżeli szukasz kogoś z zasadami, kto pomoże Ci stworzyć ciepło rodzinne, to nie ten kierunek. Mam wrażenie, że panicznie boisz się samotności. Nie ma czego się bać. Musisz postawić sprawę jasno. Czego właściwie chcesz i jak to sobie wyobrażasz ? Wybaczysz jemu zdradę i myślisz, że to się nie powtórzy? Chociaż może dla niego to nic takiego, nic osobistego, jedynie zaspokojenie potrzeb. Ale dla Ciebie to znaczy wiele więcej. To jest potencjalny mąż, ojciec Twoich dzieci. Kiedykolwiek wyobrażałaś sobie jakie fatalne skutki na dzieciach ma związek, w którym ojciec zdradza ? Raczej nie sądzę. Myśl o tym co będzie, myśl trzeźwo a nie w stylu "ojej, może on tylko tak ma na chwilę". Nie bądź naiwna. Zaakceptuj rzeczywistość, przejrzyj na oczy.

Gość mukakka
slebeester Jestem z kobietą której nie zdradzałem. Z resztą poprzedniej też nie zdradzałem, a mój związek się rozpadł. Inne zdradzałem, a też się związki rozpadły. Sam nie wiem jakie są reguły i dlaczego tak bywało.

slebeester co chwila sprawdzam jego bilingi ... nie dzwonił do niej ani nie pisal dziś jeszcze Może juz tego nie zrobi w ogóle ... Co to ma znaczyć ? Co to w ogóle za tekst ? Jesteś głupia czy co ? Może już tego nie zrobi bo od 5 godzin nie pisał do niej ? Błagam Cie, to jest żałosne.

Gość slebeester
dzwonił będzie za najpóźniej kwadrans ja wychodze z założenia, że każdy może popełnić błąd i nie chce nikogo przekreślac za to Martwi mnie tylko, ze to tak długo u niego trwa i tyle Tak boje sie samotnosci, boje sie tej totalnej zmiany zycia, jakby sie okazalo, ze on jednak nie tylko "zaspokaja potrzeby" z tamta Ciezko tak radykalnie przekreslic tyle lat razem, przezyc, planow, wiek tez robi swoje Zalosne? mozliwe, ale ja sie tak boje :(

Gość slebeester
chyba jestem w jakimś transie Przyjechal powiedzial, ze sie spieszy Potem zapytal czy wszystko ok Nie wiem, ale cos peklo od razu zapytalam kim ona jest Jeszcze na parkingu pod moja praca Udawal, ze nie wie o co chodzi Powiedzialam, ze widzialam smsa Dalej udawal, zacytowalam Zmieszal sie i powiedzial, ze to byly wyglupy i ze tylko ja sie licze Potem dalam mu wydruki Zaskoczony Powiedzial mi, ze on w ogole duzo rozmawia z roznymi ludzmi I ze to jest kolezanka, z ktora wspolpracuje i dlatego tyle gadaja Zapytalam - oo a wieczorami tez? On - wyobraz sobie, ze nie kazdy ma ciepla posadke w urzedzie, gdzie nie musi sie wysilac (gnoj, ja pracuje w urzedzie) i konczy prace o 15 Stwierdzil, ze szukam czegos czego nie ma Odwiozl mnie do domu, wzial plyty i pojechal Calość tej pseudo rozmowy zajela 30 min z dojazdem Nie przyznal sie do niczego

Gość slebeester
zachowal się tak jakby nic się nie stało, a ja szukam niewiaodmo czego Wyszlam na jakaś wariatke

Gość niezly cyrk
pieknie :) Ty teraz skulisz uszy po sobie, bo przeciez nie chcesz byc samotna i go zostawiac mimo ze przyprawia Ci rogi a on bedzie wiedzial ze moze sobie zdradzac ile wlezie a ty nic P.S. jakbys byla jednak nadal zamroczona to podpowiem - z kolezankami się tak NIE ROZMAWIA jak on rozmawial z tamta dziewczyna

Gość byle do wiosny...
a przesłałaś sobie chociaż te smsy na telefon? żeby mieć dowód oprócz bilingów??

Gość slebeester
po co? wiem, co widziałam A on mi wmawia, że to zarty Zadzownilam do niego, ze tak sie nie zartuje z kolezankami z pracy On stwierdzil, ze nie kazdy jest takim sztywniakiem jak ja I ze zarty to zarty I ze tylko ja moglam zobaczyc w nich cos dziwnego Kurwa czy on ma mnie za idiotke ?!

Gość niezly cyrk
niestety tak nie daj sie

Gość hejom
Zachowalas sie tak jak ja gdy odkrylam smsy i bilingi. A moj facet to samo mowil co twoj, nawet uzyl tych samych slow!!!!

Gość slebeester
i to tak naprawde bylo? ze to byla tylko kolezanka? jak u Ciebie sie sytuacja rozwinela?

Gość szczotka pastaaa
" i to tak naprawde bylo? ze to byla tylko kolezanka? " x no Ty to jednak jesteś głupia; gdyby pisał z nią codziennie o filmach to może wyszłoby że to tylko koleżanka a on pisał o seksie, pragnieniu, pożądaniu - to nie jest tylko koleżanka

Gość hejom
Niestety na poczatku dalam sie nabrac na te jego tlumaczenia, ale potem wyszlo ze jednak nie tylko kolezanka. Zle to wyglada u ciebie raczej to cos wiecej.

Gość slebeester
rozstaliście sie? czy może on zrozumiał błąd? widziałam tylko 2 smsy Nie wiem jakiej treści były inne