Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slebeebster

czy to romans?

Polecane posty

Gość bywam czytam wiem
Myślę ze jeszcze nie było seksu, choć moge sie mylić. Jesli nie było to jest to kwestia bardzo bardzo niedlugiego czasu kilka dni. Ich znajomość zrobiła sie bardzo intensywna więc to jest jeszcze na etapie tańca godowego. Jesli mu sie seks z nią spodoba i bedzie robić to co go kręci to moze to trwać miesiacami nawet latami....to nie bedzie jednorazowy wyskok. A mozesz powiedzieć czego w łóżku nie robisz a czego on oczekuje? ...pytam juz z czystej ciekawosci

Gość slebeebster
ja ogolnie nie lubie zbyt seksu, po prostu A juz lodów, plucia, lizania takich rzeczy nie znosze, a on uwielbia Ale robie to dla niego Wiem, ze rzadko sie kochamy, ale on nie nalega A ja nie lubie to sie ciesze jak on nie nalega Ale w takim razie po co jest ze mna? skoro tamta taka super :( czego wy faceci tacy jesteście??

Gość bywam czytam wiem
seks seks seks.......jest cholernie wazny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie uwazam sie za zbokola. Sama sobie odpowiedziałaś co jest problemem w waszym zwiazku. Lepije bedzie jesli sie rozstaniecie bo unieszczesliwicie sie na wzajem, on bo nie bedzie miała seksu w domu a Ty ze on cie zdadza i ciagle są o to kłotnie. Poszedłbym dalej....myślę ze to nie jest jego pierwszy wyskok. A jak często sie kochacie? Napisałąś coś o pluciu w seksie o co chodzi?

Gość deliciousones
Musi miec was dwie. Bo ona daje mu seks, a Ty dajesz mu to, czego ona nie daje. Przeciez to takie proste:O

sleeb...TY jeszcze o nim?Miałaś zostawić go w cholerę.Jesteś ofiarą,masz psychikę ofiary...miłych świąt i nowego roku, w którym on Cię rzuci.Zobaczysz.Ale wczesniej zrujnuje Ci psychikę.KObieto, wstydze się,że kobiety mogą być tak naiwne.

Gość slebeebster
on lubi jak bardzo slinie jego penisa albo jak pluje na niego, sam też lubi to robić na mojej wiecie czym A mi niedobrze na samą myśl o tym Ale skoro go nie zadowalam to po co ze mna jest Mi jest z nim dobrze, nie zdradzam go A skoro jemu ze mną źle to po co jest?? dzieki za super noworoczne życzenia :(:(

Gość deliciousones
09:12 [zgłoś do usunięcia] deliciousones Musi miec was dwie. Bo ona daje mu seks, a Ty dajesz mu to, czego ona nie daje. Przeciez to takie proste zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz naucz sie czytac kobito :D

Gość slebeebster
a co do seksu 1-2 razy na miesiąc Dla niego to bardzo rzadko Dla mnie az za duzo :(

Gość po50Pasztette
o kurde...... mam 50 lat ale raz na m-c to i dla mnie za mało.... :O

Gość tossss
jak nie ma seksu w domu, to znalazł gdzie indziej, proste

Gość bywam czytam wiem
o matko.... autorko, dla waszrgo dobra rozstańcie sie, daj temu facetowi spokoj... przecież Ty masz problem by o tym pisać a co dopiero robić. 1-2 razy na miesiąc?????? Facet w wieku Twojego chlopaka potrzebuje minimum 2x na tydzień, potrzebuje byś wzięła do buzi, potrzebuje polizać szparkę, czy nawet zrobić to w tyłek...to opisałem tak na szybko bez wchodzenia w szczegóły

Gość slebeebster
ale ja z nim sypiam, jak chce to częściej Robie to dla niego i drugie - ja mam mu dac spokoj?? jak mu zle to niech ON ODE MNIE ODEJDZIE!!!

Gość lkdfjslf.ona
czytam i śledzę wątek od początku. Nie Łudźcie się, że ona go zostawi. Wybaczy mu i będzie żyła udając, ze on tego nie chcial. Będzie poniżana i traktowana jak piąte koło u wozu, po prostu jest bo jest. Wybaczy mu, bo sie boi życia bez niego. Jakie to żałosne. Dziewczyno jeszcze jestes w stanie ulożyc sobie zycie na nowo. Masz mieszkanie, masz prace, nie masz dzieci. Przecież on Cię nie utrzymuje? Rozumiem wspólne plany, marzenia. Ale życie weryfikuje. Sama chcesz się zgodzić na bycie zdardzaną kobietą. Teraz wiesz o tym tylko Ty, albo nieliczni. Jak się dowiedzą inni jak będziesz postrzegana? Jak jakaś desperatka. I chyba właśnie nią jesteś. Na to wskazuje Twoje zachowanie. A co do seksu, to widocznie on też nie potrafi Tobie dogodzić, żebyś polubiła to robić. Może następny facet okaże się lepszy. Weź się zastanów

Gość lkdfjslf.ona
miej honor i Ty wyrzuć go z Twojego życia? Przecież on nawet nie przynał się do tego, więc myślisz, że jego zdaniem ma powód by od Ciebie odejsć? Ty mu nic nie zrobiłaś tylko on Ci. Więc kto od kogo ma odchodzić? Liczysz na to, że akurat teraz okaże się dojarzały i dorosły by sam postanowić odejść? W jakim świecie Ty żyjesz.

