Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mila2191

Ojciec dziecka chce sie wyprzec go by nie placic alimentow.

Polecane posty

Gość mila2191

czy jesli byl w urzedzie i uznal go moze sie go teraz wyprzec specjalnie by nie placic??prosze o odpowiedz.

Gość Pani Ciapata
może złożyćwniosek do sądu o zaprzeczenie ojcostwa

Gość zazaa
Ile ma dziecko? Rozumiem że jest wpisany do aktu urodzenia dziecka?

Gość Pani ciapata
wypierac to on sie moze :D najpierw musi udowodnic, ze nie jest ojcem, jak DNA wykaze ze jest to bedzie placic czy chce czy nie :P

Gość mila2191
dziecko ma rok. Msci sie na mnie bo nie chce mu malego dawac do domu a w sadzie wyraznie mu powiedzieli ze dziecko jest za male i moze tylko w mojej obecnosci u mnie w domu widywac wiec w sadzie przyznali mu widzenia w niedziele ale ani razu nie byl dlatego stwierdzil skoro niby nie moze go widywac placil nie bedzie.

Gość lkjsolkdawd
To po co rozkładałaś nogi przed jakimś prostakiem? Najpierw cipa swędzi i robią sobie dziecko a potem płacz.

Gość mila2191
przepraszam za byki:/ dziecko jest jego wiec testy moze sobie robic ale mimo to czy moze nie chciec z nim kontaktu sad sie na to zgodzi?

Gość mila2191
oszczec sobie takie komentarze ok nie pytam po to bys mnie ocenial/a a po drugie nie moja wina ze z okazal sie z niego taki dvpek.

Gość podniese
Skoro dziecka widywac mu nie dajesz to chuja ci ma obowiązek płacić.

Gość lkjsolkdawd
jak nie twoja wina? jakos nie wierze ze na poczatku byl cacy a potem zmienil sie o 360 stopni. takie bajki to sobie opowiadaj dziecku na dobranoc. rozlozylas nogi przed nieodpowiedzialnym facetem to teraz sobie radz. MERRY CHRISTMAS

Gość MMMMMMMKISJIAJSIAJ
Jak już ci jakiś napuści spermy do dziury to przerwij ciąże a nie teraz zakładasz tematy bo się boisz ze alimenty przestaną napływac.

Gość Ajakże ;]]
Nie masz się o co martwić, jesli uznał dziecko to może nawet tańce indiańskie odstawiać i tak nic mu to nie da. A jego kontakty z dzieckiem to inna sprawa, obudzi się "Tatus" jak dziecko będzie miało lat naście tylko wtedy to juz jest nico za późno. A alimenty płacił będzie tak czy owak. Mój były mąz jest pozbawiony władzy rodzicielskiej do naszego syna. Bardzo chętnie na to się zgodził, bo myślał, że wtedy będzie zwolniony z płacenia alimentów. No i pomylił sie baaardzo ;)

Gość mila2191
Sluchaj jak by mu zalezalo to by przychodzil tak jak mu sad przyznal ale ma go gdzies. A placic powienien bo to jego dziecko .

Gość mila2191
Ajakże- dzieki za odp:)pozdrawiam

Gość Ajakże ;]]
Mila ja również pozdrawiam ;)

Gość oioakjsaa
zawsze może pojechać za granicę i jak nie będziesz znać jego adresu to alimentów nie zobaczysz.

Gość mila2191
a Ty nie badz taki madry przez pol roku nie placic wogole i dawalam sobie swietnie rade wiec o alimenty sie nie przejmuje pytam z ciekawosci czy jest taka mozliwosc .

Gość JadziaPokrętło
może sobie straszyć. ma ustalone wizyty, nie przychodzi jego strata- ty mu przecież nie utrudniasz spotkań w terminie wyznaczonym przez sąd. a płacic musi i tyle. nie przejmuj się