Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeból

Silny ból kręgosłupa u dziewiętnastolatki

Polecane posty

Gość porannarosaaa
ja to aż sie boje co będzie na starość :( Skoro w tym wieku już sie sypie :( Jak nie krzyż to szyja i tak w kółko. Ja to wogóle jestem chorowita od małego. W wieku 20 lat sie pozbyłam woreczka żółciowego, mam astmę, przechodziłam już chyba wszystkie mozliwe choroby, kilka razy w szpitalu byłam na nerki. Oprócz tego częste migreny... matko to cud że żyję... :/

Gość Kafeból
Porannarosa Tez mam podobne odczucia. Choc nie byłam nigdy w szpitalu. Ale ciągle mnie cos boli, gdzieś strzyka, w innym miejscu zakuje. A jak teraz odchylam głowę do tylu to mi z prawej strony cos przeskakuje. Ja chyba nie wierzę że dożyje starości. I w dodatku mam strasznego pecha. Dostałam leki wzięłam i dostałam skutków nieporządanych które występuja u 1 na 10000 pacjentów. No i znalazłam sie na pogotowiu. Juz sie stresuje jutrzejszą wizyta. No i jestem bardzo nerwowa i wszystkim sie przejmuję.

Gość pilam na wlosy tez i pomoglo
a moze to depresja maskowana? :P

Gość porannarosaaa
hehehe to jak też tak mam z tymi lekami :P lekarz to juz ręce załamywał, bo nie tolerowałam leków, które nawet 80 - letni staruszkowie tolerowali :D (to jak nerki miałam chore) Ja to jeszcze mam tak, że mi większość stawów strzela i to tak głosno, łokcie, kolana, w biodrach, w stopach, kręgosłup też mi strzela jak się wygnę tzn tak jakby mi na swoje miejsce tam wszystko wskakiwało. Mam też tak, że np jak biodrem nie "strzele" to mnie wręcz boli i ogranicza ruchy. Dopiero musi mi tak chodźby wskoczyć na swoje miejsce z takim głośnym "chrup" to wtedy jest ok.

Gość porannarosaaa
a co to jest depresja maskowana? :P

Gość Kafeból
Też to mam ze strzelaniem. Tylko od stawiania diagnozy powinien być lekarz ale jakoś ciężko im to idzie.

Gość kafeból
Witajcie ponownie. Jest ktoś kto pisał wczesniej w tym watku?

Gość Kafeból
A więc... poszłam do przychodni a raczej pojechałam autobusem rano bo jak dzwoniłam dzień wcześniej to rejestracja telefoniczna była nieczynna. Zapisałam się o 7.40 na 13.30...A więc wróciłam do domu a przed 13 pojechałam. Oczywiście byłam cała w stresie. Poszłam pod nie ten gabinet :( Przyjmowała tam inna lekarka a w porę się ogranęłam i siedzę w poczekalni jak na szpilkach. Wreszcie wyszedł ostatni pacjent i wchodzę ja. Cała zestresowana mówią co i jak. Że boli już od roku, że nie mogę sie wyprostować. A lekarka milczy i grzebie cos w komputerku....i zaczyna mi drukować receptę na jakieś przeciwbólowe i daje mi ten świstek. A ja siedzę dalej i siedzę. Pytam: "A co ja mam dalej robić?" a ona "Iść do apteki i wykupić" - z takim głosikiem jeszcze...:(