Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slebeebster

czy to romans?

Polecane posty

Gość hejovnspwpp
kobieto powyżej, Tobie sie rozpadł związek, autorki trwa i mysle, ze przetrwa. Facet sobie po prostu dupczy i tyle, i tak to autorka jest jego kobieta!! a tamta tylko pieprzy jak dziwke. Gdyby tamta byla wazna dla niego to chyba by inaczej postapil prawda?

Gość fbkudzv
on nie z takich, nie jest zbyt tradycyjny, mowi, ze nie chce slubu, dzieci itd Alemyslalam, ze jak bedziemy dluzej to dojrzejedo tego,ze niespotkal odpowiedniej kobiety i dlatego tak Byl w zwiazkach,ale zaden nie skonczyl sie slubem Powtarza, ze lubi czesto sam spedzac czas Mieszka sam, prowadzi swoja firme, jest bardzo zjaety Mysle, ze tez nie znalazl czasu na zalozenie rodziny Xx X Idealny facet

Gość hejovnspwpp
no fajny facet, i skoro dla autorki ma czas i sa para to znaczy, ze ona jest dla niego wazna A tamta to chwilowa fascynacja seksualna i tyle Mysle autorko, ze on sie wyszumi i bedzie dobrze :):)

Gość do tej wyzej
ty jestes jakas stuknieta pisze do tej hejkob cos tam cos facet zdradza autorkę! zdradza, sypia z inną, mówi, że chciałby mieć z nią dziecko, a Ty piszesz, że się wyszumi Boże!! dlaczego niektóre kobiety są takie głupie?!?!

Gość fbkudzv
Wyszumi się i będzie dobrze??? To nie nastolatek, który pali papierosy! Facet ma 34 lata, wyszumial się już lata temu. Teraz tylko wykorzystuje głupotę i brak szacunku dla samej siebie autorki.

Gość fbkudzv
Ditto do przedmowczyni!

Gość hejovnspwpp
zycie nie jest czarno biale U atorki troche gorszych chwil, ale to JEJ FACET i bedzie z nia, tamta przeleci pare razy i sie zakonczy ich znajomosc Zobaczycie! weźcie pod uwage, ze dla facetow seks to TYLKO seks

Gość fbkudzv
O matko! Weź przestan! To za każdym razem kiedy facet chce może lecieć, poruchac ( że się tak chamsko wyraże) i wrócić, a ta sierota ma wiernie czekać? W jakim świecie Ty żyjesz???

Gość fbkudzv
Pewnie jesteś jedną z tych żałosnych idiotek, które pozwalają facetowi pomiatac sobą: bo jak bije to znaczy, że kocha.

Gość hejovnspwpp
nie, mnei facet nie bije :) ja uwazam, ze facet to facet, zafascynowal sie na chwile seksem i tyle!!!! przejdzie mu i o tamtej nie bedzie nawet pamietal :) a autorka jest i bedzie jego kobieta, wiec nie wiem czemu tak bardzo ja krytykujecie?

Gość hejovnspwpp
myślę, że jakby w temacie wypowiadał się facet to by powiedział to samo co ja Fascynacja seksem przemija, a jest się z kobietą, którą się wybrało :)

Gość fbkudzv
Przykro mi, ale NIGDY nie zaakceptuje takiego punktu widzenia: facet chce seksu poza związkiem ze mną? Proszę bardzo, droga otwarta, nie wracaj więcej! Facet to nie pies, który przeleci sukę i wraca do domu. Ludzie, którzy kochają szanują tą drugą osobę i potrafią pozostać w monogamicznym związku wbrew wszystkiemu.

Gość hejovnspwpp
nie badz taka nieugięta, kazdy popelnia bledy Czasem warto wybaczyc :)

Gość fbkudzv
Masz rację, jestem nieugięta w tym temacie.

Gość fbkudzv
Nie toleruje ludzi, którzy nie szanują mnie, zatem zdrady nie podarowałabym, nigdy.

Gość hejovnspwpp
a moim zdaniem faceta przyćmiło :) nowa dupa, nowy seks I nie mieszajmy w to szacunku, ot chwilowa fascynacja i tyle

Gość katok
Ło matko, dramat jakiś... Zostaw go dziewczyno, nie masz nic do stracenia, a jak z nim zostaniesz stracisz godność.

Gość fbkudzv
Jesteś mężatką? Ja tak i wiem, że chwilowe fascynacje zdarzają się. Ale po to mamy rozum, logiczne myślenie aby zrobić porządek w rozterkach. Jeżeli mogłabym skrzywdzić kochaną osobę poprzez jakieś zachowanie, to po co to robić? Ale jeżeli kogoś nie kocham, nie zależy mi? No to hulaj dusza. A to robi facet autorki. A ona się kurczowo go trzyma, żeby tylko jakieś męskie gacie były w jej życiu.

Gość hejovnspwpp
nie jestem, ale w dlugim zwiazku partenrskim. Mysle, ze autorka wie, ze on ja kocha, tylko zglupial na chwile. Uwierz mi seks dla faceta znaczy calkiem co innego jak dla kobiety, on sie po prostu spuscil pare razy i tyle Wiem, ze to wuglarne, ale tak jest. Tamta to dla niego materac i tyle A autorka jak ma sile i to przetrwa to beda razem i mysle, ze bedzie dobrze. Wcale to nei oznacza, ze popieram postpoewanie faceta autorki :)

Gość femina nina
hejovnspwpp Ty jesteś jakaś nienormalna... Seks to tylko seks? Współczuję Ci bo pewnie w ten sposób tłumaczysz sobie zdrady swojego faceta albo cytujesz jego gadkę którą Ci zapodaje. Zdrada to najpoważniejszy grzech w związku i mało kto go wybacza i z niego rozgrzesza.

Gość femina nina
Gdyby to był tylko "materac" to nie pisałby do niej słodkich smsów i nie dzwonił tyle razy. Umawiałby się tylko na seks - jak to z dziwką bywa. On się zaangazował, a być może zakochał.

Gość fbkudzv
Czasem dzieci są tak wychowywane: nie musisz kochanie sprzątać po sobie, mamusia to zrobi. I dziecko biegnie, zostawiając rozpieprz, szukając innej zabawki. Nieodpowiedzialność, ot co...choroba naszych czasów.

Gość hejovnspwpp
jak pisalam, niech wypowiedza sie faceci dla nich seks to tylko seks, a kobiety tego nie rozumieją i tyle

Gość femina nina
x

Gość jestemkobietąą
jako kobieta myślę, że faceci oddzielają seks od miłości, słyszałam to wiele razy Więc coś w tym jest.

Gość femina nina
hejovnspwpp to jakaś porażka to co Ty piszesz.

Gość fbkudzv
W dalszym ciągu nie zmienia to niczego w kwestii odpowiedzialności i szacunku dla osoby, która się kocha. Kocham, więc nie szukam innych ludzi do seksu.

Gość fbkudzv
Zresztą, facet się już wypowiedział: patrz powyżej.

Gość hgfrklii
zzzz