Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Życie do

Nie stac nas na dziecko

Polecane posty

Gość Życie do

Mamy 32 lata ,kredyt na 45m2 klitke na 30 lat i nie stac nas na dziecko . Zegar mi tyka ... Załamka

Gość bgfhbgfhbf
jaką macie rate

Gość weqeqweqweq
a ile macie razem kasy? mieszkanie 45 m to nie tak zle

Gość Życie do
Nieistotna rata kredytu . Jedna pensja idzie na koszty stałe , kredyt , czynsz , prąd , woda , ogrzewanie , komórki, internet , tv , zwierzę. Z drugiej pensji idzie na jedzenie , raz w roku wakacje w pl , dentysta , okulary , opłaty za samochód ,ciuchy raz w roku . I po kasie Zero oszczędności . Jak któreś straci prace , lub dojdzie dziecko , to leżymy . Dzieckiem nie będzie miał sie kto zając , ja rezygnuje z pracy , albo opiekunka . Na jedno , ani na drugie nas nie stac.

Gość hmmmmmm....
ja mam 28, bez pracy, bez mieszkania, tez mnie nie stac i nigdy nie bedzie, ale juz sie pogodzilam z bezdzietnoscią

Gość Sylwester89
Dziecko zużyje tyle pieniędzy co pies, pozbądź się pchlarza i przestań walczyć z instynktem :classic_cool:

Gość fcvdvdv v c
pozbyć się psa to nie za bardzo ale też się dziwię ludziom, którzy mają psa, a nie stać ich na dziecko

Gość hmmmmmm....
no wiecie pies a dziecko to nie ma porownania, psu nie trzeba kupowac ubran, ksiązek do szkoly, placic za wycieczki szkolne

Gość NIE MAM NIKA na dziś
haha, to wg niektorych utrzymanie dziecka kosztuje tyle co psa:D ja ma dziecko i psa i tego nijak nie porownasz, ale się ubawilam:D

Gość Życie do
Nie mam psa , mam kota ,to najmniejszy koszt w budżecie . Żwir kupuje po 2,90 w carrefour , potrzebuje z 6 szt miesięcznie . To jest 18 zł . Jedzenie suche to 35 zł. To jest raptem 50 zł . Czy za 50 zł kosztuje miesięcznie żłobek lub opiekunka do dziecka ? . No właśnie

Gość Życie do
Nie mówiąc o innych wydatkach , pieluchy , mleko , ubranka , wózek , lekarz, szczepienia itp. Grrr

Gość Sylwester89
Chodziło przecież o małe dziecko, a gdy podrośnie Tusk będzie tylko mglistym wspomnieniem i autorka będzie zarabiała 3x tyle co obecnie:classic_cool:

Gość fisherowa....
Wiesz co... dobrze, ze jestes tego swiadoma teraz a nie po narodzinach dziecka....

Gość my żeby mieć dziecko
przeprowadziliśmy się z centrum na przedmieścia, nadal kredyt na 30 lat, ale różnica w cenie mieszkania (tamto sprzedaliśmy) pozwoliła nam na moje siedzenie rok z dzieckiem i zapewniła na potem kasę na opiekunkę/żłobek/przedszkole.

Gość nvbkfdbgfdbg
no i dobrze, wszyscy będziemy bezdzietni, niech tusk kombinuje skąd tu wziać na emerytury, moje dziecko nie będzie na innych tyrać. nie bede go skazywala na zycie w takim chorym panstwie jakim jest Polska!!!