Gość bywam czytam wiem
Dlla mnie temat sie wyczerpał i wiemy jaka jest przyczyna problemów. Autorka pyta lecz nie chce słuchac rad, wieć czas sie pozegnać. Co bedzie dalej tez wiemy. Mimo wszystko zycze Powodzenia ;)

Gość slebeebster
co będzie dalej ? bywam czytam wiem istnieje szansa przecież, że ona nie będzie się chciała z nim spotykac tylko na seks

Gość dgdggdgd
"istnieje szansa przecież, że ona nie będzie się chciała z nim spotykac tylko na seks" o boze, widzisz i nie grzmisz nie masz za grosz szacunku do siebie autorko moze bedzie chciala, jak nie to poszuka sobie kolejnej

Gość deliciousones
PROWOKACJA !!!!!!

I ty chcesz takiego męża ja bym ani chwili nie mogła z nim normalnie spędzać weekendów wiedząc, że mnie oszukuje a już na pewno nie chciałabym budować dalej takiego związku. Dziewczyno zastanów się nad sobą pozwalasz mu na to.

Gość lkdfjslf.ona
jasne, istnieje szansa ze bedzie chciała z nim spedzic reszte życia, będą więc razem chodzic za rączki i śmiać Ci się w oczy :)

Jednak jeśli ja bym miała jako kobieta tak mało seksu tez bym pewnie go szukała.

Gość bywam czytam wiem
jestem tak samo mało konsekwentny jak Ty miałem nie wracać a jednak ktoś odświerzyl temat z tym ze moja niekonsekwencja to strata kilkunastu minut a Twoja to stara kilkunastu lat. 'istnieje szansa przecież, że ona nie będzie się chciała z nim spotykac tylko na seks" a pasuje ci taki układ? tam ma seks ktory lubi i taki jak lubi a z Tobą nadal bedzie ale bez seksu. Prawdopodbnie tak tam juz jest ze łaczy ich seks, ona w domu tez moze mieć meża/ chlopaka ktory pewnych rzeczy nie robi lub robi rzadko

Gość bywam czytam wiem
odświeżył ....sorry

Gość STOP Naiwności!!!!!!!.
Droga Autorko! Z trudem przeczytałam wszystkie wpisy... Z trudem, bo nie mogę uwierzyc, że jestes tak naiwna! Opowiem Ci swoją swoją historię: Facet 31 lat, ja 22... Myslalam, że już dojrzały, ulozony, wiedzacy czego chce od zycia. Na poczatku- idealny związek! Pół roku temu nabrałam pewnych podejrzen. Podobnie jak Ty przejrzalam mu telefon (świnstwo okropne! wiem!). A tam smsy od jakiejs laluni, ze zostawila u niego suszarke i czy moglby jej oddac.... Ok, zamydlil mi oczy, że to jego siostra cioteczna. Uwierzylam! Głupia ja.... Dwa miesiace temu bylam z nim w kanjpie-nie dosc ze po pijaku flirtowal z jakąs dziunią, to tego wieczoru znowu przejrzalam telefon. A tam co? Smsy nie od jednej ale od kilku (na raz!). Tresci: ,,Tesknie", ,,przytul mnie", ,,masturbuje sie na mysl o tobie". Byłam głupia jak TY-uwierzylam a potem dostalam po łapach ze zdwojoną siła! Rzucilam go! Ale pluje sobie w twarz, ze juz wczesniej dalam sie oszukac.

Wiem, że to boli okropnie. Na poczatku człowiek nie chce w to uwierzyc, wypiera sie prawdy... Miałam tak jak TY! Ale na litosc Boską... w pewnym momencie powiedzialam sobie -dosc tego (po tym jak zobaczylam, ze zdradza mnie z kilkoma na raz). I mam w dupie czy to byly smsy czy doszlo do kontaktów fizycznych (choc podejrzewam, ze tak). Nie daj sie traktowac jak zwykla szmata. Miej godnosc i odejdz. Czym dluzej bedziesz zwlekac tym gorzej. Pocierpisz, upadniesz ale wstaniesz... otrzepiesz rece i pojdziesz dalej. TO APEL do Ciebie- Nie bądz głupia i naiwna jak ja!

Gość bywam czytam wiem
do stopu Facet lat 31...dalej nie trzeba było czytać to juz samo wiele wyjasnia

Jeszcze odpowiedz na Twoje pytanie: TAK- TO ROMANS ( MENTALNY CZY FIZYCZNY NIE WIADOMO), Ale Ciebie na pewno nie traktuje powaznie. Radzę Ci olac go i to jak najszybciej!

DO BYWAM< CZYTAM

Ucieło mi To, ze facet ma 31 lat to juz oznacza, ze cos z nim nie tak;-)?

Gość bywam czytam wiem
tak jesli ma lat 31 i jest wolny to powinno zaplalić się czerwonie światło, Ty juz wiesz co było w nim nie halo