Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiśnia22

Nie chcę być już dłużej sama...

Polecane posty

Gość miesiek ;p
Wisnia 22 zaloz sobie badoo z facebooka. Wstaw fotki. Na pewno kogos tam poznacz ciekawego. Popiszecie i sie umowicie :) Moze trafisz na tego wlasciwego w koncu. http://www.e-darmowykatalog.pl/

Gość PRAWWWIIIKIKKKKKKK
Wiedziony prawiczym instynktem wszedłem do tego tematu i co się okazało? Że to moja ukochana z młodości - wiśienka22 - tu piszę :) Skoro już jesteś wolna może dałabyś szansę na poznanie się swojemu cichemu wielbicielowi ktory się kocha w tobie od trzech lat?

Gość Adam - Prawik
Witaj użytkowniczko wiśnia22. Mam na imię Adam i jestem z Gdańska. Mam 26 lat, jestem przystojnym, dobrze zbudowanym wysokim, prawnikiem który prowadzi własną kancelarię. Zainteresował mnie Twój anons więc piszę do Ciebie co by zapytać czy zechciałabyś się ze mną umówić. Jestem wykształconym, grzecznym, kulturalnym mężczyzną który potrafi docenić kobietę. Jestem też prawiczkiem choć mam nadzieję że nie będzie ci to przeszkadzać. Zapomniałem dodać że moje prącie w stanie pobudzenia mierzy 23 cm. To tak dla zachęcenia cię do podjęcia decyzji. Umówimy się?

Gość Nigdy nie uprawiałem seksu
HeJkA WiSiEnKo Co powiesz na seks spotkaine z 17 leetnim chlopcem? zrobie cokolwiek bedzeisz sobie zyczyc chcialbym zebys mnie nauczla co co i jak :)

Gość Donald Tu..
Dzień Dobry, Co myślisz o spotkaniu z dojrzałym mężczyzną pełniącym pewną funkcję publiczną? Zależy mi na dyskrecji... więc co? Możemy pójść na całość ;)

Oj już dawno nie miałam takiego powodzenia. Czuję się wzruszona, a łzy same napływają mi do oczu. Muszę przyznać, że macie poczucie humoru Panowie;-) Przepraszam, że tak długo...ale ktoś mi zablokował dodawanie postów. Pewnie jakaś zazdrosna dziewica z forum...

Gość Autor żartu (prawiczek)
Szkoda tylko, że to był mój pomysł i prócz wulgarnych postów, wszystkie te adorujące posty pochodzą ode mnie. Myślicie że z moim poczuciem humoru znajdę kiedyś dziewczynę?

Prawiki, ale wiecie jak to z wami jest... jakbyście przestali żyć w celibacie, to kto by wieczorami obsypywał forum postami?? Napisałam do Prawika25 i mi cwaniak nie odpisał...

Gość Pan Maciej z Klanu
Udsiaujodsjaoid nodsanjkjnk nvcn nidsodloada ind nndjskkaslkdalosdl apsdpoas po????

Gość Ania z Gdańskiej Starówki
Hej wiśienko :) Powiem wprost - lubisz dziewczyny? Bo mam ochotę się pomasturbować i polizać z jakąś młodą laseczką - wchodzisz w to?

Gość Prawiczek fetyszysta
Ja bym cię mógł przygarnać tylko czy lubisz jak ja robienie kupy na twarz i siusianie na ciało chłopaka? bo ja nie mogę poznać dziewczyny ktora by to ze mna chaial wykoanc :(

Gość Ewelina Flinta (prawiczek)
Żałuje cię nie poznałem że cię nigdy nie ruchałem

Gość Kuba Wójewódzkii
Umówimy się? Ja jestem na tak, a ty?

Gość PRAWIK_25
wiecie co niektóre posty są może i śmieszne, ale te chamskie raczej żałosne :(

Gość PRAWIK_25
Wiśnio ja sobie potrafię włożyć 3 paluszki do pupy mam nadzieję że twoja pupa jest równie pojemna.

Gość PRAWIK_25
Przez 5 lat była z chłopakiem to co? Myślisz że nigdy do pupy nie pozwalała mu sobie wkładać? Ciekawi mnie czy mój mały pindolek też tam wejdzie i czy będę musiał się długo starać nim mi na to pozwoli :) Na razie rozmawiamy przez meila.

do PRAWIK_25 proponuje byś sobie włożył wibrator do tyłka i zajął się posuwaniem swojej dziurki a nie bredzeniem w tym temacie

Gość PRAWIK_25
Ciebie mogę posunąc durna suko :)

Gość ktrrrina
Hej, przechodzę przez to samo co Ty Wiśnia, sama niedawno rozstałam się chłopakiem, przeprowadziłam do Trójmiasta. Niby wszystko ok, ale czegoś brakuje w życiu:) Do tego szukam pracy, co mnie dołuje, a jednocześnie zajmuje czas:) Moze kwestia czasu i ktoś się na horyzoncie pojawi:) P.S. Moze zamiast parami wybierać się do klubów, postaw na babski wieczór i podryw:)

Gość PRAWIK_25
Zapytajmy wiśni czy bolało, ja nigdy nic do tyłka sobie nie wkładałem :(

Gość PRAWIK_25
Wolę zapytać doświadczonej wiśni jak się jej to podobało, bo ona dobrze wie o co chodzi w tych sprawach :) Bardzo szybko pozwoliła swojemu byłemu penetrować obie dziurki.

Gość PRAWIK_25
Tak jej namącę w głowie na meilu że mi też pozwoli szybciutko. Już nam się dobrze gada, niedługo się spotkamy :)

Gość PRAWIK_25
ktrrrina odezwij sie na maila popiszemy :)

Gość PRAWIK_25
mam gazy po naleśnikach a wy?