Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slebeebster

czy to romans?

Polecane posty

Gość STOP Naiwności!!!!!!!.
Raczej staram się unikac stygmatyzacji w relacjach z ludzmi;-) Choc może to moja wada. Z perspektywy czasu widze, ze faktycznie co bylo z nim nie tak;-) Mam nauczke na przyszlosc. Milosc miloscią ale honor i godnosc sa najwaznijesze.

Ciekawe czy autorka tu jeszcze zajrzy;-) Mam nadzieje, ze zmądrzeje i obudzi sie z letargu. Ja zrozumialam przez to co sie stalo, ze musze zyc sama dla siebie:-) A nie zyc tylko po to, by sie zakochac;-) Juz wole byc sama niz z jakims dupkiem co chodzi na boki;-) Ok, byc moze bedzie mi dane bycie samotną, ale co z tego;-) zycie jest krótkie i nalezy sie cieszyc chwila zamiast opierac swoje zycie na facecie;-)

Gość bywam czytam wiem
Nie znam zadenego normalnego wolnego faceta po 30-tce, ileś tam kobuet wczesniej nie moglo sie mylić, gdyby był takim rodzynkiem to by juz go jakaś zwinęła ;)

Gość hejom
Na poczatku zwiazku powinna byc milosc , powinien swiata poza toba nie widziec.Jak tak dzieje sie na poczatku to co bedzie pozniej, mozna sie tylko domyslac. Chyba ze nie przeszkadza ci to ze po seks bedzie chodzil na boki a w domu kochajacy facet.

Gość slebeebster
ja to wiem, co piszecie Ale wiedziec, a zrobic to olbrzymia róznica!!! wiecie jak mi ciężko Swieta, sylwester, wiecej wolnego, cieszylismy sie na wolne I teraz sie dowiaduje, ze moj facet nei jest tylko moj Ze jest jakas inna, ktora ma cos do niego Glupia szmata!!!!!!!!!!!!

Czemu ublizasz tej dziewczynie a faceta dalej tłumaczysz?? Znasz powiedzenie owijac gówno w bawełne:-)? Myslisz, ze mi jest łatwo?? Niecałe dwa miesiace temu to sie rozpadlo. Ale wole zyc ze swiadomoscią, ze obronilam swoj honor i godnosc niz z taką, ze pewnie dupczy sobie inne na boku.... Musi ci ktos NAPLUC w twarz bys zrozumiala ze ma Cie gdzies????????

Gość hajne medina
u mnie było baaaaardzo podobnie. Pisał z "koleżanką" była na każde zawołanie, telefon. Ona nawet pod nasze mieszkanie przychodziła. Ja łykałam wszystko :/ Potem przejrzałam telefon i zobaczyłam ich foty, ich sms i miałam wszystko czarno na białym. Oczywiście spytałam czy mnie zdradza, to zrobił awanturę, powiedziałam że widziałam telefon to sie przyznał. Ja w pierwszej fazie chciałam wybaczyc wszystko czyli pół roku zdrad, no ale potem ochłonęłam i stwierdzam, że to MUSI być koniec. Zdrada niszczy związek i koniec. Zdradził= niech spada. Ale fakt najpierw myslałam jak Ty :/

Gość hasiabasiasia
STOP naiwności !!!- skąd Ty takiego facia wytrzasnęłaś? młoda jesteś, to powinien się Ciebie trzymać dziad stary i się cieszyć, że taką ma. Później będzie żałował, bo zostanie sam jak palec z takim podejściem i tyle, bo doraźne kobiety i sex szczęścia mu nie dadzą. A Ty autorko daj sobie spokój jak 22 letnia mądrzejsza od Ciebie koleżanka.

