Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slebeebster

czy to romans?

Polecane posty

"...Wiec takie pijackie smsy to wiadomo ile znacza .." :D:D:D hahahahaha.... się uśmiałam przy porannej kawie :D

Gość slebeebster
ciesze sie, ze kogos bawi moja sytuacja Poczekamy, wam kiedys sie tez cos podobnego przytrafi i zobaczymy wowczas ta radosc .....

czyli , że jak nam się takie coś przytrafi to ty się będziesz śmiała? :)

Sle .... chodzi głównie o to, że w sumie nie wiadomo na czym Ci bardziej zależy: czy na urażonej ambicji, czy na tym, żeby na siłę przytrzymywać faceta przy sobie. Przecież i na jedno i na drugie szkoda czasu :D

Gość do tej slelebster
autorko stuk stuk masz cos w glowie?

Gość slebeebster
nie, ja sie nie bede cieszyla Tylko bede chciala wiedziec, czy u was WASZ problem bedzie wzbudzal taka radosc jaka teraz macie z moihc problemow !! hipokryci bezduszni na sile go nie zatrzymywalam, ja tylko czekalam na niego, az zmadrzeje A co do niej - TO ON JEJ nie chce, bo to ona do niego pisala, a on jej nie odpisal Gdyby jemu na niej zalezalo to by jej odpisal a tak to widac jak ja szanuje ... chyba nie bardzo Pytanie czy ona sobie da spoko czy tez bedzie nachalna

Gość ...huhuha...
no na pewno ja szanuje bardziej niz ciebie

Gość natka1358
trudna sytuacja jednak nie wiem czy bedziesz w stanie wybaczyc mu zdrade a jesli tak jak mu pozniej zaufasz? musisz to zdecydowanie wszystko przemyslec. Może on nie jest Ciebie wart i trzeba to zakonczyc. http://Stylowi.pl -Dziel się swoim światem i stylem!

Gość slebeebster
ale ja nie mam pewnosci ,czy on z nia spal Nie zlapalam go na goracym uczynku I on mowil, ze te smsy to zarty Juz sama nie wiem :(

"........nie złapałam go na gorącym uczynku..." :D:D:D::D kurcze... przebój kafe na najbliższy tydzień....:D:D:D:D :D A za co go chciałaś złapać....? :D:D

12:34 [zgłoś do usunięcia] slebeebster ale ja nie mam pewnosci ,czy on z nia spal... :D:D:D:D Ja nie mogę :D:D:D żeby tylko spał :D:D:D

kolejna osoba potwierdziła moja teorie-facet to jebaka a autorka to słup dla rodziny:D kretynko z czego ty sie cieszysz? nawet jesli skonczył z tamta to co z tego? wyszłas na śmiecia bez klasy i honoru. ale ja ci na samym poczatku napisałam ze SZMATA z ciebie. tylko czemu sie oburzasz? przeciez jestes zwykła szmata i nie pierdol ze komus innemu przydarzy sie to co tobie. z tego co wszyscy tu pisza zachowali by na twoim miejscu honor i godnosc i nie zeszmaciliby sie tak. wiec nikomu tutaj to nie grozi. tylko ty jestes na tyle głupia

Gość ...huhuha...
"autorka to słup dla rodziny" x :D

ja p i e r d o l e ..a ta jeszcze tu nie oczywiście oni ze sobą tylko pisali przez 10 miesięcy- i pewnie przez to facet chciał miec z nią dzieci.. jak ktoś napisał żeby oni tylko ... oni mieli gorący seks, łącznie z pluciem itd..czego ty mu dać nie mozesz i nie śmiejemy sie z Twojej sytuacji tylko z tego że jesteś taka głupia

Gość ...huhuha...
no tak tak; zaryzykowałabym wręcz stwierdzenie, ze i dla niego jest slupem :) a wiadomo jak ze slupami jest - czasem sie je mija i tyle

