Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adam1984

i znowu damski tyłek...

Polecane posty

brahmin, uwazaja mnie za wariatke ze polykam ;p a co do tych humorów, moj chlopak ma taki temperament ze nie za bardzo sie tym przejmuje ;] a inni zrywali ze mną bo nie mogli wytrzymac z taką zołzą

poza tym nie umiem gotowac ;p ale on uczy mnie wiec jak widzisz dla jednych to co idealne dla drugich jest okropnym zboczenstwem ;]

kiedys bylam bardzo wstydliwa i nie pozwalalam mu dotknąc pupy a co dopiero piersi ;] teraz mowi ze tak dlugo wyczekiwany prezent jest pieny, no ale popatrzcie, mogl mnie olac nie? a tego nie zrobil

Gość onannienawiedzona
Ja za to gotuje, ale wlasnie tez jestem humorzasta i stalam sie bardzo zazdrosna, chyba przez tabletki anty.

to na pewno przez anty, zawsze mozna je zmenicm bylam kiedys zazdrosna, o tak, ale etraz on jest o mnie czesciej zazdrosny wiec mi przeszlo ;]

a wiecie ze to jest frustrujące....że ktoś tak ma a ja nie..., strzelam focha....idę sobie :P

Gość onannienawiedzona
Moj chlopak jest zazdrosny zreszta lubie to czasami sama Go prowokuje, bo on wtedy mowi ja Ci zaraz pokaze i mam ogien w lozku, ale tabletki chyba zmienie, dzieki za rade :)

Gość onannienawiedzona
Adamie moze Twoja dziewczyna sie rozkreci :)

ona a oprocz loda na stojąco co moge mu jeszcze zrobic by byl zachwycony? faceci co wy byscie chciieli?

ona jak tabletki mją negatywne dzialanie i skutki uboczne to nawet trzeba je zmienic, bo mogą sie nie wchlaniac do organizmu i nie zabezpueczac przed ciążą skoro mają negatywne dzialanie u ciebie :] choc nie jestem pewna, ale z drugiej strony po co sie męczyc

adam heheh, casting, kobiety teraz naprawde trudno poderwac, a jak juz ci sie jakos uda to jest kłodą w łóżku ;p taka prawda

Gość onannienawiedzona
Adamie daj szanse swojej dziewczynie ni naciskaj na seks, na nic, zobaczysz jak ona sie zachowa. Mam 19 lat z wchlanianiem z tego cow iem to nie ma problemu, poprostu sa skutki uboczne, coz musze to zmienic, bo i on i ja oszalejemy.

adam ona sie nie zmieni, moj nie chce analu to myslisz ze bedzie chcial za rok? jak ktos ma swoje upodobania to ich nie zmienisz ;]

ja wiem że sienie zmieni.....rozmowa itp, nie pomagają.... jedyne wyjście to chyba rzeczywiście zmiana... Już nawet "skok w bok" mi chodził po głowie....

Gość onannienawiedzona
Tez prawda, ale moj tez nigdy nie chcial analu, ale zaczelo mnie to krecic i teraz stwierdzil, ze moze, chcociaz i tak ostatecznie stwierdzilismy, ze to nie dla nas, moze za pare lat :)

Jest dużo sposobów, by faceta jeszcze bardziej podniecić i uczynić seks i atmosferę wokół niego bardziej napiętą:)

brahmin a w jaki sposob np? chcialabym to jakos fajnie zrobic, na pewno tego loda na stojąco o tak, a co jeszcze? ;]

Gość onannienawiedzona
Szczerze mowiac nie wiem co jeszcze, an pewno jakies zboczone slowka, ale ostatnio kiedy on mnie caluje w kark od tylu to jezdze tylkiem po jego penisie, to tez strasznie go kreci.

nie wiem czy zrobie poprawnie tak na stojąco, zawsze robilam gdy facet lezał, ciekawe jak mi pojdzie, ale zawsze jakos szybko łapałam nowe rzeczy. gdy pierwszy raz robilam loda to go ugryzlam delikatnie, pozniej juz nigdy ;p