klaudyna022 0 Napisano Grudzień 18, 2012 Otóz kochalam sie z moim chlopakiem jakies 4 tyg temu bez gumki. Z tego co wiem to on nie ma tego plynu , ktory jest przed wytryskiem. Wywnioskowalam to z tego , bo gdy dotykam jego penisa to nie czuje nic mokrego, nawet u gory. Zawsze jest suchy. Spoznia mi sie miesiaczka 7 dzien. Moze to ze stresu ? Bola mnie piersi i podbrzusze. Boje sie ; < Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zazazz Napisano Grudzień 18, 2012 test zrób to się dowiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aneczkaooo Napisano Grudzień 18, 2012 Jasne nie ma, dziewczyno co Ty mówisz! Jeżeli miał wytrysk to na pewno przed miał preejakulat, takie kropelkowanie przed wytryskiem, chyba, że jest nadzwyczajnym przypadkiem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TAK CIEZKO Napisano Grudzień 18, 2012 zrobic test ciazowy? pewnie ze mozesz byc w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach