Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krewetka22

problem ze ściąganiem muzyki

Polecane posty

może ktoś pomoże...chciałam sciągnąc muzyke przez zapiska.pl, robiłam to już wiele razy i zawsze było wszystko ok, a teraz jak ściągnę to ikonka ze sciągniętym plikiem przedstawia taki mały biały prostokącik z mniejszym kolorowym w środku i jak chcem otworzyć to wyswietla mi sie lista programów. w ostatecznoci odtwarza mi sie ale nie moge np nagrac na mp3 czy płytke. wiem ze trzeba cos wpisac w nazwie pliku i wtedy bedzie ok. jak to zrobić???? muze odtarzam w programie media player classik.

Gość rozszerzenie w nazwie
pliku na mp3 zmien jak jest inne

a poza tym jestes analfabetką wtórną. niestety analfabetyzm funkcjonalny sie szerzy jak zaraza. nie masz problemu ze sciaganiem muzyki. masz problem z odtwarzaniem. to zasadnicza roznica.

no własnie ze sciąganiem, bo ściąga mi się plik w jakiejś dziwnej formie. jak wybiorę odpowiedni program z listy to gra, ale nie mogę np w formie playlisty posłuchac kilku utworów bo za kazdym razem trzeb program wybierac. jak to rozszerzenie sie robi???? przykładowo tu masz taki link: http://kingusssxd.wrzuta.pl/audio/77ZpecKVNfa/nickelback_-_trying_not_to_love_you

nie masz problemu ze sciaganiem :O bo sciaga sie normalnie 🖐️ masz problem z odtwarzaniem 🖐️ jak wyglada nazwa pliku ktory chcesz odtworzyc? cala nazwa?

i tak brzmi pełna nazwa PLIKU? bo mam nadzieje ze rozumiesz ze nie pytam o nazwe piosenki...