Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slebeebster

czy to romans?

Polecane posty

Gość milka/
Jesteś bezgranicznie naiwna.

Gość femina nina
Czekasz aż minie. I tak bedziesz wiecznie podejrzliwa w stosunku do niego, będziesz drżała na każdy dźwięk smsa. Już nie będzie tak samo. I albo Ty zrobisz rewolucję albo on za chwilę Cię zostawi, wyrozumiałą i spokojną.

Naprawa to: rozmowa, dojście do źródła problemu, wspólne wnioski, postanownienia jakieś, etc Nawet gdyby nie mieli romansu, to ich znajomość Cię niepokoi i sprawia Ci ból. Powinnaś mieć odwagę o tym mówić, a on powinien zrobić wszystko żeby Cie uspokoić włącznie ze zmianą charakteru tamtej znajomości żeby Cie nie stracić. Tak powinno to wygladać w normalnym związku, gdzie partnerzy nie boją się mowić o tym co ich boli, kochają się i maja dla siebie szacunek. Nie jest naprawą: schowanie głowy w piasek i udawanie ze nic nie wiesz, niczego nie widzisz i nic Cie nie boli. Tak wygląda związek patologiczny w którym jedna strona jest ofiarą. Tak wygląda Twój "związek".

Gość mikikinssjss
czy spał czy nie - czy to ważne? wg mnie takie smsy to już zdrada powinnaś kopnąć go w doope

Gość fkvfikhhk
No serio: ręce opadają jak się czyta tą autorkę. Żeby aż tak być zdesperowana... A może on traktuje ją jak znajomą a ona sobie wmówila, że jest jego dziewczyną? Przecież nie mówi jej, że ją kocha, czas z nią spędza sporadycznie, może czeka z utęsknieniem kiedy się odczepi gwiazda sama.

Gość heidi Klumm
autorko ales Ty głupia :D co Ty chcesz naprawiac skoro Twój facet ugania sie za inną, nic nie zrobisz bo do tanga trzeba dwojga, a ty jestes juz z tego zwiazku wykluczona, jest on i ona a ty jestes tylko zbednym ciezarem

Gość slebeebster
jaki ich związek? to ja znam jego znajomych rodzine, to ja go odwiedzam w jego domu a on mnie w moim To my razem chodzimy do sklepu czy cos Wiec jestesmy para, tylko ze mamy klopoty teraz i tyle

Gość heidi Klumm
wmawiaj sobie co chcesz, jak sie jest w związku to sie nie bzyka z inna, a Twój facet to własnie robi, widzi ze jestes frajerka i wszystko mozna Ci wmówic więc korzysta. Twoje zycie Twój problem, nie masz dziewczyno honoru i godnosci ze ta pozwalasz sie traktowac frajerowi

Gość ale Ty naiwna..... az boli
Moj maz tez mial kolezanke, z ktora flirtowal przez komunikator. Zobaczylam te rozmowy, to najpierw powiedzial, ze nic nie pisal, a gdy przytoczylam cytat, to stwierdzil, ze to tylko zart. a tak naprawde planowal juz z nia przyszlosc, nie wiedzial tylko jak mnie kopnac w dupe-to zaczal robic wszystko, zebym to ja go zostawila. a jak sie dowiedzialam, ze mnie zdradza, to sie wypieral. Kopnelam go w dupsko, poszedl do nowej niuni, ale nie pobyl z nia za dlugo... imprezowiczka to byla, cipa ja swedziala, kokietowala kilku na raz. I teraz moj byly jest sam, chcial do mnie uderzyc, ale niech zapomni-NIGDY.

