Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskafka18

studniowka

Polecane posty

Gość truskafka18

tez mam pytanie w lutym mam studniowke i niewiem jaka sukienka bylaby dla mnie najlepsza i mi pasowala jestem szczupła bladynka wlosy mam sredniej dlugosci o jasnej karnacji mam dosc dlugie nogi mala pupe waskie biodra waskie ramiona plasski brzuch i male piersi.bardzo mi zalezy na szczerej odpowiedzi:D

Gość klaudia1617
wiesz co to w głownej mierze zalezy od tego jaki styl bardziej lubisz czy jakąś dopasowaną wąską miniowę czy rozkloszowaną, bombkę itd....najlepiej idz do jakiegos sklepu z sukienkami i pomierz:) wtedy zobaczysz co Ci najlepiej sie podoba...mozna by mowic ze do Twojej budowy np pasuje to i to ale tak naprawde nie wiadomo:) wiec radze poprostu sie przejsc po sklepach i pomierzyc rozne fasony. Bo widze ze nie za bardzo wiesz czego szukac. niektorzy wiedza i szukaja tylko w danym fasonie a Ty poprostu pomierz:)

Gość klaudia1617
taka podpowiedz moze-jak maly bust to moze sukienka z bardziej zdobioną marszczoną góra, zeby optycznie powiekszyc a jezeli masz waskie biodra to dol np taki rozkloszowany.

Gość klaudia1617
i jeszcze na koniec wyraze swoje zdania:) osobiscie nie wiem czemu dziewczyny ostatnio wybieraja takie minimalistyczne male czarne...przeciez to taki uroczysty bal. taka czarna to na pogrzeb mozna zalozyc a taka naprawde super wieczorowa to nie zawsze:) a studniowka to taki bal ze warto zaszalec i wygladac troszke inaczej:)

Gość klaudia1617
ta jest przeslodka

Gość miki3333
Polecam wszystkim Paniom rajstopy i pończochy na każdą okazję!!!Bardzo duży wybór wzorów i w bardzo dobrych cenach!!!Przy zakupie kilku przedmiotów ZA PRZESYŁKĘ PŁACISZ TYLKO RAZ!!!Panowie zróbcie prezent swoim kobietkom!!!100% ZADOWOLENIA!!! Zapraszam serdecznie: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=26653584

Gość sdfsffdfdfd:)
:)

Gość najlepsza dla ciebie byłaby
Gość truskafka18
dziekuje wam wszystkim za podpowiedz:D mysle ze kazda z waszych rad mi sie przyda jak nie teraz to w przyszlosci :)