Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukienkowa sylwestrowaaa

sukienka na sylwestra - co myślicie?

Polecane posty

Mam taką sukienkę na sylwestra: http://img.szafa.pl/ubrania/0/008657954/1325880803/czerwona-koronkowa.jpg Tzn nie jest ona taka sama, ale bardzo podobna, fason taki sam, ale bez tej kokardy w pasie, też taka czerwona koronkowa, dlugość przed kolano. Mam pytanie, czy do takiej sukienki bedą pasowały czarne rajstopy (i jeśli tak to jakie: kryjące czy przezroczyste), czy lepiej założyć cieliste? Jeśli chodzi o buty to mam czarne szpilki, i będę mieć złote dodatki tzn naszyjnik i bransoletkę. Co mi radzicie?

Gość reewfewfwe
sukienka z kategorii tych seksownych a nie jaskrawo-błyszczących, jak dla mnie piękna , rajstopy to kwestia gustu jak masz coś do ukrycia to ubierz czarne, jak masz idealne nogi to cieliste

no właśnie nie mam idealnych nóg, tzn jestem szczupła, ale nóg szczerze mówiąc nie mam ładnych, bo jestem niska... Lepiej się czuje w czarnych kryjących rajstopach, tylko nie wiem czy będą do niej pasowały, bo ta sukienka nie ejst króciutka, tylko ma długośc przed kolano

nikt mi juz nic nie doradzi?

Gość devokado
nie martw sie nogami.tego typu sukienki wydluyzja nogi co w efekcie wygladaja szczuplej, tymbardziej do obcasów! czarne zepsuja wszsytko ! musza byc cieliste, weź kup najlpeij z biedronki takie siecace one ladnie modeluja nogi. czarne nieee....

dla mnie to bardziej weselna kiecka niz sylwestrowa, osobiscie podobaja mi sie czarne z baskinką i do tego kołniez z pereł:) (taka moja delikatna sugestia)

niestety nie mam kasy na nową sukienkę... mam jeszcze taką jasną sukienkę, również koronkową, ale jestem jasna blondynka i wyglądam w niej strasznie mdło, a zalezy mi na tym żeby własnie wyglądać sexownie i się wyrózniać z tłumu.

Gość Irena44
Bardzo fajna, idealna na taką imprezę w/g mnie. Coś podobnego widziałam tutaj http://ekskluzywna.pl/sukienki tyle że była za kolanko, ta którą pokazujesz to dla młodszych dziewczyn że tak powiem :)

Gość gość
Myślimy, że masz - spamerko wyżej - coś z głową, odświeżając W LIPCU temat o sukience sylwestrowej.