znalazł se facet głupią pindzie slebeebster której wprost w ryj pluje a ta sie cieszy ze deszcz pada, głupi gamoń który zniesie najgorsze upodlenie i jeszcze bedzie dumny ze swej wielkiej szlachetności :D głupia cipa która ryja nie otworzy, podoba sie rodzicom, szara mysza z urzedu bez wielkich ambicji i zainteresowan. po prostu bezproblemowa. kulawa tez nie jest wiec i przy kolegach mozna sie pokazac. obiad ugotuje, pozmywa,posprzata czasem nawet dupy da. po prostu "zapchajdziura" kiedy nie ma nic lepszego pod reka.jest ok. no i ktoregos dnia gosc poznaje ładna kobite, bystrą, na jakims tam stanowisku. ma z nia o czym gadac pośmiac sie. w łóżku jest cudownie. babka wie czego chce. ideał. w koncu trafił nha kobiete z któa chciałby założyc rodzine. tylko jest jeden problem. ona ma faceta. no i co? jest ona, jest pindzia slebeebster. na poczatku kochank anie chce odejsc od faceta. ale kto wie...jak odpowienio dlugo bedzie naciskac? moze sie uda...relacja sie poglebia. to juz nie tylko seks, wspolne zainteresowania, fajnie spedzany razem czas. facet angażuje sie coraz bardziej. ona tez. moze by odejsc od faceta? coraz bliżej...facet marzy ze sa w koncu razme, bez zadnych przeszkod adrenalina, nie wiadomo czy to wszystko wypali. a jak nie? jesli jego wymarzona nie rzuci swojego faceta? co wtedy? no cóż...w koncu ma slebeebster wiernie warujaca u nóg. moze jej nasrac na głowe a ona nic. ech trudno, jesli nie wyjdzie mu z kobietą która kocha to zostanie z tym gamoniem. w koncu dobrze jest miec zawsze cos pod ręką

Gość femina nina
Z nią też ma jakiś związek. Skąd wiesz, że z nią nie wychodzi do sklepu? Ze on do niej nie przychodzi a ona do niego? Nie mam pojęcia po co tu napisałaś skoro nikogo nie słuchasz.

Gość czarna. gda
Jesteś potwierdzeniem, że baby są "głupie i bardzo głupie". Ty do tej grupy należysz. Tyle osób Ci pisze, że to ROMANS więc nie rozumiem na co jeszcze liczysz? Dziewczyno poszukaj sobie dodatkowego zajęcia a nie żyj życiem chłopaka który jest g*wno wart.

Gość slebeebster
i weekend z nim :):):):) dostal od niej smsy w sobote i dzis jednego i nie odpisal Tzn w sobote odpisal, ale zdawkowo, a dzis juz w ogole :D :):) ona mu napisala, ze ja olewa i nie podoba sie jej to i jak nie chce to nie A on nic jej nie napisal :D hip hip hura :):)

Gość aljdalihfaln
ok, czyli jednak prowo

Gość slebeebster
nie, żadne prowo. Po prostu, tak jak myslalam na chwile sie zafascynował nowością, innościa Ale czas zrobil swoje i jest znowu ze mna, cały:) wiele romansików tak sie wlasnie konczy, facet poszaleje, poszaleje i wraca :)

Gość szczotka pastaaaa
Prowo, prowo :) Jezeli to nie byloby prowo to tym gorzej dla ciebie, bo oznacza, ze jestes bezdennie glupia :)

Gość ojojojglupotoludzka
nie wiem autorko czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze to moze byc miedzy nimi chwilowa klotnia :) Co zrobisz jak on jednak znowu zacznie do niej pisac slodkie smski i wydzwaniac? :D ech baby .... sa "sredniomadre"

Gość ojojojglupotoludzka
niekoniecznie prowo :) moja znajoma z pracy ma taka kolezanke, sytuacja u niej bardzo podobna .... opowaidala, ze starala sie lasce wytluamczyc co i jak Ale gdzie tam, nie dociera, misiu sie pogubil, a tamta szmata go uwiodla itd

kobieto czy ty nie widzisz że facet Cie nie kocha! on kocha tamtą! ale widać tamta dziewczyna nie czuje tego do niego...i nie chciała zostawić swojego faceta dla niego!..ewidętnie widać że dziewczyna nie bardzo chce ciągnąć ten romans świadczy o tym fakt że nie zostawiła swojego faceta dla niego..... on wyraźnie powiedział że z tamta mógby mieć dziecko , a Tobie powiedział że nie chce dzieci ślubu..trzeba być kompletną idiotką żeby tego nie widzieć , ze ona Cie nie kocha!, tylko szuka okazji żeby Cie zostawić druga rzecz I NAJWAŻNIEJSZA SEKS! TYLKO RAZ W MIESIĄCU!-TO ZAPOMNIJ ŻE JAKIKOLWIEK FACET Z TOBA BĘDZIE -CHYBA ŻE IMPOTENT!,