Gość slebeebster
daj sobie spokoj, łatwo powiedzieć A nie jest to takie proste!! aa dlaczego ją wyzywam? bo zadna porzadna kobieta by tak nie zrobila !! i gdyby tu ktos napisal jako ona, pt/spotyka sie z cudzym facetem na seks, a ten facet ma kobietę itd to byscie od szmat ją sami zjechali

Gość braaaaatyyy
ale każdy mówi daj spokój bo to najlepsze wyjście, inna sprawa, że to do ciebie nie dociera, tak samo jakby mówić alkoholikowi- NIE PIJ :/ Nigdy już mu nie zaufasz, nigdy nie zaznasz z nim spokoju, zawsze zdrada będzie wracała. ZAWSZE!

Gość do slebeebster
a nie przyszlo Ci do glowy, że skoro on zna ją już tak dlugo to że jest to coś więcej ? bo gdyby ona nie była w jakis sposob ważna dla niego to po tej waszej rozmowie on powinien z samego strachu, ze odejdziesz zaprzestac z nia kontaktu A Ty mowisz, ze dzownil do niej i pisal .... Więc tu widać, że ona jest dla niego w jakiś sposób ważna A czy szmata? skąd wiesz czy się w nim nie zakochała? a może on jej obiecał coś ? nie wiesz tego

Gość braaaaatyyy
ten ktoś wyżej dobrze gada. Skoro tamta byłaby tylko na chwilę a ty miałabyś odejść, to on powinien olać tamtą i prosić ciebie o wybaczenie, a wyszło na to, że mydli ci oczy a z tamta nadal się widuje :/

Gość do slebeebster
dokladnie, powinien zerwac kontakt z tamtą Skoro to tylko lala do ruchania :D to po co z nia utrzymywac kontkat? zerwac znajomosc i tyle A tak, wie, ze Ty cos wiesz, a mimo to NADAL ma z nia kontakt Czy to nie jest jasny sygnal?

Gość do slebeebster
i od razu szmata ... nie wiesz jak doszło do tego, że ze sobą mają kontakt Możliwe, ze to ona za nim jak to się mówi latała Ale z tego co piszesz to bardziej wydaje mi się, że skoro ona taka atrakcyjna, ze to on wszystko zaczął To mi pasuje bardziej do faceta niż do kobiety Może to on pisał do niej, dzownił ,prosił itd O nim powinnaś pisac - szmata

Gość alpia
Ale jestes tępa, szok

Gość braaaaatyyy
a ja myslę, że jeśli ona wie o tobie i się z nim bzyka to- jest szmatą jeśli nie wie, to obie jesteście ofiarami faceta bez zasad i skrupułów

Gość braaaaatyyy
no bez przesady, dlaczego mówisz, że jest tepa- chyba nigdy nie byłeś/łaś w jej sytuacji. Ona teraz nie mysli trzeźwo, a my powinniśmy pisać co według nas powinna zrobić, a jak autorka podejmie decyzje to jakakolwiek ona będzie to sama się z nią będzie bujała. Po co od razu tępa????

Gość alpia
Jakie to ma teraz znaczenie czy ona wie czy nie, tu chodzi o to ze dajesz sie zrobic w balona. Ludzie dali tobie mnostwo swietnych rad, a za kazdym kolejnym twoim komentarzem rece opadaja ze mozna byc az taka idiotka. Nie wierze ze masz 30 lat, niemozliwe, moze to twoj pierwszy partner?

Gość alpia
Wedlug mnie jest tępa. Chyba ze ma inne wartosci, nie uwaza zdrade za powod do rozstania wtedy nie powinna tworzyc watku.

