Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adam1984

i znowu damski tyłek...

Polecane posty

Gość onannienawiedzona
I jest jeszcze cos co sprobowalam po przeczytaniu 50 twarzy Greya to znaczy nieoniecznie tak tam bylo, ale tego sprobowalam, poprosilam, zeby zerżnął mnie w usta..

Gość Mam19lat
brahmin, nie wiem ;] to nie o mnie mowa

Gość Mam19lat
onannienawiedzona,zerżnął w usta czyli sam sie ruszal a ty z otwartą buzią czy jak? ;]

Gość Mam19lat
ej a macie jakis pomysl jak go moge jeszcze podnieic? nigdy nie robilam mu loda gdy facet stał, a chcialabym ukleknąc by on czul dominację. spodoba mu sie na stojąco czy lepiej gdy on lezy, faceci?

Gość Mam19lat
adam, ale ja ci mowie ze nie robilam tego z zadnym wczesniej, wiec moze to zalezy od podejscia faceta, dopasowania sie dwoh połowek, moze ona z tobą tego nie zrobi ale z innym juz tak ;]

Gość onannienawiedzona
Tak ja mialam otwarte usta :) A na stojaco bardziej podnieca mezczyzne bo czuje dominacje, moj chlopak jest bardziej podniecony taka sytuacja. A probowalas zrobic striptiz? (pisze tak jak sie czyta) :)

Gość Mam19lat
brahmij, no to odlot! on uwielbia mnie trzymac za wlosy, widziec moją mimikę, zadowlone uśmiechy moje przy tym, me namietne spojrzenie, no to kocha, spina mi nawet wlosy by moc mnie dokladnie obserwowac

wniosek w takim razie jest tylko jeden...zmienić kobietę.... To teraz za szukanie się zabieram :P Szczupła, zgrabna, z dużą fantazją i nieposkromionym temperamentem, Wymaganie nie z tej ziemi ;)

Gość Mam19lat
nie, bo gdy nie jestm jeszcze podniecona to sie wstydze, musialabym sie najpierw podniecic, niby jestem taka otwarta w seksie ale czasem sie po prostu wstydze, dziwne wiem ;] moze dlatego ze nigdy tego nie robilam i nie chce wyjsc komicznie

Gość Mam19lat
brahmin, o rany nie moge sie doczekac!

Gość Mam19lat
tylko ze faceci trudno taką znalesc. ja jestem szczupla, zgrabna, strasznie zboczona a nikt by mi nie uwierzyl ze sotro sie rżnę z chlopakiem bo jestem slodka, a poza tym zawsze mam swiadectwo z paskiem wiec tłumokiem nie jestem ;p

Spróbuj mu jeszcze przy tym mocno ściskać pośladki i jeździć paluszkiem po tyłeczku:)

Gość onannienawiedzona
Wlasnie tez mam z tym problem, raz stwierdzilam, ze zprobuje, ale czuje sie troche idiotycznie i mysle ze ruszam sie jak pokraka :) Ale planuje jeszcze kiedys sprobowac, zreszta nie jest to prawdziwy striptiz raczej na razie staram sie rozebrac tanczac :)

Gość Mam19lat
znaleźć*

Gość Mam19lat
jestem brunetką z delikatną urodą aniołka hehe, przecietna dziewczyna, jak wszystkie inne ale mam cos takiego w sobie ze o cokolwik prosze to to dostaje dzieki tej slodkosci ;] mowie ze jestem dziecinna ;(

Gość Mam19lat
ona, no wlasnie ja sie wstydze ze bede komicznie wyglądać, no nie wiem, probuje jak sie upije, czasem on kupuje mi alkohol zebym sie rozluznila, on nie pije bo prowadzi ;]

fakt faktem na pierwszy rzut oka ciężko czasami ocenić, nawet w rozmowie o seksie można dużo naobiecywać...a praktyka...szkoda gadać. Takie "szukanie" to zawsze loteria.....

Gość Mam19lat
adam, no loteria ;]

Ważne, że tą słodycz potrafisz przemieniać w łóżku:) Ale coś ma za dużo tych zalet i wydajesz się postacią nierealną;)

Gość Mam19lat
oprócz tego wykorzystuję mój wygląd by obciągać sąsiadowi i puszczać się w dyskotekowym wc:-P

Gość Mam19lat
myślę ze dobry seks przedluza dlugosc związku ;]

Gość Mam19lat
"oprócz tego wykorzystuję mój wygląd by obciągać sąsiadowi i puszczać się w dyskotekowym wc" nie idealem nie jestem chcoiaz dla mojego faceta owszem ;]

No nic, w każdym razie życzę Ci dalszej takiej otwartości i namawiaj do tego koleżanki dla dobra naszego gatunku męskiego:)