Gość ojojojglupotoludzka
ale moze rzeczyiwscie jest tak ,ze koles to taki lokalny jebaka, ktory wali wszystko co sie nawinie, a autorka to taka jego obwozowa dziewczyna dla rodziny i znajomych :D kto wie :D a co do tamtej to nie wiemy czy on ja kocha czy nie Duzo wskazuje, ze mu na niej zalezy Ale czy to milosc? nie wiadomo

11:51 [zgłoś do usunięcia] slebeebster i czym się chwalisz dziwko rozbijająca cudzy związek??? nienawidzę takich jak TY!! Łudzisz się autorko, że to wina tamtej dziewczyny? Jak facet popaprany, to będzie i tak szukał sobie dalej, nie ta, to inna. A poważnie, to skoro szuka sobie przyjaciółki na boku, to znaczy, że wasz związek nie był dla niego wystarczający, a Ty nie masz już co ratować.

09:30 [zgłoś do usunięcia] ojojojglupotoludzka ale moze rzeczyiwscie jest tak ,ze koles to taki lokalny j**aka, ktory wali wszystko co sie nawinie, a autorka to taka jego obwozowa dziewczyna dla rodziny i znajomych :)Dokładnie taka sama refleksja mnie dopadła.

Gość slebeebster
krytykujecie mnie, wyzywacie, a jakoś się okazało, ze moje postępowanie dalo skutek On sie opamietal, znudzil nia i grzecznie wrocil do mnie :) Fakt, ze ona ma do niego pretensje swiadczy o tym, ze to on jej nie chcial, a nie ona jego ! Nie wydaje mi sie, zeby to byla czasowa klotnia miedzy nimi On po prostu ja zlekceważyl (nie odpisal na jej wiadomosci) i jak ona ma troszke godnosci to sie od niego odczepi.

fajnie by było, jakby się okazało,że facet ma jednak nieco kręgosłupa. No ale te plany jego dotyczące ślubu z nią i dzieci.... jak to wytłumaczysz?:)

Gość slebeebster
nie pisal do niej nic o slubie, tylko o tym, ze z nia moze sie bez zabepzieczen bzykac, bo z nia moglby miec dziecko A to bylo pisane jak byl z kumplami na imprezie, wiec byl pijany Bo sie okazalo, ze wtedy mocno sie opili u jakiegos kolego Wiec takie pijackie smsy to wiadomo ile znacza

dobre naprawdę masz może blond włosy! DZIEWCZYNO POWINNAŚ ZNAJDŹ SOBIE FACETA- IMPOTENTA ALBO, TAKIEGO KTÓRY NIE LUBI SEKSU!- tylko nie wiem czy tacy istnieją... z tego co pisałaś facet ma wybujała fantazję, oraz jest wyuzdany =- zapomnij że taki facet skoro nie ma tego w domu to będzie Ci wierny! ty się nie ciesz z powodu że ona mu nie odpisuje TO ONA GO OLAŁA A NIE NA ODWRÓT w życiu facet z toba nie będzie

nie pisal do niej nic o slubie, tylko o tym, ze z nia moze sie bez zabepzieczen bzykac, bo z nia moglby miec dziecko I TU MASZ DOWÓD JE B N I E T A IDIOTKO! nie wierze ze można być takim głupim ty coś wspominałaś ze pracejesz w urzędzie jakim?? kurwa jak ty sie tam dostałaś za loda..