Gość Agito;;
Szkoda Waszego pisania, bo do autorki żadne racjonalne argumenty nie docierają. Znajdzie 50 tysięcy usprawiedliwień dla swojego chłopaka, że to tylko głupia zabawa, gra, pomyłka, że on nie chciał, ale to koleżanka z pracy go zbałamuciła. Nawet jak nakryje ich razem w łózku to uzna, że on tam biedny leżał, a ona na niego wlazła. Dziewczyno jakiego potwierdzenia jeszcze potrzebujesz, bu wreszcie do Ciebie dotarło, że oni mają romans? I co teraz? Spędzisz z nim cudowne świeta i sylwestra udając, że się nic nie stało??? Jesli tak to gratuluję wytrwałości, bo ja bym nie mogła być już ani przez chwilę z kimś kto nie ma do mnie szacunku, zdradxa i oszukuje. Co chcesz ratować? Związek oparty na kłamstwach i zdradzie? Boisz się samotności, więc wspaniałą alternatywą będzie status zdradzonej. Gratuluję.

Gość alpia
Moze nie widziec jasno, ale dowod ma jak na tacy, to nie sa czyste domysly typu: nie ma ochoty na seks, nie ma czulosci, wtedy mozna by tlumaczyc ze moze stres w pracy a moze jednak juz nie jest dla niego pociagajaca, ale codzinne rozmowy i smsowanie...prosze Ciebie... Jak normalny, wartosciowy facet, myslacy powaznie o partnerce moze utrzymaywac takie kontakty z kolezanka i na dodatek zmienia haslo! Przeciez to jest ewidentne. Obudz sie!!!!

Gość Agito;;
W dodatku pierwszy post autorki wskazuje już jednoznacznie, a ona szuka drugiego dna z tą różnicą, że bardziej optymistycznego, ale go nie ma. Proste to jak budowa cepa. On sam nie odejdzie, bo pasuje mu taki układ, a autorka też chyba tak polubi bo po tym co pisze boi się odejść.

Gość do slebeebster
nie wyzywajcie, tępa, szmata a co to da? nic autorko - facet Cie nie szanuje To na pewno Twój wybór czy się na to zgodzisz Co do tej drugiej - czy wie o autorce czy nie wie - nie ma znaczenia To nie ona jest z autorką A może ona lubi się tylko z nim bzykać? może to nie ma dla niej znaczenia? a może się zakochała? może ma jak autorka problem z szacunkiem samej siebie? bo czym się różni autorka od tej kobiety? niczym Obie pozwalają się źle traktować

Gość slebeebster
tepa umiecie pocieszyć :( nie rozumiecie, że ja GO KOCHAM Plany na zycie z nim wiazalam, dzieci, dom, starosc Boze :(:(:(:((:(:(:

Gość hejom
Odzywal sie cos usprawiedliwial czy cos?

Gość slebeebster
był przed chwilą u mnie, dosłownie na minutę, po kanapkę - czasem tak robi, że dzwoni, że bedzie u mnie za 10 min i żebym mu coś na szybko do jedzenia przygotowała (zaraz mnie pewnie zjedziecie) Zachowuje się jakby nigdy nic Skorzystał z łazienki, w kurtce telefon ... i musiałam zobaczyć :(:( dzwonił do niej, potem ona do niego Smsy były dwa, ale jakby normalne On - To co mi wysłałaś na maila, super :) dziękuję :) sprawa się udała :):) Ona - Fajnie :) Ona - A jeśli chodzi o tamto, to przykro mi, ze tak o mnie myślisz On - Wiesz co, Tobie to naprawdę trzeba zlać tyłek :):)

Gość slebeebster
i teraz zachodze w głowe o co chodziło z tymi smsami :(:( co ma znaczyć, tamto, o co jemu chodziło, ze jej trzeba tyłek zlać :(:(:( o co chodzi???????????????

Gość szczotka pastaaa
ok, jednak prowo nie mozna byc az tak niekumatym

Gość slebeebster
niekumatym?? czy Ty cokolwiek rozumiesz z tych smsów? bo ja nie, to widać tępa jestem Jeśli coś z nich rozumiesz to mi wyjaśnij

Gość ja ci powiem takkk
kiepsko to wszystko wygląda. Jak się lubisz męczyć to wybacz i zostań, jak masz szacunek do siebie to go zostaw.