Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adam1984

i znowu damski tyłek...

Polecane posty

mówię nie nie nie, wcześniej pisałaś, że wszystko zależy od updobań a jak "mam 19lat" mówi o swoich upodobaniach to Ciebie to co najmniej dziwi, dlaczego?

Gość onannienawiedzona
Mam19lat o wlasnie uwazam tak jak Ty, przeczytalam ostatnio 50 twarzy Greya i wlasnie taki seks jest zajebisty, ostro i namietnie, ale u nas czesto jest tez tak, ze nastepnym razem to ja dominuje i to on slucha moich polecen. Super sprawa

ja też ją rozumiem, i jej tego nie robię....gdyby było inaczej to by tu nie pisał tylko się jej tyłkiem zajmował....

Gość Mam19lat
lightowo, nie pisalam ze nie dominuje, uwielbiam dominowac, wiązać go i robic wszystko bym to ja byla górą, też to lubię, oboje mamy po 19 lat i magia jest w tym ze oboje eksperymentujemy, on mial juz seks za sobą, ja nie i to jest takie cudowne gdy sie uczymy nawzajem

Gość lightowo
Adam: to masz mój szacunek. Może są inne rzeczy, które ona lubi, a Ty jeszcze tego nie odkryłeś. Warto by z nią porozmawiać.

Gość Harogulik
Czlowieku twoja dziewczyna jest lewa do potengi jak ona nie chce sie dac dotknac to ja bym jej nawet nie bzykal jak jest taka lewa.

Gość Mam19lat
onannienawiedzona, też lubię dominować, to właśnie zależy od mojgo nastroju, czy to ja chce rządzic czy on. bo uwielbiam ten widok, gdy skuczy, uwielbiam mu robic loda, bo zawsze dlugo robie wstep, lze po udach, brzuszku, schodze nisko, a on juz blaga by go wziąc do buzi, uwielbiam to ;]

Gość orange rzekomy
Jeśli zdołasz skuć jej kajdankami przeguby rąk na plecach to nie powinno być potem problemu z wylizaniem jej odbytu. Choć możesz być pewien, że będzie miała Ci dużo do powiedzenia na ten temat, gdy już będzie po wszystkim.;)

rozmowa rozmową....z praktyką jest gorzej.....a może to tylko różnica temperamentu, albo poziomu ciekawości.... Czas pokaże...

Gość Mam19lat
lightowo, nie jak ósmy, tylko jak dziewiąty, z tym, że on tak samo traktuje mnie ;]

Gość onannienawiedzona
Mam 19 lat- jestem troszke starsza, ale uwielbiam to samo, ostatnio odkrylam cos lepszego, robienie loda w trakcie jazdy, jeszcze nigdy nie slyszalam, zeby tak jeczal :) I u mnie tez w zaleznosci od nastroju.

Gość lightowo
czyli, że ona lubi tylko cały czas tak samo?

Gość Mam19lat
anal chcialam sprobowac ale lizanie odbytu tez wydaje mi sie dziwne ;p zawsze mozna sprobowac ale nie wydaje sie kuszące, no lae zobaczyc czy to fajne mozna, to jak z lizaniem stóp, jednych to kręci, drugich obrzydza

Gość lightowo
Adam: jakieś małolaty rozbijają Ci temat. Normalne na kafe.

w zasadzie bez zmian...odkąd się znamy....a mnie już nosi po prostu..., no tak loda w samochodzie.....czemu kurwa mnie takie rzeczy nie spotykają...????

Gość Mam19lat
onannienawiedzona, że on kieruje a ty między nogami? troszkę niebezpieczne ale na pewno bardzo podniecające ;] ! gdybym mu tak zrobila bylby w siodmym niebie

Gość lightowo
Adam: tego akurat nie żałuj. Może dzięki temu jeszcze żyjesz :)

nic nie poradzę, forum dostępne dla wszystkich, każdy ma prawo dodać coś od siebie.....urok internetu :)

Gość Mam19lat
adam, bo ja i kolezanka wyzej mamy inne temperamenty, uwielbiamy zaspokajac facetow bo nas same to strasznie podnieca, jak mysle o robieniu loda to od razu jest mi mokro ;] a musisz wiedziec ze jestem normalną, szanująca siebie dziewczyną, swoim poprzednim chlopakom sie nie dalam, dopiero obecnemu po pół roku chodzenia zdecydowalam sie oddac cieleśnie ;]

lightowo: to fakt;) mogło być niebezpiecznie....., ale wiesz chodzi o samą konwencję zachowania, a nie o konkretny przypadek..

Gość lightowo
ja już jestem za stary i za bardzo szanuję swoje życie i innych na takie coś. Co nie znaczy, że nie pozwalamy sobie na różne szaleństwa

Gość lightowo
na szczęscie na seks z dziewczyną nie narzekam i moja nie miałaby nic przeciwko temu o czym pisałeś w temacie. Tylko że mnie niespecjalnie to kręci :) Ot paradoks. Mogę, ale nie chcę

Nie poliżesz bo już ktoś inny liże :P i strasznie by warczał na Ciebie ;)

Gość Mam19lat
adam a czy ona połka? ;]

Gość Mam19lat
onannienawiedzona, na co mu jeszcze pozwlasz? ;] jak go fajnie zaskoczyc?