Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiśnia22

Nie chcę być już dłużej sama...

Polecane posty

Gość PRAWIK_25
to co pojdziemy na randke ?

Gość PRAWIK_25
Oto moje wymiary: Wzrost: 168 cm Długość prącia: 11 cm (wzwód) Obwód prącia: 8 cm (wzwód) IQ: 97 Biceps: 25 cm Łydka: 34 cm Waga: 58 kg Znak Zodiaku: Konie Interesuję się muzyką techno i pasjonują mnie gry RPG. Mam nadzieje że masz mieszkanie bo ja jeszcze z mamą i tatą przesiaduje :)

Gość jagódka2400
to ja troszkę bardziej jak wyżej, raczej bez znajomych, a szczególnie jakoś zawsze się tak skłąda że nie na większe wypady itp, no i bez faceta, a w koło wszędzie pary, kiedyś tego nie zauważałam

Po pierwszym zdaniu apropo trójmiasta można było wywnioskować, że nie szuka nikogo na stałe. i chwała mu za to. Niech żyje jak mu sie podoba;-) Zbereznik Trójmiasto wcale nie jest złe;-)

Gość PRAWIK_25
Ale jestem miły, sympatyczny, kulturalny, mam fajne poczucie humoru. Nie przeszkadza mi nawet że przez 5 lat dawałaś dupy jakiemuś fagasowi, pewnie nie tylko jemu :) Ja jestem prawik i jestem z miejsca gotów stracić z tobą prawictwo - co ty na to kochana?

no widzisz prawik...to, że jesteś prawikiem nie jest złe. Wszystkiego mógłbyś się nauczyć... ale zdyskwalifikuję Cię za ten obwód łydki...nie masz szans;-)

Gość PRAWIK_25
To co powiesz na niezobowiązujący przyjacielski seks? Zostańmy przyjaciółmi. Będę cię tulił i głaskał i robił minetki. Umiem gotować wodę i smażyć jajka... przygotuje nam romantyczną jajecznicę przy pysznej herbatce i świecach.

Gość PRAWIK_25
odezwij sie na maila proszę popiszemy chociarz pospolitus_25@o2.pl

Gość PRAWIK_25
wiśnia22 zakochałem się w tobie od pierwszego przeczytania, poważnie, nie mogę tego dłużej ukrywać. Kocham Cię nad życie najdroższa.Chcę budzić się u twojego boku, chcę mieć z tobą dzieci, chcę się o ciebie troszczyć i opiekować się tobą do końca twych dni! Daj mi szansę o przecudowny aniołku, zrobię dla ciebie wszystko.

Gość PRAWIK_25
Ten z e-mailem to podszyw kochana. Uważaj bo może cię skrzywdzić a tego bym nie przeżył :(

Gość PRAWIK_25
właśnie że ten mail jest prawdziwy napisz proszę :P

Gość PRAWIK_25
Spadaj nędzny podszywie od mojej ukochanej. Dla niej mogę cię zabić a później siebie, jeżeli to da jej szczęście. To kobieta ideał, kobieta marzenie, najwspanialsza istotka na tej planecie, warta więcej niż ten cały posrany wszechświat. Zostaw ją albo rozedrę cię na kawałki wrrr.

Gość PRAWIK_25
Pała mi już stoi od paru minut, z checia zamoczył bym w twojej mięciutkiej, soczystej pitce...

Gość PRAWIK_25
spadaj hamski podszywie ja nie jestem taki hamski tylko ten podszyw tak sie odzywa i jest bardzo natarczywy, a ja napisałem maila żebyśmy tam popisali troche w spokoju :)

Gość PRAWIK_25
Widać że ten wyżej to nędzny podszywacz! A niech to! LUDZIE CHCĄ PRZESZKODZIĆ NAM W NASZEJ MIŁOŚCI. Nie pozwolę na to! Odezwij się do mnie najsłodsza.

Gość PRAWIK_25
Nad łydką mogę popracować na siłowni. Dla ciebie zrobię wszystko, bylebyśmy byli razem.

Gość PRAWIK_25
A dam ci mamuciej rozkoszy najsłodsza !

Gość PRAWIK_25
to czekam aż sie odezwiesz pospolitus_25@o2.pl

Gość PRAWIK_25
DObra nie to nie głupia pindo, zjade se na recznym jak codziennie zreszta ;(

Gość PRAWIK_25
dobra ja już nie pisze tylko czekam na maila jak ktoś wiecej napisze znaczy że to podszyw !

Gość Prawik z Gdynii
wiśnienko najsłodsza pragnę pieścić twoje ciało tak jak jeszcze nikt inny tego nie robił. Nie umawiaj się z tamtymi nieudacznikami, umów się ze mną, z brzydkim niskim prawiczkiem z małym kutaskiem :)

Gość PRAWIK_25
O i własnie nastąpił wytrysk...mmmmhh

Gość Prawiczek SOPOT nie desperat
Daj sobie spokój z tamtymi prawiczkami. Ja bym cię chętnie poznał. Mam Golfa dwójkę na gaz więc mogę śmiało śmigać między Sopotem a Gdańskiem :) Co powiesz na romantyczny spacer dzisiaj po plaży? Potrzymamy się za rączkę, porozmawiamy, będzie miło :)