Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiggg

W jakim wieku związaliście się z kimś?

Polecane posty

Gość katiggg

Mam 20 lat i... nigdy nie miałam chlopaka. Kilka razy się z kimś spotykałam, ale nigdy to nie wypaliło... I wydaje mi się, że to zawsze przeze mnie. Co jest ze mną nie tak? Dlaczego boję się z kimś związać? Mam dobry kontakt z facetami, ale na relacji kolega-kolega. Pojawiła się opcja wspólnego wypadu na Sylwestra z kolegą mojej koelżanki, bo jest sam i nie ma z kim iść. Ja go nie znam. NIby fajnie, bo nie mam żadnych planów, ale... boje się. Że znowu coś spieprze, że znowu będzie coś nie tak, że się nie odważę na to zgodzić...

Gość lamsa
pierwszy raz zwiazalam sie majac 14 lat, drugi raz mając 15 ;) i do dzisiaj jestem z tym drugim.. niedlugo bedzie 5 lat

Gość anyżeq1111
Pierwszy związek 15 lat, potem z 3 następne w wieku 21 lat poznałam męża w wieku 22 wyszłam za niego. tyle:)

Miałam chłopaka mając już 4lata potem nie widzialam go 25lat i spotkaliśmy się kilka razy;) Zawsze miałam powodzenie!

Gość katiggg
Tzn to nie tak, że nigdy nie miałam powodzenia,zdarza się że słysze pewne miłe słowa z ust kolegów, mam tez dobry kontakt z facetami (moze na początku jestem zbyt nieśmiała) ale jakoś nigdy nie umiałam się z kimś związać...