Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamara ze średnim wykszt.

ma to sens - studia w wieku 28 lat?

Polecane posty

jak sądzicie pisać się na nie od marca? w listopadzie 2013 skończę 28 lat aktualnie mam wykształcenie średnie z maturą radźcie

Gość nfhjdkssldkfsdf
a co chcesz studiowac

Gość melisssssssa
oczywiscie dziewczyno!!!! ak bys sie tego nie podjela to glupia bys byla... studia nawet w wieku 40 sa spoko, moj ojciec teraz pisze magisterke a ma bagatela 43 lata!!!! tak mu sie zachcialo na stare lata

chcę pójść na rachunkowość na UE w Krakowie, skąd pochodzę

oczywiście zaocznie

nie jestem księgową przez 7 lat pracowałam w Norwegii pomoc domowa, praca w sklepach, nawet w dziale personalnym w małej firmie wróciłam do kraju w grudniu i myślę iść na studia by nie sprzątać i nie siedzieć na kasie do końca moich dni

Gość dfdffgfgfg
ty chyba jestes nienormalna, nawet po studiach sprzatają bo pracy dla nich nie ma

Gość Miłośćmojegozycia
oczywiscie ,że ma sens. Moja kolezanka poszła na studia w wieku 35 lat. Masz przed sobą całe życie. I nigdy nie wiadomo czy studia nie przydadza się. Warto je zrobić mimo obecnego bezrobocia bo nigdy ni wiadomo jak dalej w życiu będzie.

Gość ktrrrina
Mój brat studiuje, co prawda zaocznie. Więc warto!!!

wiem że to nie łatwa dziedzina nie miałam styczności z rachunkowością, ale chciałabym podjać konkretne studia, myślałam jeszcze o Uniwersytecie Rolniczym w liceum i podstawówce brałam udziały w kangurach i olimpiadach matematycznych więc może nie taki diabeł straszny zdaję sobie sprawę że i po studiach ciężko z pracą ale ja nie twierdzę że nie wyjadę stąd w Norwegii przez 7 lat pracowałam zawsze na 2 zmianach wona niedziela tylko co 2 weekend teraz mam 27 lat a czuję się totalnie wypalona, jakbym miała 60 lat i była zmęczona życiem

ja tylko piszę byś nie była rozczarowana :) Ważne byś lubiła to co robisz i była w tym najlepsza wtedy sukces gwarantowany :)

dokładnie poza tym dochodzę do wniosku że całe zycie trzeba się uczyć, przebranżawiać takie czasy nastały

Gość Brzydula ,Ula
Jesteś Skorpion autorko?

tak skorpion :) co prawda nie znam się na numerologii nie wiem jakie cechy przypisywane są ludziom z poszczególnymi znakami zodiaku ale wiem że jestem z spod znaku skorpiona

Gość euiopl;, jnm
moja mama ma prawie 40 a poszła do liceum dla dorosłych więc czemu Ty nie mogłabyś iść na studia? :)

Gość lala090909
ja skonczylam finanse i rachunkowosc ;) kierunek jak najbardziej polecam, predzej po nim znajdziesz prace niz po psychologi czy politologii... a 28 lat, to jeszcze mloda jestes. zobaczysz, ze w grupie bedziesz miec osoby po 30 i po 40, spokojnie ;) z praca w kierunku jest ciezko, ale jesli bedziesz ciagle szukac, probowac, to moze szczescie ci dopisze ;) mi sie jakims cudem udalo;)

Gość coztapolska
To po co autorko przyjechałaś do Polski jeśli piszesz że nie chcesz tu zostać?

po co przyjechałam cóż dostałam w spadku rozpadający się dom i ziemię mam siostrę chorą, wiem że muszę przy niej być ma zerwane wszystkie wiązadła w kolanie w 1 chwili została uziemiona przynajmniej na pół roku w Norwegii pracowałam od 7 do 20, ma to też spory plus nie miałam czasu wydawać kasy, podróżować więc obecnie mogę sobie pozwolić na nic nie robienie

dzięki za wsparcie i motywację Waszymi przykładami :)

Gość kawa ziarnista z mlekiem
Pewnie ze warto, ja mialam u siebie na studia ludzi i po 60 lat, wazne sa checi :)