Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna 2525x

wroze z kart Tarota

Polecane posty

Gość joanna 2525x
Niebieskooka okej,ale jestes ostatnia osoba dzis.Podaj jeszcze raz imie,date a ja ide z powrotem wyjac karty...

Gość Laurka2011
Marzena, 04.06.1986. Czy zostanę na stałe za granica?

Gość paullaaaaaaa919191
joanna 2525x a od ktorej bedziesz jutro dalej wrozyc?

Gość niebieskooka555
dziekuje ci agnieszka 22.10.1979

Joasiu, powróż jeszcze te parę chwil. Jutro pewnie juz nie bd możliwosci odczytania swojej przyszlosci bo tyle osob zacznie wypisywać, że napewno nie będziesz mieć sił. O tej godzinie jest nas dużo mniej. Pozdrawiam.

Gość prosze i ja o rozklad kart
Pani Joasiu, proszę mi powiedzieć co z moim związkiem dalej, czy będzie ślub czy rozstanie i co z praca(obecnie jestem bezrobotna). Sylwia 13-08-1989. Dziekuje i pozdrawiam.

Gość aneczkas9
Proszę o wrózbe na uczucia : Ja 18-01-1983 , On 16-01-1978 Dziękuje :P

Gość prosze i ja o rozklad kart
zapomnialam dodac daty ur partnera, 1-08-1989.

Gość niebieskooka555
joasiu ja czekam obiecalas mi

Gość joanna 2525x
Agnieszka ( 22.10.1979 ) Jestes wrazliwa kobieta,lagodna.Chcialabys sie o kogos troszczyc,opiekowac sie,bo taka juz Twoja natura.Walczysz o to,czego pragniesz.W tym przypadku jest to ciaza,jednak wszystko ma jakis umiar.Moze powinnas to wszystko jakos zrownowazyc,gdyz Twoja kondycja psychiczna bedzie sie pogarszac. Tym bardziej, gdy Twoj zapal i nadzieje zgasna. Niestety,karty blizszej przyszlosci pokazuja raczej przegrana walke o wymarzone dziecko.Niewatpliwie zaslugujesz na to dziecko ale zbyt nerwowo do tego podchodzisz.Nawet jesli Tobie wydaje sie inaczej. Glowna karta wskazuje na wszelkie choroby kobiece.Jest ona ostrzezeniem aby nie ufac jednej diagnozie lekarskiej,tylko gruntownie sie przebadac u najlepszych specjalistow.Zalecalabym rowniez odpoczynek. Jezeli masz zaburzenia cyklu menstruacyjnego ,nawet sie nie zastanawiaj tylko rob badania.Byc moze to jest przyczyna niepowodzen w zajsciu w ciaze. Zycze aby sie wszystko udalo z calego serca

Gość niebieskooka555
dziekuje Ci bardzo od nowego roku robie gruntowne badania.

Gość Anetttttaaaaa
Moze jeszcze ja z str 2?

Gość to może ja chętna...
Masz rację wróżko ;) Pozdrawiam i dziękuję.

Gość gorlaka
Aneta 03.01.1983 co u mnie w prawach uczuciowych

Gość czy te oczy moga kłamać
Chciałam tylko Podziękować z całego serca za postawienie kart:)

Gość Vizza
Wróżko proszę powiedz mi co widzisz w kartach czekam na twoja odpowiedź od wczoraj :(

z którym chłopakiem wiązać swoją przyszłość? ja; 06.05.1988. x- 11.08.1987, y-23.07.1985. prosze o odpowiedz :)

Gość joanna 2525x
Bede za 3 godz i zaczne wrozenie (po kolei) do zobaczenia ;) Tarocistka Joanna

07-12-1977 Kiedy wyjdę za mąż i czy to będzie ta osoba z którą obecnie jestem.I kiedy nareszcie zamieszkamy razem ze Staszkiem?

Gość zobaczymy co
To chyba teraz moja kolej :-) jestem na pierwszej stronie, bede czekac

Gość agnes109
Agnieszka 15.01.1983 co mnie czeka w 2013 roku.

Gość POP ORANGE
ODPISZE MI PANI NA MEILA ?

Gość joanna 2525x
Droga Magdaleno ( 23.06.1984 ) Nie uklada Ci sie w sprawach uczuciowych.Na tym etapie czujesz juz zwatpienie i nawet lekka panike z tego powodu.Mozliwe, ze masz obecnie jakas decyzje do podjecia.Ogarnia Cie zlosc, ze innym sie uklada, a Ty masz trudnosci z wyborem. Byc moze jest to wybor pomiedzy dwoma mezczyznami badz wybor pomiedzy domem rodzinnym ,a uwiciem wlasnego gniazdka. Mozliwe tez, ze mezczyzna,ktorego pragniesz,spotyka sie jeszcze z kims innym. Ogolnie jest nie za dobrze i karty zapowiadaja taka stagnacje,zastoj.Ale tylko do czasu. W przyszlosci poznasz mezczyzne.Bedzie mial 35-45 lat.Zrobi na Tobie ogromne wrazenie,poczatkowo poprzez zasob portfela.Bardzo prawdopodobne, ze bedzie to jakis urzednik,sedzia,adwokat,ktos raczej wyzej postawiony,jednak uwaga : prawdopodobnie bedzie on nieuczciwy w kwestiach zawodowych,skorumpowany,czego oczywiscie nie bedzie po nim widac. Omami Cie swoimi pieniedzmi i wplywami.Moze nie bedzie mial zbyt ciekawej osobowosci,ale bedziesz chciala z nim zostac.Bedziesz czula sie przy nim bezpiecznie finansowo a na dodatek spelniona emocjonalnie. Jezeli jestes teraz w zwiazku,opuscisz obecnego partnera dla owego "urzednika".Mezczyzna ten mimi tego,ze w sferze zawodowej nie bedzie fair,dla Ciebie stanie sie prawdziwym przyjacielem,ktoremu mozna zaufac w 100 %.Prawdopodobnie Wasza relacja zacznie sie wlasnie "po przyjacielsku".

Gość MotyleQ2012,,
ja-29.10.1987 M-12.12.1968 czy bedziemy tworzyc zwiazek i J-1964 czy coś czuje jak ze zdrowiem i czy dostane prace i kto jest mi pisany bardzo dziekuje

Gość zobaczymy co
Bardzo Ci Joasiu dziekuje :-) rzeczywiscie z obecnym partnerem nie jest ciekawie.. Mysle, ze rozstane sie z nim szybciej niz karty pokazaly, nie bede czekac na "urzednika" ;-)

13.03.1993r.magdalena. Kiedy się zakochałam i znajdę pracę? Czy w piątek powiedzie się operacja mojego siostrzeńca?