Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość długoletniakochanka

Prezent dla kochanka

Polecane posty

Gość długoletniakochanka

Znamy się od 5 lat. Jesteśmy kochankami. Tylko raz dostałam od niego kwiaty na imieniny , a tzn. dla tak nigdy nie dostałam od niego prezentu. Laczy nas duża więż emocjonalna.Chciałabym mu dać prezent pod choinkę. I tu mam pytanie czy to dobry pomysł??? Czy miala któraś z Was tak, że nie robiliście sobie prezentów?????

Gość czegtrhy6j4uety
Ja mojemu dałam płytę CD, perfumy, slipki i lubrykant waniliowy do naszych igraszek :)

Gość Miłośćmojegozycia
Proszę przeczytaj i napisz co mam zrobić w tej sytuacji

Gość vfdgvfdgdf
Może nie chce nic od ciebie bo by się musiał tłumaczyć żonie. Może idzcie gdzies na jakas kolacje uroczystą do restauracji, albo na jakiś szalony sex w hotelu. A pod choinkę kup mu jakis drobiazg :)

Gość Miłośćmojegozycia
Mógłby mi choć raz kupić. A jaki drobiazg mogę mu kupić???? Strasznie mnie to boli, że nic od niego nie dostaję. Dziewczyny będące w podobnej sytuacji wypowiadajcie się!!!

Gość Miłośćmojegozycia
????????????

Gość Miłośćmojegozycia
Jak mam postąpić w tej sytuacji. Bardzo chciałbym mu coś kupić.

Gość Miłośćmojegozycia
Dziewczyny żadna z Was nie była /lub jest w podobnej sytuacji?????

Gość Miłośćmojegozycia
A może wprost zapytać się jego czy mogę mu zrobić prezent.

Gość ojoj j
tez jestem kochanka, i tez pewnie nic nie dostane , nie jest wylewny i przentow nie kupuje, jeden raz dostalam na urodziny kwiaty, a drugi raz maly drobiazg, na gwiazdke pewnie nic nie dostane on tez nie, bo nawet nie bedziemy sie widziec, takze nie spodziewaj sie zbyt wiele- to tylko kochanek :P

Gość Miłośćmojegozycia
Długo jesteście razem???? Dajesz mu prezent w tym roku????Nie jest Ci przykro, że nic nie kupuje Ci. Wiem, od pewnej osoby, że jednej poprzedniej kupował, ale ta znajomośc się szybko skończyła.

Gość Miłośćmojegozycia
?????

Gość ojoj j
znamy sie od dwoch lat,nasza znajomosc miala przerwe okolo roku, jest mi przykro- oczywiscie, ale nic na to nie poradze, wiedzialam w co wchodze (za drugim razem) tym bardziej , ze ja jestem osoba wolna a nie kupuje mu nic, bo po co, skoro on nie czuje takiej potrzeby , by mnie obdarowac.. z reszta ciezko jest pogodzic sie ze swiadomoscia, ze nie jestem dla niego tym, kim on dla mnie

Gość Miłośćmojegozycia
Przez chwilę pomyślałam ,że mogłam go stracic. Miał stan przedzawałowy. Z tych nerwów popłakałam się strasznie. Naprawdę jest super facetem, rozumiemy się bez słów. Jak to jest ,że inne kochanki nie muszą o nic prosić i dostają pełno przentów????

Gość Miłośćmojegozycia
Przez chwilę pomyślałam ,że mogłam go stracic. Miał stan przedzawałowy. Z tych nerwów popłakałam się strasznie. Naprawdę jest super facetem, rozumiemy się bez słów. Jak to jest ,że inne kochanki nie muszą o nic prosić i dostają pełno przentów????

Gość Miłośćmojegozycia
skoro jesteś wolna to może zakończ tą znajomośc. Ja jestem w innej sytuacji bo mam męża, którego nie kocham. Szkoda Twoich zmarnowanych lat. Mąz jest cholerykiem , drze się na mnie, nie szanuje mnie. A z nim czuję się wspaniale.

Gość Miłośćmojegozycia
skoro jesteś wolna to może zakończ tą znajomośc. Ja jestem w innej sytuacji bo mam męża, którego nie kocham. Szkoda Twoich zmarnowanych lat. Mąz jest cholerykiem , drze się na mnie, nie szanuje mnie. A z nim czuję się wspaniale.

Gość ojoj j
Nie wiem jak to jest z innymi kochankami ;) moze maja bogatych kochankow, moj jest zwyklym czlowiekiem, babiarzem, ale mam wrazenie, ze nikt nie ma w sobie tyle madrosci i zrozumienia dla mnie i moich problemow. Kochanka sie stalam nie z wyboru..na pocztaku nie wiedzialam,ze jest zonaty, w zyciu nie myslalam nawet, ze mnie cos takiego spotka, ale mimo wszystko nie zaluje.. a Ty mowilas, ze ze swoim jestes zwiazana emocjonalnie? jak to jest z wami, opowiesz troszke?

Gość ojoj j
skoro jestem wolna to po co mam to konczyc, kazda chwila z nim jest dla mnie cenna, poza tym wiemy oboje, ze nie bedziemy razem i ja mam droge wolna, poniewaz on wie o tym, ze jesli pojawi sie ktos , kogo pokocham to z nim okroje kontakt do minimum albo nawet zerwe.. gorzej, jesli ktos taki sie nie pojawi, bo on jest dla ,mnie kims wyjatkowym i nie wiem czy bedzie ktos znaczyl dla mnie wiecej

Gość Miłośćmojegozycia
On też jest dla mnie wyjątkowy i żaden inny facet mnie nie interesuje. Tez wiem,że nie będziemy razem.

Gość ojoj j
a on ma zone? ty masz dzieci? planujesz rozstac sie z mezem, nawet jesli nie bedziesz z tamtym czy on cie kocha?

Gość długoltniakochanka
Hej .Nie mogłam wczoraj odpisać.

Gość długoletniakochanka
Hej. Nie mogłam wczoraj odpisać.Dziewczyny będące w podobnej sytuacji odpisujcie!!!!!!!!!!!!!!!Jestem w kropce, a do Swiąt niedaleko.

Gość długoletniakochanka
Pomóżcie mi !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no naprzykład
podkoszulkę mu kup?zawsze może powiedzieć że sam ją sobie kupił....albo coś co facet sam sobie chętnie kupuje,tak żeby nie wzbudzić podejrzeń jego żony....

Gość no naprzykład
zły pomysł???????