Gość slebeebster
juz Wam lepiej? ze kogos zwyzywacie? ciesze sie z tego, ze ten weekend byl bardzo fajny, on sie staral i widze, ze mu zalezy na mnie Ona mu napisala, ze ja zlekcewazyl i tym samym stracil szanse na przyjacielskie relacje z nia, a ze jest uprzejma to tak czy tak w kontaktach z nim bedzie mila ... co za pretensjonalna dziwka, najpierw sie puszcza z cudzym facetem, a potem sie dziwi, ze ja kopnal w tylek i fochy dama stroi .... zalosna A i dodam ,ze on na tego smsa jej takze nic nie opdisal :)

Gość ...huhuha...
a nie mowilam? idealny przyklad slupa :)

slebeebster NAPISZE Z DUŻYCH LITER MOŻE COŚ DOTRZE PUSTAKU IMPOTENCIE CHOLERNY WIESZ DLACZEGO ON JĄ ZLAŁ.... BO Z TEGO IDIOTKO CO PISAŁAŚ,...ON CHCIAŁ Z NIĄ BYC!!!!!! ROZUMIESZ DEWOTKO!!!!!! ALE ONA NIE CHCIAŁA Z NIM BYC, NIE ZOSTAWIŁA DLA NIEGO SWOJEGO FACETA-ONA CHCIAŁA TYLKO SEKSU!- DLATEGO ON JĄ W KOŃCU OLAŁ ALE TO NIE ZNACZY ŻE BĘDZIE Z TOBĄ....BEDZIĘ MIAŁ KOLEJNE I KOLEJNE AŻ SIE UWOLNI OD IMPOTENTKI!!!!!!! DOTARŁO COŚ W KOŃCU DO TEGO PUSTEGO ŁBA??

Gość slebeebster
debilka to jestes TY!! ona ponoc juz nie jest ze swoim facetem!!! i co teraz? glupio Ci? jest sama i moj ja OLAL, nie chce jej!!

i sie głupia jeszcze tłumaczy tak jakby do kogos trafiały jej "argumenty". sama chyba nie wierzy w to co pisze. słup idealny i szmata bez godności. WIELKI WSTYD PRZYNOSISZ KOBIETOM AUTORKO, WIELKI WSTYD. potrzebujesz profesjonalnej pomocy psychologa.(ale to akurat ludzie ci nie raz pisali) sam fakt ze nie masz potrzeb seksualnych o tym świadczy. IDZ DZIEWCZYNO DO LEKARZA I SKOŃCZ Z KRZYWDZENIEM SIEBIE I PONIŻANIEM SIE. nie wiem gdzie mieszkasz, ale na pewno w swojej okolicy mozesz znaleźć darmowa profesjonalna pomoc. moge pomóc ci poszukac. tylko ogarnij sie w koncu! przejrzyj na oczy i zobacz w jakim chorym bagnie tkwisz

nie poniedziałek ONA głupio Ci? :D ona zostawiła swojego faceta! głupio Ci teraz? :D autorko!!!!!!jesli to prawda ze ona zostawiła swojego faceta i nie jest to tylko rozpaczliwa próba rzekomego przekonania nas ze masz racje to odliczaj chwile do kopniecia cie w dupe przez niby twojego faceta

Gość slebeebster
to prawda, ze ona nie jest ze swoim tak slyszalam przypadkiem od kolegi z pracy mojego I jakos mnie nie kopie w d...., jakos nadal jestesmy razem I CO??

debilka to jestes TY!! ona ponoc juz nie jest ze swoim facetem!!! i co teraz? glupio Ci? jest sama i moj ja OLAL, nie chce jej!! tak jasne IMPOTETNKO tak sobie tłumacz, ja p ie r do l e co za debilka.. tak tak olał ja na impotentkę???? k u r w a jaka normalna kobieta nie lubi seksu??

jesteś tylko do prania, sprzątania i tych innych pierdół...nie ta będzie następna! jedno jest pewne ty NIGDY NIE BĘDZIESZ GO MIAŁA chodz i tak nie wiesz co to znaczy debilka w czystej postaci

ha ha ha to zaraz cie kopnie. albo raczej jak znajdzie sobie kolejną kochanke. a znajdzie sobie ja na bank, masz to jak amen w pacierzu.a wogóle powiedz autorko, jak to jest byc z kims komu trzeba sprawdzac non stop telefon i maila??? uważasz ze to normalny związek??? jak sie z tym czujesz???

Gość uhup
Ale nieładnie, kopiecie leżącego ups, leżącą