Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość długoletniakochanka

Prezent dla kochanka

Polecane posty

Gość weqwweewe
daj mu pozytywny test ciążowy nie dziękuj za pomysł :p

Gość długoletniakochanka
Nie rozumiecie mnie. Chodzi mi o to czy mu kupić prezent ,a on nigdy mi nie kupił. Może powinnam się go wprost zapytać czy mogę m cos dać na gwiazdkę.Raz mu zrobiłam prezent, ale nie zdązylam mu dać bo rozstaliśmy się z jego strony.

Gość długoletniakochanka
Chodzi mi oto czy mam kupić ten cholerny prezent , skoro on mi nie kupuje. A może lepiej wprost spytać się go czy mogę dać mu prezent pod gwiazdkę. Kiedyś kupiłam dla niego prezent, ale nie zdązyłam mu dać bo przestał się odzywać wiedząc , że mam dla niego przent.Ale to było po roku znajomości.

Gość długoletniakochanka
Hej.Przepraszam ale wczoraj mąz się kręcił i nie mogłam odpisać. On również ma rodzinę w tym dwójkę dzieci.

Gość długoletniakochanka
Znamy się od 5 lat, dwa razy zrywał ze mną kontakt, ale jak widać ciągniemy to dalej. To jest mężczyzna mojego życia, choć wiem , że nigdy z nim nie będę. Od czasu do czasu mam kryzysy emocjonalne tzn. wtedy planuję się z nim rozstać, ale wiem ,że potem będę żałować. On jest inny niż mój mąż. Nigdy na mnie nie nakrzyczał, nie obraził mnie. Bardzo dużo rozmawiamy , a z męzem prawie wogole.

Gość długoletniakochanka
Jesteś??? Powiem Ci szczezrz psychika mi już siada. Od tych pięciu lat mówię sobie, że rozwiodę się z mężem bo nie jestem z nim szczęśliwa. Boję się, że będę sama. Głównie szkoda mi dziecka, bo zawsze chciałam aby moje dziecko wychowywało się w pełnej rodzinie. Mam już 37 lat .Nie wiem co mam robić....

Gość ty to jesteś tylko
od ru...nia a nie od dawania/dostawania prezentów

Gość długoletniakochanka
A w jakim wieku Ty jesteś???? Jak u Was to wygląda. Powiedz mi co mam robić. To jakieś uzależnienie . Z nim zle, a bez niego jeszcze gorzej.Prawie codziennie rozmawiamy, i trwa to już tak 5 lat.

Gość długoletniakochanka
Nie osądzaj mnie. A tu się zdziwisz bardzo rzadko uprawiamy sex.

Gość długoletniakochanka
????????????

Gość długoletniakochanka
Jak się pojawisz prosze odpisz

Gość długoletniakochanka
Zajrzę jeszcze :)

Gość ojoj j
witam Cie! a co mam ci napisac? ja mam juz cwierc wieku, a on jest sporo starszy, a Ty masz jedno dziecko? jesli chodzi o tzw "kryzysy" odnosnie naszych "ukladow" miewalam je czesto, ile razy to ja nie konczylam naszej znajomosci..ale juz przestalam, dopoki wiem, ze nie znalazlam w sobie sily by odmowic sobie byc moze namiastki , ale uczucia to przestalam sie blaznic, on tez wie, ze musze do tego dojrzec..

Gość ojoj j
i zajrzalysmy prawie w jednym momencie :)

Gość ojoj j
Wiatj kochanko! i jak kupilas w koncu prezent? nic nie piszesz , pewnie pochlonal cie wir przedswiatecznych przygotowan :) zatem wesolych i spokojnych swiat mimo wszystko 🌼

Gość gość
Witam tez mam kochanka i musze powiedziec ze prezenty jakie mi robi to czekoladki i potrafi zaangazowac nasze spotkanie w hotelu ze nic więcej nie potrzebuje . Zreszta umówiliśmy sie ze nie robimy żadnych prezentów zeby jego zona nic nie podejrzewala i mój mąż tez. Jestesmy tak ze sobą związani ze to nie tylko seks razem czujemy się świetnie . Po prostu po spotkaniu ze sobą mamy naladowane akumulatory na jakiś czas

Gość gość
fajnie :)

Gość gość
Ruchanie za czekoladki umie się facet ustawić. I tak powinno być i jest jak widać.

Gość gość
Autorki juz tu napewno nie ma. Ciagle powtarzała ten sam tekst ze on jej nic nie kupuje i ona nie wie czy kupic. Odrazu ciśnie sie na usta zeby nic takiemu sknerze nue kupowac a ona zaslepiona chce tracic kase na paprocha, ma ja tylko do bzykania. Autorko jestes tu czasem? Zerwalas ze sknera czy dalej myslisz czy cos mu kupic

Gość gość
Tez mam kochanka od roku, dostalam lancuszek złoty z wisiorkiem , perfumy, rekawiczki skórzane , mnistwo roznych d**ereli, kupil mi tez buty sam , po kupieniu tych butow troche sue popsulo.

Gość gość
Doskonale rozumiem autorkę postu.